Salzburg – Plzeň 4:7 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
4:7 (0:2, 2:3, 2:2 - N 0:0 -1:0)
HC Škoda Plzeň
Neděle 03.02.2019, 11:00 • YSR Salzburg, Salzburg RB Akademie • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým EC Red Bull Salzburg. Vítěznou branku vstřelil JAKUB BORZECKI.
     
    59:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gól číslo sedm! MICHAL HOUDEK se od modré napřáhl a propálil Bugla neskutečným projektilem. Bez asistence.
     
    58:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň nakonec skóruje a tohle už Red Bull neotočí! PETR ERET z mezikruží dokázal propálit Bugla přesnou ranou pod ruku. Asistence: Jan Matiášek.
     
    46:35
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Toto bude ještě zajímavé, Salzburg prohrává už jen o jednu branku! JOHN JASON PETERKA se procpal s pukem až na hranici brankoviště a dokázal ho nějak propasírovat za Koláře. Ten ještě zkusil zaprotestovat, protože během akce byla vyražena jeho branka natolik, že jeden z čárových si musel půjčit vrtačku a udělat novou díru. Není mu to ale nic platné, tady žádná diskuze nebude. Asistence: Elis Hede.
     
    41:28
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tu jim ale Salzburg zase sebral a ještě dostali pokutu v podobě třetí branky! JOSEF EHAM dokázal kličkou překvapit Koláře a zasunout mu puk za beton. Asistence: Constantin Vogt
     
    34:56
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A záhy je to už jen o tři branky! Phillip Wimmer našel dobře rozjetého JOHNA JASONA PETERKU a ten našel skulinu mezi Kolářovo betony! Asistence: Phillip Wimmer a Elis Hede.
     
    33:44
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Narozdíl od Plzně ale Salzburg svou úvodní přesilovku využívá a ani Kolář si dnes nulu neodnese! Plzeň dlouho úspěšně forčekovala, pak se ale procpal do třetiny Myklukha, předal puk TIMOVI HARNISCHOVI a ten ho propasíroval Kolářovi mezi betony! Asistence: Oleksiy Myklukha.
     
    28:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Slovy Heleny Vondráčkové: „Pátá právě teď odbila!" Plzeň využila zámku, který udělala na území Salzburgu a po krátké kombinaci je to nakonec JAN MATIÁŠEK, kdo nechal domácího gólmana ležícího na ledě a s kotoučem v brance! Asistence: Sebastián Malát a Martin Lokajíček.
     
    22:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Salzburg kapituloval počtvrté! Filip Kolář s Adamem Ženíškem rozpohybovali gólmana natolik, že když druhý jmenovaný předal puk MARKOVI PRINCLOVI, plzeňská pětadvacítka měla prakticky volnou klec! Asistence: Adam Ženíšek a Filip Kolář.
     
    20:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté ale branku nepřestřelili a vedou tak už o tři branky! MATĚJ KOLDA využil nabídku Alberta Šillera a Kolarze prostřelil mezi betonem a tyčkou! Asistence: Albert Šiller.
     
    07:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A Plzeň rychle přidává druhou branku! Jan Matiášek byl přímo proti Kolarzovi, viděl ale z pravé strany najíždějícího SEBASTIÁNA MALÁTA, předal mu puk a tomu se otevřela úplně volná branka s bezmocným rakouským gólmanem. Asistence: Jan Matiášek.
     
    06:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme tu první branku utkání! Jan Slanina hezkou přihrávkou našel volného VÁCLAVA ADMACE, který poslal puk Kolarzovi pod rukou! Asistence: Jan Slanina.
    Marken.cz

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 34. Harnisch (Myklukha), 35. Peterka (Wimmer, Hede), 42. Eham (Vogt), 47. Peterka (Hede), rozh. náj. Borzecki – 7. Adamec (Slanina), 8. Malát (Matiášek), 21. Kolda (Šiller), 23. Princl (Ženíšek, F. Kolář), 29. Matiášek (Malát, Lokajíček), 59. Eret (Matiášek), 60. Houdek

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   F. Kolář (PLZ)
    1:0   Eham (SLZ)
    2. série:
    1:0   Matiášek (PLZ)
    2:0   Borczeki (SLZ)
    3. série:
    2:0   Ženíšek (PLZ)
    2:0   Vogt (SLZ)
    4. série:
    2:1   Slanina (PLZ)
    3:1   Hengelmüller (SLZ)


    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (28. Bugl) – Obu, Menner, Szuber, Wimmer, Prada, Necesany – Borzecki, Hede, Eham – Vogt, Myklukha, Harnisch – Leonhart, Hengelmüller, Peterka – Reisnecker
    HC Škoda Plzeň: K. Kolář (Čech) – Houdek, Kovařík, Pánek, Lokajíček, Kremláček, Šiller, Malák – Hollar, F. Kolář, Kolda – Slanina, Matiášek, Adamec – Kuchárik, Malát, Eret – Ženíšek, Princl

    Rozhodčí: Kellner – Wiggins, Sporer

    Diváci: 76
    thejrc.org