Liberec – Příbram 4:0 (kon.) | Karviná – Opava 1:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 1:1 (kon.)
Zlín – Slovácko 0:1 (kon.) | Slavia – Teplice 2:0 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
4:0 (3:0)
FK Příbram
Sobota 09.02.2019, 15:00 • Stadion U Nisy, Liberec • FORTUNA:LIGA • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého fotbalu! FORTUNA:LIGA se vrací po zimní pauze zpátky na stadiony. Tento víkend se hraje už 20. kolo a my se v něm společně zaměříme na duel, ve kterém změří síly FC Slovan Liberec a 1. FK Příbram. Sledujte náš přenos a užijte si aktuální informace!
     
    FC SLOVAN LIBEREC

    Na světě existuje pouze několik málo skutečných jistot. Jednou z nich, s trochou nadsázky, je fakt, že Liberec vstoupí do sezóny s výrazně odměněným týmem. To je i letošní příklad, nicméně kádr si sedl poměrně dobře. Po podzimní části patří Slovanistům sedmá příčka, ovšem střed tabulky je velice vyrovnaný, a například jedenácté Slovácko číhá pouze o čtyři body zpět. V zápasech Severočechů padá jednoznačně nejméně branek, a to pouze 1,78 na utkání. To by měl změnit Libor Kozák, jenž, jakožto věhlasná posila, zažije na hrotu libereckého útoku soutěžní premiéru. V pauze sehrál Slovan pouze čtyři střetnutí, přičemž dokázal všechna vyhrát! Potvrdí před svými diváky roli favorita?

    Přípravné zápasy Slovanu Liberec:

    Liberec – Oberlausitz (Německo) 5:0
    Neftchi Baku (Ázerbájdžán) – Liberec 1:2
    Partizan Bělěhrad (Srbsko) – Liberec 0:1
    Botev Plovdiv (Bulharsko) – Liberec 0:2.
     
    1. FK PŘÍBRAM

    Celek, jenž se po roční odmlce vrátil zpět do nejvyšší soutěže, nezačal vůbec špatně! Na hřišti pravidelně dával zabrat papírovým favoritům. Vybojoval například bod na Spartě, nebo jasně sfoukl Mladou Boleslav. Později ovšem přišel hrozivý debakl 0:6 s Jabloncem, a Příbram šla dolů. Zažila sedmizápasovou sérii bez výhry, přičemž utrpěla několik vysokých porážek. Po podzimní části disponuje se 43 inkasovanými góly nejhorší defenzivou a nachází se na dvanácté příčce se čtyřbodovým náskokem na patnáctou Duklu. Pomoci by v obraně měl zejména zkušený Tomáš Jablonský. Uvidíme, zda jeho efekt zafunguje už v Liberci! Co se týče přípravného období, byly výsledky Středočechů trošku rozpačité.

    Přípravné zápasy 1. FK Příbram:

    Hradec Králové (2. liga) – Příbram 2:1
    Vlašim (2. liga) – Příbram 1:2
    Příbram – Ústí nad Labem (2. liga) 5:2
    Sokolov (2. liga) – Příbram 1:4
    Dukla Praha – Příbram 4:0
    České Budějovice (2. liga) – Příbram 1:1
    Táborsko (2. liga) – Příbram 4:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Slovan Liberec: Nguyen – Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš – Oršula, Breite (C), Nešický, Oscar, Pešek – Kozák.
    Náhradníci: Vliegen – Lehoczki, Mara, Malinský, Pázler, Musa, Micovčák.

    1.FK Příbram: Kočí – Nový, Tregler, Kodr, T. Jablonský – Hlúpik, Mingazov, Keita, Antwi – Fantiš (C), Jan Rezek.
    Náhradníci: Švenger – Květ, Nitrianský, Kilián, Průcha, Katidis, Skácel.

    Rozhodčí: Marek – Antoníček, Vodrážka..
     
    Hráči obou týmů již vstupují na hrací plochu velice skromně zaplněného Stadionu U Nisy. Slovan oblékl tradiční bílé dresy, Příbram se představí v zelené barvě. Počasí je dnes pro fotbal rozhodně nejpřívětivější z celého týdne, dokonce chvílemi prosvítá sluníčko.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Jdeme na to! Úvodního výkopu se chopili Příbramští. První nákop na polovinu hřiště úspěšně zastavil Radim Breite, načež domácí předvedli útočný faul.
     
