Salzburg – HC Litvínov 9:7 (kon.) | Jihlava – Kladno 2:5 (kon.) | K. Vary – Zlín 5:2 (kon.)
Olomouc – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 5:2 (kon.) | Chomutov – Přerov 3:4 (kon.)
Č. Budějovice – Plzeň 5:9 (kon.) | Havířov – Mountfield HK 0:6 (kon.) | Liberec – Sparta 3:4 (kon.)
Vsetín – Vítkovice 5:6 (po pr.) | Slavia – Pardubice 3:9 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:4 (0:0, 3:4, 0:0 - 0:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 02.02.2019, 12:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    62:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté dlouho kvrdlali s kotoučem, ale dlouho se jim nic nepovedlo vymyslet. Nakonec to na sebe vzal MARTIN RYŠAVÝ, který se z pravého kruhu prosadil pokusem k levé tyčce. Richard Běhula byl na tento pokus krátký a Zubři získávají všechny čtyři body! Asistence: Jonáš Kočica.
     
    61:24
    Jonáš Kočica mohl vystřelit Zubrům čtvrtý bod, ale v samostatném úniku trefil střelou k pravé tyčce pouze lapačku pozorného Richarda Běhuly!
     
    58:40
    Kryštof Ouřada měl na hokejce vyrovnávací branku, ale v obrovské šanci branku nedává! Nejproduktivnější hráč Pirátů stál u levé tyčky, ale Šimonů předvedl úžasný zákrok.
     
    58:10
    Utkání se dostalo do posledních dvou minut. Piráti jsou v útočném pásmu v šesti a Richard Běhula odjel na střídačku!
     
    52:21
    Následně se Štefančík nedostal v obraně přes hráče a Lukáš Zmeškal si najel po pravé straně do zakončení. U pravé tyčky se mu ale Běhulu prostřelit nepovedlo!
     
    50:48
    Přerovští svou hru vylepšili a dostali se do další velké šance! Jonáš Kočica si najel do další obrovské šance, ale dnes mu není přáno. Před brankou zakončoval po ledě do betonu Běhuly!
     
    48:46
    Rychlost nyní nabral David Dobša, který se s kotoučem dostal po pravé straně až před Běhulu. Chomutovský brankář si ovšem připsal další skvělý zákrok!
     
    48:00
    Jonáš Kočica si nyní najel až k levé tyčce a v dobré šanci zakončoval na vzdálenější stranu. Richard Běhula ovšem nastavil lapačku a pokus skvěle pokryl!
     
    39:21
    Petr Chlán měl na hokejce vyrovnání, ale střelecký pokus od modré čáry zblízka za záda připraveného Šimonů nedostal! Přerov následně vyhazuje.
     
    37:48
    Přečíslení Pirátů tři na jednoho zakončoval Josef Koláček přihrávkou k levé tyčce. Marcel Štefančík zde střílel k pravé tyčce, ale branku zblízka těsně minul!
     
    36:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Obrat hostů je na světě a přišel velice kuriózní trefou! Richard Běhula zasáhl proti střeleckému pokusu a JONÁŠ KOČICA puk dostal do branky vpádu snad bruslí. Branka nicméně platí a Přerov se ujímá vedení! Bez asistence.
     
    33:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov rychle srovnává a prosazuje se opět JAKUB NAVRÁTIL, pro kterého to je hattrick! Zkušený hráč z Chance ligy se od pravého mantinelu dostal až do kličky na zadní tyčku a po ledě překonal roztaženého Richarda Běhulu potřetí v této třetině. Bez asistence.
     
    31:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    A další branka, se kterými se nyní pořádně roztrhl pytel! JAKUB NAVRÁTIL si vyměnil kotouč s obráncem Dobšou a u levé tyčky zakončoval do prázdné branky! Asistence: David Dobša.
     
    30:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti ale velice rychle vrací úder a opět tak vedou o dvě branky! Patrik Pech si najel k pravé tyčce a puk dostal do brankoviště. Zde do něj lehce píchl MARCEL ŠTEFANČÍK, který jej nasadil pod víko. Asistence: Patrik Pech.
     
