NY Rangers – Carolina 0:3 (kon.) | Boston – Los Angeles 5:4 (po pr.) | Buffalo – Detroit 3:1 (kon.)
New Jersey – Minnesota 2:4 (kon.) | NY Islanders – Colorado 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Anaheim 6:2 (kon.)
St. Louis – Nashville 3:2 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 5:2 (kon.) | Arizona – Dallas 3:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
Nashville Predators
Sobota 09.02.2019, 20:10 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 18 166 diváků.
    58:45 Ryan JOHANSEN - 3:2
     
    58:45
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí netrefili odkrytou klec a rázem je tu drama, protože Predators se prosazují! Hned dva hráči stínili před bránou, a tak RYAN JOHANSEN napálil puk ze vzduchu a snížil na rozdíl jediného gólu! Asistence: Filip Forsberg a Roman Josi.
     
    58:14
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:10
    Pekka Rinne odjel na střídačku a hosté to zkusí s šesti bruslaři v poli!
     
    47:16
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Kyle Turris – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:03
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Nick Bonino – 2 min., držení).
     
    32:53
    Rinne očekával Bozakovu křižnou přihrávku, a tak se začal přesouvat, kotouč ale nakonec mířil k bližší tyči a Jaden Schwartz dokázal dorážet. Finský gólman se však v poslední chvíli výborně zastavil, udržel beton na tyčce a zabránil dalšímu gólu Blues.
    30:58 Mackenzie MACEACHERN - 3:1
     
    30:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou dvoubrankové vedení zpět! Pekka Rinne dokázal zneškodnit první střelu i dorážku Ivana Barbaševa, po další dorážce MACKENZIEHO MACEACHERNA už se ale natahoval marně. Asistence: Ivan Barbašev a Robert Thomas.
    27:28 Mattias EKHOLM - 2:1
     
    27:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé v utkání prosazují a rozdíl už je jen jednogólový! MATTIAS EKHOLM si nabruslil do pásma po levé straně a z kruhu vypálil. Puk zasáhl brankáře Binningtona, ovšem ten jej jen zpomalil a puk zapadl do brány. Teď asi domácí gólman nemá úplně čisté svědomí. Asistence: Craig Smith a P. K. Subban.
     
    25:57
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Oskar Sundqvist – 2 min., podrážení).
     
    22:58
    Irwin nedokázal odklidit puk z mezikruží a ke střele se dostal Barbašev! Domácí útočník okamžitě vypálil, jenže Rinne vytáhl velmi důležitý zákrok a udržel nezměněné skóre. Puk zasáhl horní část brankářské hole!
    18:45 Vladimir TARASENKO - 2:0
     
    18:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí před odchodem do kabin navyšují svůj náskok! VLADIMIR TARASENKO si sjel od mantinelu do mezikruží, dostal přihrávku a zkušeně zamířil do rohu Rinneho branky. Asistence: Brayden Schenn.
     
    10:30
    Viktor Arvidsson si sjel před bránu a dostal parádní střílenou přihrávku! Binnington už byl bez šance, ale hostující útočník usměrnil kotouč jen vedle bližší tyče!
     
    07:22
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Craig Smith – 2 min., faul kolenem).
    04:37 Vince DUNN - 1:0
     
    04:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! VINCE DUNN dostal po rychlém přechodu do útoku přihrávku do druhé vlny, ale jeho ránu ještě zablokoval bránící Filip Forsberg. Obránce Blues se však nezastavil, pokračoval k brance, kde si sebral kotouč, a dorážkou vlastní střely přehodil Rinneho natažený beton! Asistence: Robert Thomas a Oskar Sundqvist.
     
    02:03
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Patrick Maroon – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Cody McLeod – 2 min., bitka).
     
    02:03
    A zápas pokračuje v podobném duchu, jako když se oba týmy v této aréně utkaly naposledy! Cody McLeod a Patrick Maroon zahodili rukavice ve středním pásmu a pustili se do sebe pěstmi! Přestože zpočátku měl navrch hostující forvard, v závěru rozdal více ran Maroon. Sudí posléze oba kohouty roztrhli.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 5. Dunn (Thomas, Sundqvist), 19. Tarasenko (B. Schenn), 31. MacEachern (Barbašev, Thomas) – 28. Ekholm (C. Smith, P. K. Subban), 59. Johansen (F. Forsberg, Josi)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Dunn – Tarasenko (A), R. O'Reilly, B. Schenn – Steen (A), Bozak, Schwartz – Maroon, Sundqvist, Sanford – Thomas, Barbašev, MacEachern.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi (C), P. K. Subban, Ekholm, Irwin, Hamhuis – Arvidsson, Johansen (A), F. Forsberg – Järnkrok, Turris, B. Boyle – C. Smith, Bonino, Fiala – Hartman, Sissons, C. McLeod.

    Rozhodčí: Furlatt, Charron – Mach, Smith

    Diváci: 18 166
    bahis siteleri