    2
    Aleš Nešický zahrával standardní situaci z pravé strany. Proti načechranému centru suverénně vyrazil gólman Ondřej Kočí, jehož nerozhodila ani srážka s Oršulou.
     
    3
    Jan Mikula se na vlastní obranné polovině dostal malinko pod tlak a přihrávka po lajně skončila v zámezí.
     
    4
    Ibrahim Keita se kolmicí za obranu snažil vyslat do sóla Filipa Hlúpika, jenže dobře zasáhl stoper Taras Kačaraba, který nepřipustil žádnou hrozbu.
     
    4
    Příbram nyní hraje poměrně aktivně. Tomáš Jablonský posílal z pravého křídla dobrý centr před branku, Filip Nguyen se musel mít na pozoru.
     
    5
    Už to vypadalo, že se do slušné pozice dostane Jakub Pešek. Jeho střelu vykopl Ondřej Kočí, nicméně vzrušení bylo zbytečné, pískal se totiž ofsajd.
     
    6
    Jaroslav Tregler odvracel míč hodně nepřesvědčivě. Dostal se k němu Aleš Nešický, jenž jej potáhl do pokutového území a hledal Kozáka. Ten byl na malém vápně dobře strážen a vsedě nezakončil.
     
    7
    Po dobré práci Jakuba Peška měli domácí k dispozici první rohový kop. Z levé strany jej rozehrál Aleš Nešický, jehož centr se stal kořistí obrany Příbrami.
     
    8
    Velká šance Libora Kozáka! Liberecká posila se zčistajasna hnala víceméně sama na branku, ovšem Ondřej Kočí skvěle vyběhl a střelu vyrazil. Kozák se ještě v těžké pozici snažil o dorážku, kterou do brány nepustil Jaroslav Tregler!
    8. Hvězdný Kozák ukázal svou extratřídu, vychytal ho Kočí!
     
    9
    Jakub Pešek táhl akci po levém křídle. Míč si navedl trošku k ose hřiště a zkusil to zpoza vápna. Ondřej Kočí přízemní zakončení k bližší tyčce odrazil na roh, ze kterého už nic nebylo.
    9. Pešek mířil k tyči a vyzkoušel Kočího
     
    10
    Ibrahim Keita získal faul na svoji osobu, hosté tedy mohou rozehrávat standardní situaci z poměrně solidní pozice pro centr.
     
    11
    Jan Rezek si nejprve narazil míč s Ruslanem Mingazovem, a až poté centroval. Nízký míč nicméně zvládla obrana Slovanu bez větších potíží.
     
    12
    Ibrahim Keita pěkně posadil jednoho z domácích, načež posílal míč po zemi za vápno. Tam se nepohodli jeho spoluhráči a sami si zabránili v zakončení.
     
    13
    Jaroslav Tregler si skvěle splnil obrannou práci. Tělem totiž odstavil pronikajícího Filipa Oršulu, jenž se dral kupředu po rychle vhozeném autu.
     
    14
    Filip Oršula se pěkně uvolnil a zprava hledal v šestnáctce Libora Kozáka. Ten si dokázal najít místo, leč balón v těžké situaci zasáhl pouze temenem a klec vysoko přestřelil.
     
    15
    Ve vzdušném souboji dvou sedmiček u půlicí čáry nastavil Antwi Oršulovi stoličku. Píská se faul hráče Příbrami, domácí budou rozehrávat.
     
    16
    Ibrahim Keita je zatím nejviditelnějším hráčem Středočechů. Nyní si kryl míč i přes faul, který se nakonec, poté, co Keita o balon přišel, přece jenom odpískal.
     
    17
    K vidění byl další z mnoha soubojů Oršuly s Treglerem. Nyní příbramský obránce napálil balon na tribunu, Slovan tedy bude vhazovat.
     
    18
    Oscar vymyslel chytrou přihrávku do vápna, kam si nabíhal Jan Mikula. Škoda pro Liberec, že mu k jejímu úspěšnému přijetí scházel krok nebo dva.
     
    19
    Jan Mikula hraje hodně vysoko. Teď byl znovu v akci. Na pravé straně se hbitým manévrem zbavil svého strážce, načež po zemi nacentroval do rukavic Ondřeje Kočího.
     
