Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 1:6 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 2:6 (kon.) | Kobra – Třemošná 6:2 (kon.)
Vsetín – Warriors Brno 6:2 (kon.) | Přerov – Olomouc 5:4 (kon.) | Plzeň – Slavia 6:3 (kon.)
Sparta – Chomutov 8:1 (kon.) | Liberec – HC Litvínov 3:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Technika Brno 3:1 (kon.)
Žďár n/S – Č. Budějovice 4:5 (po pr.) | Tábor – Jihlava 0:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:6 (1:1, 0:2, 1:3 – N 0:0 – 1:0)
Rytíři Kladno
Sobota 02.02.2019, 12:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Nadstavba A
Partner:
     
    60:08
    Juraj Slafkovský (HKM) podrazil protihráče a Kladno bude hrát výhodnou přesilovku čtyři na tři.
     
    56:10
    Matěj Havlíček (HKM) dostal trest na pět minut a do konce utkání za naražení zezadu. Zbytečná kaňka od domácího kapitána.
     
    53:56
    Vzápětí prohodil něco na hlavního rozhodčího Ondřej Hrabík (KLA), mladší bratr reprezentanta Kryštofa. A za to dostal nekompromisní "panenku" – osobní trest do konce utkání. Aspoň bude mít ve sprše teplou vodu.
     
    52:44
    Juraj Slafkovský (HKM) je také vyloučen za podrážení, takže hosté můžou zápas dohrát v klidu. Zapomněl jsem zmínit, že od druhé třetiny nehraje zraněný domácí bek Marek Pelda a od třetí Šimon Táborský. I to je velkým důvodem, proč Hradec už ve čtyřech obráncích prostě nestačí.
     
    50:39
    Jenže vzápětí se budou muset bránit znovu. Matěj Novotný (HKM) se v útočném pásmu provinil podrážením.
     
    48:12
    Další komplikaci pro domácí znamená nedovolené bránění Matyáše Budiny (HKM). Hosté mají třetí přesilovku, zatím využili jednu.
     
    33:48
    Ale přichází další, tohle je velká nedisciplinovanost hostujících mladíků! Hradecký zadák klepl do hokejky Jiřímu Ticháčkovi (KLA), který se hned obořil na rozhodčího, že šlo o hákování. Za to sám vyfasoval další dvojku!
     
    31:33
    Právě po téhle šanci se z kladenské střídačky ozval hlasitý požadavek na vyloučení domácího hráče. A ten sudí Úlehla ohodnotil dvěma minutami pro hráčskou lavici za nesportovní chování, Mountfield má druhou přesilovku. Trest odpyká Zdeněk Nedvěd.
     
    25:09
    Na obou stranách se ze dvou závarů neurodilo, vzápětí fauloval ve středním pásmu Samuel Chrenka (KLA) s Hradec si taky vyzkouší první přesilovku. Verdikt zní napadení.
     
    23:43
    Jenže hradecký forčeking byl až příliš silný, Juraj Slafkovský (HKM) se při něm dopustil podrážení, takže budeme sledovat druhou přesilovku Kladna.
     
    18:04
    Matěj Havlíček (HKM) a David Kohlíček (KLA) se rafli za kladenskou brankou a vyměnili si jistě nejen pár ostrých slovíček, ale především ran. Oba tak dostali za odměnu dvě minuty za hrubost.
     
    04:39
    Hradec se navíc bude muset bránit, Matyáš Budina (HKM) je vyloučen za podrážení.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Pajer (Slafkovský), 54. Budina (Beneš), rozh. náj. Gaspar – 5. Chrenka (Ticháček), 21. Sojka (A. Bareš), 24. Koštoval (Sojka, Alscher), 44. Šapovaliv, 47. Šilhavý (Kohlíček, Alscher), 52. Ticháček (Sojka, P. Bareš)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Šapovaliv (KLA)
    0:0   Beneš (HKM)
    2. série:
    0:1   Sojka (KLA)
    1:1   Pajer (HKM)
    3. série:
    1:2   Ticháček (KLA)
    1:2   Budina (HKM)
    4. série:
    1:2   Koštoval (KLA)
    2:2   Slafkovský (HKM)
    5. série:
    2:2   Havel (KLA)
    3:2   Gaspar (HKM)


    Mountfield HK: Žalčík (Tichý) – Táborský, Boukal, Havlíček (C), Řehák, Pelda (A), Jerman – Giesl, Gaspar (A), Budina, Pajer, Jirků, Beneš, Novotný, Souček, Slafkovský, Brožek. Trenér: Petr Luštinec.
    Rytíři Kladno: Suk (Gabriška) – Alscher, Havel, Koštoval, Kohlíček, Sýkora, Ticháček (C) – P. Bareš, Sojka (A), Hrabík, Šilhavý, A. Bareš, Nedvěd, Adam, Šapovaliv, Chrenka (A). Trenér: Libor Procházka.

    Rozhodčí: Úlehla – Hájková, Havel.
    thejrc.org