NY Rangers – Carolina 0:3 (kon.) | Boston – Los Angeles 5:4 (po pr.) | Buffalo – Detroit 3:1 (kon.)
New Jersey – Minnesota 2:4 (kon.) | NY Islanders – Colorado 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Anaheim 6:2 (kon.)
St. Louis – Nashville 3:2 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 5:2 (kon.) | Arizona – Dallas 3:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
Minnesota Wild
Sobota 09.02.2019, 19:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:40 Luke KUNIN - 2:4
     
    47:40
    Minnesota právě vstřelila branku!
    LUKE KUNIN na levém křídle ustál důležitý souboj u hrazení a na vrcholu kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím, která mezi lapačkou a levým betonem Coryho Schneidera zamířila ke vzdálenější pravé tyči! Je to 4:2.
    43:56 Jesper BRATT - 2:3
     
    43:56
    Devils právě vstřelili branku!
    JESPER BRATT si před bránou zpracoval střílenou přihrávku Damona Seversona z vrcholu mezikruží a poté puk po ledě zasunul do odkryté sítě dezorientovaného Devana Dubnyka! NJD snížilo a je zpět! Asistence: Damon Severson.
    35:07 Joel ERIKSSON EK - 1:3
     
    35:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Devils se po střele Wild od modré čáry marně snažili najít zablokovaný puk a JOEL ERIKSSON EK se prosadil z dorážky! Wild vedou 3:1. Asistence: Jonas Brodin a Marcus Foligno.
    24:35 Zach PARISE - 1:2
     
    24:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ryan Suter na pravém křídle od modré čáry nahodil puk před bránu, kde ho ze vzduchu sklepl ke vzdálenější levé tyči ZACH PARISE! Wild otočili skóre a vedou po využití přesilové hry v New Jersey rázem 2:1! Asistence: Ryan Suter.
    12:19 Marcus FOLIGNO - 1:1
     
    12:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Greg Pateryn vypálil na ose útočného pásma od modré čáry vedle pravé tyče a odražený puk od hrazení sebral MARCUS FOLIGNO, který objel bránu a z ostrého úhlu bekhendem zamířil do sítě Asistence: Greg Pateryn a Luke Kunin.
    06:57 Brett SENEY - 1:0
     
    06:57
    Devils právě vstřelili branku!
    BRETT SENEY ve středovém kruhu převzal puk po dlouhé kolmé přihrávce, rychle ho zavezl do útočného pásma a na vrcholu pravého kruhu napřáhl ke krásné táhlé střele zápěstím, která s přispěním drobné teče horní hrany lapačky Devana Dubnyka vymetla přední pravý horní roh brány! Devils vedou 1:0. Asistence: Will Butcher.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Seney (Butcher), 44. Bratt (Severson) – 13. M. Foligno (Pateryn, Kunin), 25. Parise (Suter), 36. J. Eriksson Ek (Brodin, M. Foligno), 48. Kunin


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Severson, Butcher, Lovejoy, Müller, Gryba – Ma. Johansson, Hischier, Palmieri (A) – Coleman, Zajac (A), J. Anderson – Bratt, Zacha, Stafford – Seney, Rooney, Gabriel. Hlavní trenér: John Hynes.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Spurgeon, Brodin, Pateryn, Seeler, Bitetto – Parise (A), Mikael Granlund, Coyle – Greenway, E. Staal (A), Zucker – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Kunin – Rau, V. Rask, Fehr. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Jean Hebert. Čároví: Scott Cherrey, Darren Gibbs

    Diváci: 15783
    thejrc.org