    20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Modrobílí udeřili z rohového kopu a otevírají skóre dnešního utkání! Roh z levé strany dobře zahrál Aleš Nešický. Míč ve středu pokutového území prodloužil jeden z hráčů Slovanu na vzdálenější tyč, kde defenziva Příbrami neuhlídala MATĚJE HYBŠE! Zakončení už bylo pouze formalitou, 1:0.
    20. Matěj HYBŠ - 1:0
     
    21
    Středočeši se hned po obdržené brance nastěhovali na ofenzivní polovinu, kde zatím zaměstnávají defenzivu soupeře spíše marně.
     
    22
    Emmanuelu Antwimu teď Ondřej Kočí určitě nepoděkuje. Od spoluhráče z Ghany totiž dostal pomalou malou domů, kterou před dobíhajícím Liborem Kozákem odkopl jen tak tak.
     
    23
    Filip Oršula se prosadil k hlavičce, z poměrně velké vzdálenosti nicméně trefil přímo prostor v rukavicích gólmana.
     
    23
    Ruslan Mingazov (PRI) je prvním, kdo dnes inkasuje žlutou kartu. Vysloužil si ji zcela zbytečně na útočné polovině hřiště.
     
    25
    Filip Oršula zatím hraje skvělý zápas. Nyní se opět nahnal do vápna, a nastřeloval balon před branku. Marek Kodr zachránil svůj celek včasným obranným zákrokem.
     
    26
    Matěj Hybš zahrával přímý kop z poměrně ostrého úhlu. Logicky tedy volil možnost centru, který se mu ale vůbec nepovedl. Ondřej Kočí si pouze počkal na balon.
     
    27
    Po úvodních minutách, ve kterých se zdálo, že Příbram přijela v dobrém rozpoložení, převzali domácí fotbalisté otěže utkání a pevně jej drží na svých kopačkách. Hraje se převážně na útočné polovině Slovanistů.
     
    28
    Libor Kozák se pohlednou kličkou zbavil Marka Kodra. Škoda pro domácí, že nechal kulatý nesmysl za sebou.
     
    29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Wow! Slovan navyšuje skóre neskutečnou individuální akcí JAKUBA PEŠKA! Rychlý záložník převzal přihrávku od Aleše Nešického u půlicí čáry, načež nakopl motory, po levém křídle se doslova prohnal až před Ondřeje Kočího, a jako sladkou libereckou tečku přidal zakončení, které se od vzdálenější tyče odrazilo přesně do brány!
    29. Jakub PEŠEK - 2:0
     
    31
    Aleš Nešický krátce po rozehrání standardky zkoušel posílat kolmici za obranu. Libor Kozák se pohyboval na hraně ofsajdové linie a postavení mimo hru mu bylo i odpískáno.
     
    32
    Martin Nový zahrál přímý kop centrem do pokutového území Liberce. Tam zatím vládne pevnou rukou Taras Kačaraba, který také teď spolehlivě odvrací.
     
    33
    V těchto momentech sledujeme spíše nakopávanou ze strany na stranu, než pohledný fotbal. Vše ukončil další nepřesností Martin Nový.
     
    34
    Nepřesnou přihrávku Jana Mikuly, který hledal Kozáka, sebral hlavou Jaroslav Tregler. Příbram se dostala ke středovému kruhu, kde už má problémy s dalším rozvinutím akce.
     
    35
    Filip Hlúpik díky mohutnému sprintu zastihl balon ještě na hrací ploše. Centr, jenž mířil ke Keitovi, odkopl do zámezí Kačaraba.
     
    35
    Ještě před rohovým kopem Příbrami má nějaké potíže Filip Oršula, který je odváděn mimo hřiště. Uvidíme, jestli z toho bude nucené střídání.
     
    36
    Rezkovi se centr od rohového praporku zrovna nevydařil, nízký míč dostali Slovanisté snadno mimo své pokutové území.
     
    37
    Martin Nový před napadajícím Breitem zamanévroval s míčem podrážkou tak, že soupeře dokonale zmátl. Škoda pro Příbram, že následná přihrávka nenašla Keitu.
     
    38
    Martin Nový posunul vpřed Ibrahima Keitu, jehož trošku přetažený centr z pravé strany doputoval až k Emmanuelu Antwimu. Ten ho hlavou rychle posílal na malé vápno, kde dobře zasáhl Mikula. Filip Oršula se mezitím vrací na hřiště.
     
