Sparta – Plzeň 4:5 (0:1 po s.n.) | Litvínov – Pardubice 2:1 (kon.) | K. Vary – Třinec 1:3 (kon.)
Liberec – Chomutov 7:2 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Neděle 03.02.2019, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:13 Erik HRŇA - 1:3
     
    58:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Filip Novotný chtěl odpálit puk, po kterém se lapal. Rychlejší ale byl ERIK HRŇA, který zasadil puk do úplně prázdné brány. Bez asistence.
    31:23 Štěpán NOVOTNÝ - 1:2
     
    31:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další souboj Novotného s Novotným. ŠTĚPÁN NOVOTNÝ si sjel kolem vlastní střídačky až před brankáře Energie a trefil se do pravého horního růžku. Asistence: Aron Chmielewski, Guntis Galvinš.
    28:45 Aron CHMIELEWSKI - 1:1
     
    28:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    ARON CHMIELEWSKI se sám ujal puku ve středním pásmu, obehrál oba karlovarské beky a z mezikruží prostřelil gólmana Karlových Varů. Asistence: Vladimír Svačina a Štěpán Novotný.
    23:50 Stanislav BALÁN - 1:0
     
    23:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    V obranném pásmu Energie se prvně dostal do šance David Musil, který však nakonec uklouzl. Kotouč si bleskově vzali hokejisté Karlových Varů. Konkrétně Kohout začal s pukem ujížděl, přidal se ještě Stloukal, který si položil Hrubce na druhou stranu. Brankář hostů se nestačil přesunout, když kotouč přistál na holi STANISLAVA BALÁNA, který tak otevírá skóre zápasu. Asistence: Petr Stloukal, Martin Kohout.
    Marken.cz

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 24. Balán (Stloukal, Kohout) – 29. Chmielewski (Svačina, Novotný), 32. Novotný (Chmielewski, Galvinš), 59. Hrňa


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Kuchař) – Plutnar, Šenkeřík (A), Sičák, M. Rohan, Kozák, Podlipnik, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, Flek – J. Černý, R. Vlach, T. Mikúš – Lapšanský, Skuhravý (C), Gorčík – Stloukal, Balán (A), Kohout.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Kantor) – M. Doudera, Roth, Gernát, M. Adámek, Galvinš, D. Musil – Werek, P. Vrána, Martin Růžička (A) – Dravecký (A), Marcinko (C), Hrňa – M. Kovařčík, Polanský, O. Kovařčík – Chmielewski, Novotný, Svačina.

    Rozhodčí: Hribik, Kika – Klouček, Tošenovjan

    Diváci: 2884
    thejrc.org