NY Rangers – Carolina 0:3 (kon.) | Boston – Los Angeles 5:4 (po pr.) | Buffalo – Detroit 3:1 (kon.)
New Jersey – Minnesota 2:4 (kon.) | NY Islanders – Colorado 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Anaheim 6:2 (kon.)
St. Louis – Nashville 3:2 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 5:2 (kon.) | Arizona – Dallas 3:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
3:1 (0:0, 3:1, 0:0)
Detroit Red Wings
Sobota 09.02.2019, 19:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:30 Kyle OKPOSO - 3:1
     
    39:30
    Sabres právě vstřelili branku!
    Dvoubrankové vedení je zpět na domácí straně. Eichel vytáhl hru na střed modré, odkud Ristolainen překlopil hru na pravé křídlo. KYLE OKPOSO po zpracování vyslal nechytatelnou střelu do pravé spojnice. Asistence: Rasmus Ristolainen a Jack Eichel.
    37:14 Dylan LARKIN - 2:1
     
    37:14
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru využívají také hosté a je sníženo! DYLAN LARKIN to vzal na sebe a po objetí branky bekhendem uklidil puk k levé tyčce, kam se Ullmark nestihl přemístit svým betonem. Asistence: Thomas Vanek a Andreas Athanasiou.
    30:05 Casey MITTELSTADT - 2:0
     
    30:05
    Sabres právě vstřelili branku!
    Využitou přesilovkou domácí navyšují své vedení! Ze středu modré Dahlin posunul hru na levé křídlo, odkud Eichel vzápětí přesunul hru na protější stranu. Tam byla přihrávka adresována CASEY MITTELSTADTOVI, který ani ne razantní střelou překonal Howarda, který nebyl zrovna ve skvělém postavení. Asistence: Jack Eichel a Rasmus Dahlin.
    21:15 Conor SHEARY - 1:0
     
    21:15
    Sabres právě vstřelili branku!
    Velká chyba Abdelkadera, který puk naservíroval přímo CONORU SHEARYMU! Ten si přejel do prostoru mezikruží a taženou střelou poslal kotouč k levé tyči, kam Howard nedosáhl. Bez asistence.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 22. Sheary, 31. Mittelstadt (Eichel, Dahlin), 40. Okposo (Ristolainen, Eichel) – 38. D. Larkin (Vanek, Athanasiou)


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Dahlin, Bogosian, Scandella, Ristolainen, Pilut, McCabe – Skinner, Eichel, Pominville – Sheary, Mittelstadt, S. Reinhart – Girgensons, Jo. Larsson, Okposo – Sobotka, Rodrigues, T. Thompson.
    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Kronwall, Green, DeKeyser, Jensen, Ericsson, Cholowski – Nyquist, D. Larkin, Abdelkader – Vanek, Nielsen, Mantha – Helm, Glendening, Athanasiou – Rasmussen, J. de La Rose, Ehn.
    thejrc.org