    39
    Taras Kačaraba parádní přihrávkou na několik desítek metrů našel Jakuba Peška. Ten ještě prodloužil na Matěje Hybše, jehož nepovedený centr prolétl příliš vysoko.
     
    40
    Libor Kozák si nepotykal s terénem. Při snaze o zpracování autového vhazování ztratil stabilitu a zanechal za sebou velký drn.
     
    41
    Jaroslav Tregler tvrdě zezadu narazil Filipa Oršulu. Diváci si žádají kartu, zákrok však rozhodčí Marek tak závažně neviděl. Slovan rozehrává z poloviny hřiště.
     
    42
    Filip Oršula vyprodukoval další povedený centr z pravého křídla. Našel přesně hlavu Libora Kozáka, jenž v záklonu nazakončil dostatečně razantně.
     
    43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí dnes dávají krásné branky a zaslouženě vedou již 3:0! Jakub Pešek v obrovské šanci nastřelil pouze nohu vyběhnuvšího Ondřeje Kočího, ovšem balon se odrazil k OSCARU DORLEYMU, jenž ze třiceti metrů bez přípravy dokonale přeloboval gólmana, který se vracel do brány marně! Nádherný fotbalový moment.
    43. OSCAR - 3:0
     
    45
    Radim Breite (LIB) zastavil na polovině hřiště hostující brejk, za což si prohlíží žlutou kartu.
     
    45
    Nad rámec standardní hrací doby se nastavuje jedna minuta. Liberečtí v ní vysoko napadají a nedovolují otřesené Příbrami vůbec nic. Zdá se, že už poločas v klidu dohrají.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas nabídl zcela jednoznačný průběh. Liberec vede nad Středočechy vysoko 3:0, přičemž se prezentuje velice pohlednou hrou. Skóre otevřel po dvaceti minutách u tyčky důsledný Matěj Hybš. Domácí nepolevovali v aktivitě a odměněni byli dvěma parádními zásahy. Jakub Pešek po přibližně padesátimetrovém sólu prostřelil Kočího o tyčku. Těsně před odchodem do kabin navíc ještě Oscar Dorley senzačním lobem z velké vzdálenosti rozvlnil síť potřetí! Zdá se, že Příbram je na ručník.

    Střely v 1. poločase:
    Liberec 9:0 Příbram.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Filip Hlúpik, přichází Roman Květ.
     
    47
    Druhá půle začala přesně tak, jak první skončila. Liberečtí se drží u pokutového území a obléhají jej. Odcentrovat se nakonec snažil neúspěšně Jan Mikula.
     
    48
    Libor Kozák se snažil vyslat po lajně Filipa Oršulu, avšak přihrávku mu adresoval pouze na paty, od kterých se kulatý nesmysl odráží do zámezí.
     
    49
    Jan Rezek si ve středu hřiště počkal na snášející se balon, a přestože byl nikým nerušen, nedokázal jej dobře zpracovat. Hosté zatím působí naprosto neškodným dojmem.
     
    50
    Ruslan Mingazov vyvinul velkou rychlost, a rázem to pro Středočechy vypadalo zajímavě. Ačkoliv přihrávku poslal do ofsajdu, bude z toho přímý kop, Turkmenistánec byl totiž dohrán.
     
    51
    Pozor! Roman Květ rozehrál standardku štiplavou ranou z velké vzdálenosti. Přízemní projektil byl lehce tečován a Filip Nguyen musel poprvé do akce, aby míč vytěsnil na roh.
    51. Květova pumelice ohrozila Nguyena, ten vyrazil na roh
     
    52
    Příbram za poslední dvě minuty vytvořila více vzruchu, než za celý předchozí průběh. Ruslan Mingazov zkusil zaskočit gólmana z velká dálky, nicméně Filip Nguyen nadvakrát zkrotil balon v rukavicích.
     
    53
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ibrahim Keita, přichází Milan Nitrianský.
     
    54
    Aleš Nešický centroval do vápna. Po zásahu hostujícího hráče se ještě snažil vrátit míč do ohně Oscar, avšak netrefil ho vůbec dobře.
     
    55
    Jan Mikula zblokoval ránu Antonína Fantiše, načež Slovan vyrazil do brejku. Libor Kozák se prokličkoval až do středového kruhu, kde už o míč přišel.
     
    56
    Tomáš Jablonský dlouho držel balon levé postranní čáry, až jej nezištnou šajtlí vyslal do běhu spoluhráči. Trošku to ale přehnal s razancí.
     
