Švédsko – Česko 4:3 (kon.)
konec
Švédsko
4:3 (2:1, 1:0, 1:2)
Česko
Čtvrtek 07.02.2019, 13:00 • Ledový palác Ajsberg, Soči • Turnaj pěti (U18)
Partner:
    48:05 Gól - 4:3
     
    48:05
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Po nahrávce pravého beka na střed vypálil Lyckasen zápěstím. Clonící ZION NYBECK skočil na pravou stranu před Paříkem a ještě dokázal hokejkou tečovat puk do sítě. Švédové znovu vedou. Asistence: Albert Lyckasen.
    46:53 RYCHLOVSKÝ - 3:3
     
    46:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi srovnávají na 3:3. JAKUB RYCHLOVSKÝ tečoval v předbrankovém prostoru střelu Teplého a kotouč po ledě dopadl až za záda švédského brankáře. Asistence: Michal Teplý, Marcel Barinka.
    41:20 NAJMAN - 3:2
     
    40:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    ADAM NAJMAN se prohnal středním pásmem, dostal se následně z pravé strany útočné třetiny na střed a dva švédští obránci pouze přihlíželi tomu, jak zápěstím překonává Alnefelta. Švédský gólman ještě stihl máchnout levým ramenem, ale s tímhle nemohl nic dělat.
    21:25 Gól - 3:1
     
    21:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové využívají druhou přesilovku v zápase, když Henriksson nahrál z mezikruží na pravý kruh a Pařík se skoro ani nepohnul proti zakončení MAXE WAHLGRENA Asistence: Karl Henriksson, Lukas Feuk.
    17:10 HENRIKSSON - 2:1
     
    17:10
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédskou kombinaci v přesilové hře pět na čtyři ukončil KARL HENRIKSSON tím, že se položil do střely na pravém kruhu a překonal Maříka. Český brankář ještě máchl lapačkou, ale už nestihl zareagovat. Henriksson využil toho, že měl před sebou výrazně odkrytou českou branku. Asistence: Lucas Raymond
    13:20 Gól - 1:1
     
    13:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi srovnávají hned vzápětí. Po nahrávce Koffera zprava na střed se rozjel THEODOR PIŠTĚK v červeném a poslal puk okolo levé nohy brankáře do dolních pater švédské branky. Asistence: Filip Koffer.
    13:00 Gól - 1:0
     
    13:00
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové vedou po zakončení TOBIASE BJORNFOTA z levé strany z velkého úhlu po ledě. Asistence: Albert Lyckasen, Alexander Holtz.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 13. Bjornfot (Lyckasen, Holtz), 18. Henriksson (Raymond), 22. Wahlgren (Henriksson, Feuk), 49. Nybeck (Lyckasen) – 14. Pištěk (Koffer), 41. Najman, 47. Rychlovský (Teplý, Barinka)


    Švédsko: Alnefelt (Wallstedt) – Lyckasen, Johansson, Lundqvist, Brannstam, Bjornfot, Holmstrand, Hedstrom – Costmar, Gunler, Andersson, Bjerselius, Nybeck, Henriksson, Feuk, Wahlfren, Jarvelin, Grewe, Raymond, Holtz, Sundsvik
    Česko: Pařík (Malík) – Tureček, Kučeřík, Mlčák, Suhrada, Žůrek, Poizl, Klodner, Volráb – Raška, Teplý, Barinka, Beránek, Peterek, Najman, Vitouch, Pšenička, Koffer, Rychlovský, Pištěk, Mužík
    thejrc.org