Toronto – Ottawa 5:4 (kon.) | NY Rangers – Boston 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:4 (1:1, 3:1, 1:2)
Ottawa Senators
Čtvrtek 07.02.2019, 01:30 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:12 Morgan RIELLY - 5:4
     
    49:12
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají znovu do vedení! MORGAN RIELLY získal kotouč ve vlastní třetině, vytáhl ho a dostal se do přečíslení 2 na 1, pak už mu jen stačilo mít položenou hokejku na ledě, protože Hyman mu předložil kotouč přesně.
    Asistence: Zach Hyman.
    43:59 Magnus PÄÄJÄRVI - 4:4
     
    43:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Kotouč se několikrát zvláštně odrazil od zadního mantinelu, když se dostal k Jean-Gabriel Pageauovi a Zacku Smithovi, oba do něj plácli a puk zamířil na druhou tyč k volnému MAGNUSU PÄÄJÄRVIMU, který ho uklidil do prázdné branky. Asistence: Zack Smith a Jean-Gabriel Pageau.
    40:40 Thomas CHABOT - 4:3
     
    40:40
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to je parádní vstup do třetiny, Ottawa nic nevzdává! THOMAS CHABOT se z obrany vydal napadat a vyplatilo se, kotouč se k němu dostal před brankou a pohotovou střelou mezi betony se hostující obránce prosazuje!
    Asistence: Brady Tkachuk a Mark Stone.
    38:20 John TAVARES - 4:2
     
    38:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro Senátory. Duchene nejprve minul kotouč při přečíslení 3 na 1 a z protiútoku se prosadilo Toronto. Mitchell Marner krásnou stahovačkou obešel obránce a krásnou nahrávkou našel JOHNA TAVARESE na druhé tyči, který měl jednoduchou práci.
    Asistence: Mitchell Marner a Kasperi Kapanen.
    36:29 Auston MATTHEWS - 3:2
     
    36:29
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je tu další branka v podání domácího týmu! AUSTON MATTHEWS získal kotouč ve středním pásmu, vytvořil situaci 2 na 1, následně se se štěstím znovu dostal ke kotouči a propálil rozhozeného Andersena střelou na první tyč!
    Bez asistence.
    34:20 Andreas JOHNSSON - 2:2
     
    34:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic máme srovnáno! Střela od modré přelétla branku a díky nepovedenému vyhození Ceciho se ke kotouči před brankou dostal ANDREAS JOHNSSON, který se dokázal prosadit backhandovou střelou.
    Asistence: Frédérik Gauthier.
    21:35 Matt DUCHENE - 1:2
     
    21:35
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa se přeci jen dočkala! Ryan získal kotouč v rohu kluziště a nahodil ho na branku, puk se pak dostal k Dzingelovi, který ho přiťukl MATTU DUCHENEOVI, který poslal puk z úhlu do odkryté klece.
    Asistence: Ryan Dzingel a Bobby Ryan.
    17:18 Magnus PÄÄJÄRVI - 1:1
     
    17:18
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Jean-Gabriel Pageau
    využil chytrou nahrávkou špatného střídání domácích a vyslal MAGNUSE PÄÄJÄRVIHO do šance, hostující útočník si věděl rady a propálil Andersena.
    Asistence: Jean-Gabriel Pageau a Maxime Lajoie.
    07:46 Zach HYMAN - 1:0
     
    07:46
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je tu první branka utkání! John Tavares rozjel útok pěknou nahrávkou na Mitchella Marnera, který se dostal s kotoučem do třetiny a střílenou nahrávkou našel čepel ZACHA HYMANA, který kotouč usměrnil do branky!
    Asistence: Mitchell Marner a John Tavares.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 8. Hyman (Marner, Tavares), 35. A. Johnsson (F. Gauthier), 37. Matthews, 39. Tavares (Marner, Kapanen), 50. Rielly (Hyman) – 18. Pääjärvi (Pageau, Lajoie), 22. Duchene (Dzingel, B. Ryan), 41. Chabot (B. Tkachuk, Mark Stone), 44. Pääjärvi (Z. Smith, Pageau)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Rielly, Muzzin, N. Zajcev, Gardiner, Hainsey, Dermott – Marner, Tavares, Hyman – Kapanen, Matthews, Marleau – W. Nylander, Kadri, Moore – A. Johnsson, F. Gauthier, P. Lindholm.
    Ottawa Senators: C. Anderson (A. Nilsson) – Chabot, DeMelo, Lajoie, Ceci, Borowiecki, Harpur – Dzingel, Duchene, B. Ryan – B. Tkachuk, White, Mark Stone – Z. Smith, Pageau, Pääjärvi – Balcers, Tierney, Rodewald.

    Rozhodčí: Schlenker, Joannette -Nagy, Gawryletz

    Diváci: 19,264
    thejrc.org