    57
    Emmanuel Antwi se snažil dostat balon do pokutového území, avšak Taras Kačaraba opět potvrdil své kvality a hlavou nekompromisně odmítl jakoukoliv hrozbu.
     
    58
    Emmanuel Antwi v posledních minutách zaměstnává libereckou defenzivu. Teď se pustil rovnou mezi tři hráče. Byl faulovaný, jenže rozehrávka nakrátko nebyla tím pravým ořechovým.
     
    60
    Příbramští pěkně kombinovali. Martin Nový posunul hru do strany na Romana Květa, jehož centr skončil na bránícím hráči Liberce.
     
    61
    Liboru Kozákovi byl v souboji u postranní čáry odpískán útočný faul. Druhý poločas zatím plyne bez většího vzruchu, Slovan už se nikam nežene a v klidu stráží vysoký náskok.
     
    62
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vzápětí ale Slovan udeřil! Oscar Dorley obdržel přihrávku za pokutové území. Z prvního doteku poslal parádní bochánek na malé vápno, kam si naběhl LIBOR KOZÁK a jemnou tečí špičkou kopačky zaznamenal svůj první gól v novém působišti. To je parádní premiéra, 4:0!
    62. Libor KOZÁK - 4:0
     
    63
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Filip Oršula, přichází Tomáš Malinský.
     
    64
    Libor Kozák byl znovu v akci. Hlavou prodloužil nákop za sebe. Prosadit se snažil Jakub Pešek, nicméně byl těsně bráněn a neměl moc velkou šanci na úspěch.
     
    65
    Aleš Nešický inkasoval povedenou přihrávku do běhu. Z levého křídla načechral míč k penaltovému puntíku, kde byl zcela volný Ondřej Karafiát, jehož zakončení placírkou skončilo na tyči! Následnou skrumáž už Příbram ustála.
     
    66
    Středočeši nevědí, jak se přes pevnou defenzivu Liberce dostat. Po několika přihrávkách u levé lajny se znovu museli posunout až na vlastní obrannou polovinu.
     
    67
    Oscar Dorley (LIB) dostal žlutou kartu za zákrok za pokutovým územím. Hosté rozehráli standardku centrem do vápna, se kterým si obrana poradila.
     
    69
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Oscar, přichází Ondřej Lehoczki.
     
    69
    Premiérovou zkušenost s dospělým fotbalem zažije Ondřej Lehoczki. Hned se může zapojit do kombinace Slovanu kolem soupeřova pokutového území.
     
    70
    Ondřej Kočí nakopl balon po malé domů daleko od své klece. Okamžitě se ho chopili domácí. Hybšův centr měl najít Kozáka. Emmanuel Antwi zabránil další hrozbě, nicméně Slovan nakonec vybojoval rohový kop.
     
    71
    Roh Liberec rozehrál nakrátko. Aleš Nešický si poté věřil na kličku, jenže hosté mu balon vypíchli. Ze standardky tedy nebylo vůbec nic.
     
    72
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Rezek, přichází Petr Průcha.
     
    73
    Hra se nyní zdržuje v prostoru před střídačkami. Oba celky kupí spoustu nepřesností, díky kterým se kulatý nesmysl pravidelně dostává do zámezí.
     
    74
    Ruslan Mingazov vedl rychlý brejk Středočechů. Důsledně se za ním vracel Libor Kozák (LIB), jenže skluzem zavadil pouze o soupeře. Dostává navíc žlutou kartu.
     
    75
    Slovanisté předvedli pěknou souhru po pravé straně hřiště. Aleš Nešický měl šanci vše vyšperkovat povedeným centrem, jenže to se mu vůbec nepovedlo. Ondřej Kočí se chystá k výkopu.
     
    77
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Radim Breite, přichází Kamso Mara.
     
    77
    Příbram se krkolomně dostávala přes střed pole. Galimatyáš ukončil Tomáš Jablonský nepřesnou přihrávkou, která skončila v autu. Martin Nový navíc zůstává ležet na hřišti.
     
    78
    Poté, co byl Martin Nový ošetřen a postaven zpátky na nohy, vrátili domácí fotbalisté Příbrami míč. Po sportovním gestu znovu pokračujeme ve hře.
     
    79
    Kamso Mara se uvedl sprintem po levém křídle. Dostal se až do vápna, načež při pokusu o centr trefil pouze obránce Středočechů.
     
