Dvůr Králové n. L. – Mostečtí Lvi 5:2 (kon.) | Letňany – Děčín 3:13 (kon.) | Nymburk – Kobra 5:4 (po pr.)
Kolín – Klatovy 3:6 (kon.) | Jablonec n/N – Sokolov 3:7 (kon.) | Vrchlabí – Řisuty 15:0 (kon.)
Trutnov – Bílina 6:5 (kon.)
po prodl.
NED Hockey Nymburk
5:4 (1:2, 2:0, 1:2 - 1:0)
HC Kobra Praha
Sobota 09.02.2019, 17:00 • Zimní stadion Nymburk • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:35
    Nymburk právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Hrdinou Nymburka se stává STANISLAV EIS, který nejprve poslal zápas do prodloužení a v něm se nyní prodral podél levého mantinelu až před Sochůrka, přetáhl si puk na bekhend a zasunul do prázdné klece! Asistence: Matyáš Kačírek.
     
    60:30
    Do první vyložené šance se dostal Stehlík, který dlouho váhal, zda přihrát, rozhodl se sám vystřelit a trefil vyrážečku.
     
    58:40
    Hostující obrana si ke konci třetí části s domácími útoky vůbec neví rady, Smejkal tlačil kotouč do brankoviště, kde to snad jen zázrakem neskončilo gólem.
     
    54:35
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Domácí udrželi puk v útočném pásmu, což vyústilo v nahození od pravého mantinelu, které STANISLAV EIS přesně usměrnil za Sochůrkova záda a máme opět vyrovnáno! Asistence: Jan Stehlík, David Jirásek.
     
    53:10
    Obrovský závan před brankou Kobry! Puk se dvakrát povaloval na prázdném brankovišti, Sochůrek byl pokaždé již překonán, nakonec byli u kotouče pokaždé dříve obránci, kteří ho odehráli pryč.
     
    51:35
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí obrana zaspala ve středním pásmu a nechala ujet do samostatného nájezdu TOMÁŠE ŠMERHU, který po kličce na forhend kompletuje hattrick a dostává hosty do nadějného vedení! Asistence: Jaroslav Kasík.
     
    47:12
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku, když byl v závaru před brankou nejaktivnější TOMÁŠ ŠMERHA, jenž dotlačil puk až za Kroftu. Asistence: Jaroslav Kasík.
     
    46:20
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Josefus – 2 min., držení hole).
     
    41:20
    Smejkal ujížděl s Kolouchem proti jedinému obránci, útočníci si dvakrát vyměnili puk, Smejkal poté z velké příležitosti minul!
     
    32:54
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Z levého rohu dostal přihrávku na střed hřiště DANIEL KOLOUCH, který si ještě potáhl puk na pravou stranu, z níž nechytatelně zavěsil pod horní tyčku. Asistence: Petr Foerster.
     
    28:19
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Jako bych tím přivolal následující akci, kdy JAN STEHLÍK vzal zodpovědnost na sebe, na pravé straně prolétl do útočného pásma a střelou zápěstím nad beton nedal Sochůrkovi šanci. Asistence: David Jirásek.
     
    27:15
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Kysela – 2 min., sekání). Trest odpyká Mucha.
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Kysela – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    20:46
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (tým – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Arnošt.
     
    19:33
    Kobra právě vstřelila branku!
    Ve velké rychlosti dostal přihrávku na střed hřiště TOMÁŠ ŠMERHA, jehož střela Kroftovi opět vypadla a stejně jako při prvním gólu se k puku dostal hostující útočník, který bez problémů dorazil. Asistence: Marek Ryzák.
     
    18:00
    Daniel Kolouch přebruslil posledního hostujícího obránce a dostal se úplně sám před Sochůrka, na něhož zkoušel kličku do forhendu. Brankář už ležel na ledě, domácí útočník ale nedokázal v jasné příležitosti zasunout kotouč do odkryté klece.
     
    14:58
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Tržický – 2 min., nedovolené bránění).
     
    13:14
    Kobra právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení ujel domácí obraně kapitán hostů TOMÁŠ ANTONČÍK, jehož střela Kroftovi vypadla a pražský útočník z následné dorážky jednoduše vyrovnává na 1:1. Asistence: Jan Šergl.
     
    12:11
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Netolický – 2 min., napadení).
     
    06:00
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Kasík – 2 min., hákování).
     
    03:43
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Domácí skórují hned z první střely, když z levého rohu Arnošt přesně našel na středu volného DANIELA KOLOUCHA a ten nedal Sochůrkovi šanci. Asistence: Daniel Arnošt.

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 4. Kolouch (Arnošt), 29. Stehlík (Jirásek), 33. Kolouch (Foerster), 55. Eis (Stehlík, Jirásek), 62. Eis (Kačírek) – 14. Antončík (Šergl), 20. Šmerha (Ryzák), 48. Šmerha (Kasík), 52. Šmerha (Kasík)


    NED Hockey Nymburk: Krofta (Sup) – Kříž (A), Tržický, Mašek, Rittig, Knesl, Jirásek – Stehlík, Josefus (C), Král, Kuzďas, Arnošt, Kolouch, Smejkal, Foerster, Eis, Kačírek.
    HC Kobra Praha: Sochůrek (Mouček) – Semrád, Kasík, Schejbal, Verbík J., Verbík R. (A), Ryzák – Netolický, Kysela, Patočka, Nestrašil, Šergl, Šteiner, Mucha, Šmerha, Šťastný, Hlinka, Antončík (C).
    thejrc.org