    30:13
    Přerov právě vstřelil branku!
    Také hosté se prosazují v početní výhodě a korigují stav utkání na rozdíl jediné branky! Nejzkušenější JAKUB NAVRÁTIL si najel až mezi kruhy a svižným zakončením propálil Běhulu mezi betony. Asistence: Daniel Indrák.
     
    29:50
    Erik Mežnar za brankou dohrál Davida Takáče, který s pomocí spoluhráčů opustil ledovou plochu. Domácí hráč inkasuje 2+10 za vražení na hrazení, Přerov čeká první přesilovka.
     
    29:37
    Erik Mežnar v další šanci domácích! Slovinský útočník dostal přihrávku před branku, ale po bekhendové kličce rozvlnil pouze boční síť. Následně se stejný hráč dopustil faulu.
     
    28:51
    Vít Seemann měl na hokejce třetí branku chomutovské juniorky, ale z levého kruhu Daniela Šimonů nepropálil! Neuspěl ani Matyáš Svoboda při dorážkách v brankovišti.
     
    22:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se prosazují i ve druhé početní výhodě a na startu druhé třetiny jdou do dvoubrankového vedení. KRYŠTOF OUŘADA si najel od levého mantinelu před branku a střelou na přední tyčku prostřelil Šimonů, který nejspíše nemá čisté svědomí. Asistence: Petr Chlán.
     
    22:29
    Druhá početní výhoda domácího celku. Za útočný faul je potrestán Szymon Bieniek, jenž inkasuje trest za sekání.
     
    20:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    A hned první početní výhoda končí brankou, Piráti jdou do vedení! PETR CHLÁN nabral rychlost a po levé straně se dostal do zakončení. Daniela Šimonů překonal svižnou střelou k pravé tyčce. Asistence: Vít Seemann a Kryštof Ouřada.
     
    19:44
    Na konci kombinační hry byl u levé tyčky nejproduktivnější hráč Kryštof Ouřada. Střílel nadvakrát, ale Daniel Šimonů chytá skvěle a nadále drží šance Přerova vysoko!
     
    19:26
    Denis Zeman se pokoušel na levé straně dokončit akci Petra Chlána. Byl ovšem podražen a uvidíme první přesilovku utkání. Dvě minuty dostává hostující Martin Borot.
     
    09:31
    Szymon Bieniek ujel podél pravého mantinelu a zakončoval na první tyčku, kterou ovšem netrefil. Následně si do velké šance najel Jakub Navrátil, který ovšem zblízka Běhulu neprostřelil!
     
    07:16
    Obrovský tlak domácího celku! Petr Chlán střílel z pravého kruhu, ale neuspěl on ani u tyčky dorážející Svoboda. Šimonů vše pokryl a v jeden moment mu pomohla i branková konstrukce!
     
    05:07
    Jakub Kleiner našel parádní přihrávkou přes celé hřiště Filipa Chytila, jenž šel sám na branku. Hráč se známým jménem střílel do pravé šibenice, ale trefil jen spojnici břevna a tyčky!
    GSA

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 21. Chlán (Seemann, Ouřada), 23. Ouřada (Chlán), 31. Štefančík (Pech) – 31. Navrátil (Indrák), 32. Navrátil (Dobša), 34. Navrátil, 37. Kočica, 63. Ryšavý (Kočica)


    Piráti Chomutov: Běhula (D. Svoboda) – Váchal, Šuráň, Seemann, Zeman, Mikulec, Beneš, Vaněk – Vrhel, Chlán, M. Svoboda, Prokop, Mežnar, Koláček, Štefančík, Lobodowski, T. Koblížek, Pech, Ouřada.
    HC ZUBR Přerov: Šimonů (Suchánek) – Jaroněk, Takáč, Bieniek, Gréč, Kleiner, Moučka – Dobša, Ryšavý, Hradil, Borot, Indrák, Krátký, Chytil, Fencl, Zmeškal, Tarnoczy, Kočica, Navrátil.

    Rozhodčí: Jaroš – Frodl, Komárek
    thejrc.org