    80
    Roman Květ se stal obětí lehkého zatažení za dres, po kterém Příbram rozehrávala. Vše skončilo centrem Milana Nitrianského, který v klidu zastavil Filip Nguyen.
     
    81
    Martin Nový k sobě u postranní čáry nechal přistoupit Ondřeje Karafiáta. poté na něm chtěl získat autové vhazování, jenže vše skončilo přesně naopak, hrát budou Severočeši.
     
    82
    Marek Kodr dobře zasáhl před Tomášem Malinským, který by se jinak mohl hnát do slušné šance. Liberec se následně dopouští dalšího faulu ve středovém kruhu.
     
    83
    Ondřej Lehoczki vůbec nezvládl přihrávku na několik málo metrů. Míč skončil v autu, ovšem také teď se Příbram sama vyhnala až na obrannou polovinu.
     
    84
    Kamso Mara při odvážném průniku do trojice protihráčů vybojoval nedovolený zákrok. Po rozehrávce standardky nacentroval Aleš Nešický z otočky až za branku.
     
    Dnešní utkání sleduje 3 299 diváků.
     
    86
    Antonín Fantiš se po kontaktu s Karafiátem ocitl ve střemhlavém letu vstříc zemi. Rozhazování rukama mu u rozhodčího nepomohlo, faul se pískat nebude.
     
    87
    Příbram se v závěru snaží alespoň trošku vylepšit celkový dojem. Nedaří se jí ale vytvoření žádných nadějných příležitostí, Severočeši ostražitě brání.
     
    88
    Antonín Fantiš si v pokutovém území Liberce pomohl faulem proti Kačarabovi, kterého za dres stáhl k zemi. Domácí tedy mohou v klidu rozehrávat od vlastní klece.
     
    89
    Libor Kozák se tentokrát objevil netradičně v pozici centrujícího hráče. Nebylo mu ovšem přáno a trefil pouze dobře bránícího Marka Kodra.
     
    90
    Tomáš Malinský ve středu pole zklidnil situaci a vrátil balon nazpět dozadu. Tomáš Jablonský další akci Slovanu včas přerušil a Roman Květ vybojoval rohový kop.
     
    90+1
    Milan Nitrianský se snažil Květův centr umístit směrem na branku zajímavou patičkou, jenže v těžké pozici zacílil mimo tři tyče. Mezitím už se rozbíhá nastavený čas.
     
    90+2
    Antonín Fantiš vybojoval na pravém křídle pro svůj celek ještě jeden rohový kop, tak uvidíme, zda se Příbrami vydaří alespoň čestná branka.
     
    90+3
    Marek Kodr se po standardní situaci sice dostal k hlavičce, avšak v obležení protihráčů zakončil slabě, Filip Nguyen pouze sebral balon z trávníku.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Liberec dominantním výkonem sestřelil Příbram, rozhodl už v prvním poločase!

    Druhá pětačtyřicetiminutovka už tolik vzruchu nepřinesla. Hosté trošku zlepšili svůj výkon, nicméně žádným dramatem to určitě nezavánělo. Slovan může těšit, že na konečných 4:0 upravila nová akvizice Libor Kozák!
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 1:1. Rohy: 6:5.
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Přeji pohodový večer a někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (17:51:10)

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 20. Hybš (Karafiát), 29. Pešek (Nešický), 43. Oscar, 62. Kozák (Oscar)

    Karty:   45. Breite (LIB), 67. Oscar (LIB), 74. Kozák (LIB) – 23. Mingazov (PRI)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 1:1. Rohy: 6:5.
    FC Slovan Liberec: Nguyen – Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš – Oršula (63. Malinský), Breite (C) (77. Mara), Nešický, Oscar (69. Lehoczki), Pešek – Kozák.
    Náhradníci: Vliegen – Lehoczki, Mara, Malinský, Pázler, Musa, Micovčák.

    FK Příbram: Kočí – Nový, Tregler, Kodr, T. Jablonský – Hlúpik (46. Květ), Mingazov, Keita (53. Nitrianský), Antwi – Fantiš (C), Jan Rezek (72. Průcha).
    Náhradníci: Švenger – Květ, Nitrianský, Kilián, Průcha, Katidis, Skácel.

    Rozhodčí: Marek – Antoníček, Vodrážka.

    Diváci: 3 299
    thejrc.org