Toronto – Ottawa 5:4 (kon.) | NY Rangers – Boston 4:3 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
New York Rangers
4:3 (1:0, 0:3, 2:0 - 0:0)
Boston Bruins
Čtvrtek 07.02.2019, 02:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Anthony DEANGELO - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New York Rangers.
    Autorem vítězné branky je ANTHONY DEANGELO.
    52:41 Filip CHYTIL - 3:3
     
    52:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Druhý český zásah v dnešním zápase je na světě. Přesilovou hru Rangers využívá FILIP CHYTIL. Bučněvič vystřelil od modré čáry a jeho pokus prosvištěl kolem Haláka a skončil na tyči. Na brankovišti stál pohotový Chytil, který dostal kotouč do brány. 3:3. Asistence: Pavel Bučněvič a Anthony DeAngelo.
    49:24 Kevin HAYES - 2:3
     
    49:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Bučněvič se řítil sám na Haláka, ovšem své snažení střelou nedokončil. Puk poté vybojoval Vesey a okamžitě ho nabídl před bránou stojícímu KEVINU HAYESOVI. Vytáhlý útočník Rangers už neměl problém doklepnout touš do prázdné branky. 2:3. Asistence: Jimmy Vesey a Pavel Bučněvič.
    35:11 Patrice BERGERON - 1:3
     
    35:11
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston ukazuje, jak je obrovsky silný v přesilovce. PATRICE BERGERON nejprve tečoval střelu Pastrňáka. Poté se touš dostal k Marchandovi, jenž uvolnil na modré čáře Kruga. Nahození obránce Bostonu mířilo přímo na hůl Bergerona, který tečoval ukázkově přesně. 1:3. Asistence: Torey Krug a Brad Marchand.
    31:49 David PASTRŇÁK - 1:2
     
    31:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    Zlaté české ručičky byly k vidění v Madison Square Garden! Miller přenesl hru na levý kruh, kde stál Krejčí, a ten parádní přihrávkou uvolnil druhého Davida. DAVID PASTRŇÁK měl už před sebou jednoduchou práci a doklepl Krejčího pobídku. 1:2. Asistence: David Krejčí a Kevan Miller.
    30:37 Danton HEINEN - 1:1
     
    30:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Bergeron vyhrál buly, na puk se následně dostal Marchand, který na modré čáře vybídl Grzelcyka ke střele. Obránce Bruins zamířil dobře a navíc jeho ránu tečoval těsně před brankářem DANTON HEINEN. 1:1. Asistence: Matt Grzelcyk a Brad Marchand
    17:45 Mika ZIBANEJAD - 1:0
     
    17:45
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využili svého náporu a přišla odměna v podobě branky. Zuccarello objel bránu Bostonu a nachystal v mezikruží skvělou pozici pro MIKU ZIBANEJADA. Švédský hráč napálil puk z mezikruží vší silou a dokázal překonat brankáře Haláka. 1:0. Asistence: Mats Zuccarello.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 18. Zibanejad (Zuccarello), 50. K. Hayes (Vesey, Bučněvič), 53. Chytil (Bučněvič, DeAngelo), rozh. náj. DeAngelo – 31. Heinen (Grzelcyk, Marchand), 32. Pastrňák (Krejčí, K. Miller), 36. Bergeron (Krug, Marchand)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Mats Zuccarello (NYR)
    0:0   Peter Cehlárik (BOS)
    2. série:
    0:0   Kevin Shattenkirk (NYR)
    0:0   David Pastrňák (BOS)
    3. série:
    1:0   Mika Zibanejad (NYR)
    1:1   Brad Marchand (BOS)
    4. série:
    1:1   Kevin Hayes (NYR)
    1:1   Charlie McAvoy (BOS)
    5. série:
    1:1   Filip Chytil (NYR)
    1:1   Jake DeBrusk (BOS)
    6. série:
    1:1   Jimmy Vesey (NYR)
    1:1   Danton Heinen (BOS)
    7. série:
    2:1   Anthony DeAngelo (NYR)
    2:1   David Krejčí (BOS)


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – DeAngelo, M. Staal (A), McQuaid, Skjei, Shattenkirk, Br. Smith – Zuccarello (A), Zibanejad (A), Kreider – Fast, K. Hayes, Bučněvič – Naměstnikov, R. Strome, Chytil – Vesey, Nieves, Lettieri.
    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – Carlo, Chára (C), K. Miller, Krug, McAvoy, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand (A) – DeBrusk, Krejčí, Cehlárik – Heinen, Frederic, Nordström – Wagner, Acciari, Kuraly.

    Rozhodčí: O´Halloran, Lee – Sericolo, Galloway

    Diváci: 16 848
    thejrc.org