Záhřeb – Znojmo 2:11 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
2:11 (1:4, 0:5, 1:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 03.02.2019, 17:30 • Dom Sportova Zagreb • bet-at-home ICE Hockey League • 44. kolo
Partner:
     
    55:23
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí publikum neskutečně bouří radostí, LUKA JARČOV totiž po pěkné akci rozvlnil síť za Lassilou. Přihrávka od obránce z vlastní modré na soupeřovu modrou, rychlé kroky kupředu a přesná střela nad lapačku. Asistence: Nikola Senzel.
     
    54:43
    Orli právě vstřelili branku!
    C.J. STRETCH se zmocnil na levém kruhu kotouče a přesnou střelou navyšuje vedení svého týmu. Asistence: Petr Mrázek.
     
    53:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Pěknou křižnou přihrávku zužitkoval ANTHONY LUCIANI, který z pravého kruhu prostřelil Nikoliče. Asistence: Jakub Stehlík.
     
    39:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Stretch naservíroval kotouč přímo před bránu, kde o něj svedli svými hokejkami souboj MAREK KALUS se obráncem soupeře, znojemský útočník byl ale důraznější a poslal puk do brány. Asistence: C.J. Stretch.
     
    32:38
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo si vytvořilo velký tlak a Nikolič nevěděl, kam dřív skočit. Toho využil JAN LATTNER, který dorazil volný kotouč do sítě. Asistence: Erik Němec, Nicolas Hlava.
     
    29:49
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo opět navyšuje vedení, když se po parádní Mrázkově přihrávce prosadil snadným zakončením C.J. STRETCH. Asistence: Petr Mrázek, Marek Kalus.
     
    28:42
    Orli právě vstřelili branku!
    Lattner výborně našel rozjetého Bartoše, který si najel s pukem před bránu a skvělou přihrávkou ke vzdálenější tyči našel NICOLASE HLAVU, pro kterého už to byla pohoda. Asistence: David Bartoš, Jan Lattner.
     
    24:50
    Orli právě vstřelili branku!
    C.J. STRETCH se výborně vyhnul protihráči a přesnou a tvrdou střelou zápěstím nedal gólmanovi žádnou šanci.
     
    10:24
    Orli právě vstřelili branku!
    Luciani měl za bránou spoustu času na promyšlení celé akce, takže jeho následná přihrávka neměla chybu. To se povedlo zužitkovat ADAMU SEDLÁKOVI, který svojí střelou z první dostal puk znovu do brány. Asistence: Anthony Luciani, Radim Matuš.
     
    07:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Další branka je na světě. ERIK NĚMEC si vzal puk po odražené střele, obkroužil s ním bránu rychleji, než se stihl domácí brankář přesunout, a navýšil vedení Znojma. Asistence: David Bartoš, Nicolas Hlava.
     
    07:11
    Orli právě vstřelili branku!
    McPherson našel křižnou přihrávkou na modré Stehlíka, který okamžitě vypálil a jeho střelu následně pohotově dorazil RADIM MATUŠ. Asistence: Jakub Stehlík, Allan McPherson.
     
    06:38
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! IGOR JAČMENJAK dostal puk na modrou, udělal jeden krok kupředu a neskutečnou dělovkou prostřelil všechno, co mu stálo v cestě.
     
    02:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo si z protiútoku vytvořilo velmi silný tlak a dlouho to vypadalo, že to chorvatský gólman ustojí, ale VLADIMÍR OŠČÁDAL nakonec vyškrábal puk ze skrumáže a dostal ho do sítě. Asistence: Marek Špaček.

    *Oprava: Autorem branky nakonec byl označen MAREK ŠPAČEK. Asistence: Vladimír Oščádal, Patrik Novák.

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 7. Jačmenjak, 56. Jarčov L. (Senzel) – 3. Špaček (Oščádal, Novák), 8. Matuš, 8. Němec (Bartoš, Hlava), 11. Sedlák (Luciani, Matuš), 25. Stretch, 29. Hlava (Bartoš, Lattner), 30. Stretch (Mrázek, Kalus), 33. Lattner (Němec, Hlava), 40. Kalus (Stretch), 54. Luciani (Stehlík), 55. Stretch (Mrázek)


    Medveščak Záhřeb: Nikolić (Mikulič) – Jačmenjak, Robar, Čepon, Senzel, Sertić, Kegalj, Srketič – Miličič, Simšič, Janković – Vedlin, Brenčun, Mirić – Mikulič, Ficur, Jarčov L. – Buković, Paulović, Jarčov F. – Čurčić.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Vainonen, Tejnor, Sedlák, Parkkonen, Lattner, Stehlík, Kruckovyč – Mrázek, Stretch, Kalus – Luciani, Matuš, McPherson – Němec, Bartoš, Hlava – Špaček, Novák ,Oščádal – Bulín

    Rozhodčí: Babic, Kincses – Nedeljkovic, Rezek
    thejrc.org