Slavia – Interobal Plzeň 3:3 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
3:3 (2:2)
SK Interobal Plzeň
Sobota 09.02.2019, 15:00 • SH SK Slavia Praha-Eden • 1. Futsal liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Holý napálil desítku vedle levé šibenice a vypadá to, že se budou body dělit!
     
    40
    Velké emoce! Deset sekund přes sirénou zahrál jeden z domácích hráčů na pravé straně na půli rukou a Holý kope desítku.
     
    39
    David Frič se poté rozčílil na střídačce Zřejmě kvůli tomu, že zákroku Rešetára předcházel údajný šestý slavistický faul, který sudí měli podle mínění Friče odpískat! Ale tohle neberte jako fakt, tohle berte jakou pouhou domněnku. Tak či onak – Michal Milner vyhodil plzeňského kouče z hostující střídačky. A vše bude určitě řešit disciplinární komise.
     
    39
    Rešetár (PLZ) skluzem z pravé strany sestřelil jednoho z protihráčů a dostává žlutou kartu.
     
    38
    Timeout pro Plzeň!
     
    34
    V situaci dva na jednoho se Homola zjevil na levé straně sám před Bartůňkem, ale ten jej vychytal.
     
    32
    Slavia si vzala timeout.
     
    32
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Havel rozehrál aut zprava pod sebe a střela TOMÁŠE ABRHAMA skončil u přední tyče branky Slavie. Asistence: Jan Havel.
     
    31
    Faul před střídačkou Plzně je tím pátým na konto Slavie a více než devět minut budou hrát Pražané s vědomím, že jakýkoliv faul znamená desítku.
     
    28
    Havel (PLZ) nataženou pravou nohou na pravé straně podrazil unikajícího Pršiče a poté si s ním vyměnil pár vět. Havel dostal žlutou kartu za třetí plzeňský faul ve druhém poločase.
     
    27
    Slavík si na pravé straně vyměnil míč se spoluhráčem, ten mu lobem balón vrátil a Homola (SLA) následně fauloval Slavíka. Vše doprovodil hlasitým komentářem a sudí Řeháček udělil domácímu kapitánovi žlutou kartu.
     
    26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Plzeňská první čtyřka má další mínusový bod. Domácí poprvé vedou. Slavia utekla do rychlého brejku. Holý už nemohl vzít balónu rozběhnutému DAVIDU JOŠTOVI a ten zakončoval okolo vybíhajícího Bartůňka po zemi k levé tyči. Asistence: Jan Homola.
     
    25
    Slavík (PLZ) fauloval na pravé straně Pršiče, tomu se hned omluvil a nic nenamítal proti žluté kartě z rukou sudího Řeháčka.
     
    22
    Rešetár si vyměnil míč s Křemenem a následně trefil břevno. Potřetí zasáhla branková konstrukce po střele kapitána Plzně v tomto duelu.
     
    Slavistická sedmnáctka se stala mistrem republiky poprvé v klubové historii. A nyní dostala zlaté medaile od předsedy svazu futsalu Otakara Mesteka a reprezentačního kouče Tomáše Neumanna.
     
    19
    Timeout pro hosty.
     
    18
    Slavia právě vstřelila branku!
    První plzeňská čtyřka si nepokryla rozehraný slavistický roh zleva do levé poloviny, kde si naběhl MARTIN SMĚŘIČKA a Bartůněk nemohl dělat s jeho střelou na vzdálenější tyč vůbec nic. Asistence: Marko Pršič.
     
    17
    Tohle skutečně nepotřebujeme vidět, Směřička (SLA) fauloval na levé straně Slavíka a ten dopadl pod stolek časoměřičů. Každopádně, žlutá karta pro Směřičku je hodně přísná.
     
    16
    Klíma našel autem zprava na středu Krstevskiho, ten mířil do pravé poloviny a tentokráte branková konstrukce hrála ve prospěch Plzně!
     
    15
    Rešetár vyhrál jeden na jednoho na levé straně s Krstevskim a za Karpiakem zvonila bližší tyčka! Takže plzeňský hráč s číslem sedm stihl za patnáct minut nastřelit dvakrát brankovou konstrukci a jednou se dokázal prosadit.
     
    13
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Křemen rozehrál aut zprava na střed zhruba na úroveň házenkářské sedmičky a LUKÁŠ REŠETÁR rozjásal západočeskou lavičku trefou okolo levé ruky Karpiaka. Asistence: Jan Křemen.
     
    13
    Třetí žlutá karta pro Radovanoviče v dresu Slavie. Nyní ji viděl za faul na Rešetára na levé straně.
     
    13
    Plzeňská obrana zaspala a Krasnič byl na středu v souboji s Bartůňkem, který brankář Interobalu vyhrál zákrokem šest metrů od své branky.
     
    12
    Vynikající Bartůněk proti ráně ze středu k pravé tyčce, kde plzeňský brankář vytasil pravou ruku a pouze díky němu drží Interobal v Praze nerozhodný stav.
     
    11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle je klasické nedáš – dostaneš. Krasnič poslal míč z osy hřiště do levé poloviny vápna a jeho spoluhráč MARKO RADOVANOVIČ měl před sebou prázdnou branku. Jeden z bránících hráčů pozdě přistoupil k autorovi vyrovnávací trefy. Asistence: Uroš Krasnič.
     
    11
    Slavík si krásně narazil dvakrát s Künstnerem na levé straně a na středu vápna měl tutovku sám před brankářem, jenže trefil se vedle pravé tyče.
     
    7
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Slavia vyrobila velkou chybu v rozehře! JAROSLAV SLAVÍK byl zničehonic na pravé straně sám před brankářem, kterého skákavou střelou obstřelil a Plzeň vede 1:0.
     
    6
    Tak nakonec je penalta odvolaná.
     
    6
    Rešetár utekl po levé straně, napoprvé Karpiak nastavil ruce na přední tyči a napodruhé při dorážce Rešetára hrál jeden z domácích hráčů levou rukou ve vápně, krátká penalta proti Slavii!
     
    3
    To vypadalo, že se balón otřel o přední tyčku poté, co si Krstevski seběhl na pravou stranu při rohu Slavie.
     
    2
    Po rozehře autu Křemenem z levé strany na střed zakončil Rešetár do horní tyče!
     
    Discplinárka již vynesla rozsudek po zápase Teplice – Slavia. Radim Záruba vyfasoval tři zápasy, Claudinho za zákrok na Martina Směřičku dokonce šest utkání.

    Vít Muzikář

    Branky: 11. Radovanovič (Krasnič), 18. Směřička (Pršič), 26. Jošt (Homola) – 7. Slavík, 13. Rešetár (Křemen), 32. Abrham (Havel)

    Karty:   13. Radovanovič (SLA), 17. Směřička (SLA), 27. Homola (SLA) – 25. Slavík (PLZ), 28. Havel (PLZ), 39. Rešetár (PLZ)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka) – Klíma, Krstevski, Směřička, Jošt, Sita, Pršič, Leovski, Dodo, Radovanovič, Krasnič, Homola (C), Hájek
    SK Interobal Plzeň: Bartůněk (Luhový) – Rešetár (C), Mižár, Křemen, Holý – Havel, Slavík, Künstner, Abrham – Sláma, Buchta, Rozboud

    Rozhodčí: Milner, Řeháček – Dragoun

    Diváci: 389
    thejrc.org