Finsko – Česko 1:3 (kon.) | Švédsko – Rusko 4:2 (kon.)
konec
Švédsko
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
Rusko
Sobota 09.02.2019, 15:30 • Hala Hovet, Stockholm (Švédsko) • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Program švédských Beijer Hockey Games pokračuje od 15:30 druhým zápasem sobotního programu, ve kterém vyzvou domácí Tre Kronor ruskou Sbornou.

    Švédové byli na rozdíl od svých dnešních soupeřů ve čtvrtečním programu neúspěšní, když podlehli českému výběru v úvodním duelu na domácím ledě v Hovetu vysoko 5:2. Rusko se sice na svou výhru nadřelo o poznání více, nakonec však přece jen Finy zdolalo v Jaroslavli po samostatných nájezdech 3:2.
     
    Dosavadní vzájemné zápasy z letošní sezóny vyznívají jednoznačně lépe pro svěřence trenéra Vorobjeva, kteří zdolali Švédy na Karjala Cupu i domácím Channel One Cupu.

    Karjala Cup, 10. 11. 2018:
    Švédsko – Rusko 1:4.

    Channel One Cup, 13. 12. 2018
    Švédsko – Rusko 2:3 po samostatných nájezdech.
     
    Rusko

    Nominace Ruska na Beijer Hockey Games:

    Brankáři: Kočetkov, Bobkov, Konovalov.

    Obránci: Zub, Pedan, Jelesin, Rafikov, Antipin, Miščenko, Běreglazov, Arzamascev, Vasilevskij, Mironov.

    Útočníci: Světlakov, Kagarlickij, Nikoncev, Denisenko, Zernov, Slepec, Michejev, Šumakov, Burdasov, Okulov, Kadějkin, Šipačov, Alexejev, Kuzmenko, Kručinin.
     
    Švédsko

    Nominace Švédska na Beijer Hockey Games:

    Brankáři: Hellberg, Reideborn.

    Obránci: Dahlbeck, Holm, Lööv, Sellgren, Engsund, Persson, Djuse.

    Útočníci: Rasmussen, Nygard, Lindqvist, Johansson, Kellman, Boqvist, Lilja, Davidson, Bemström, Lundeström, Larsson, Händemark, Sylvegard, Bromé.
     
    Češi díky výhře nad Finy v dopoledním utkání potvrdili své první místo v průběžné tabulce Beijer Hockey Games. Nejbližšími pronásledovateli pro ně zůstávají Rusové se ziskem dvou bodů, ty však ještě čeká jejich druhé utkání právě nyní se Švédy. V případě plného bodového zisku dotáhnou Čechy opět na rozdíl jediného bodu.
     
    Obě mužstva už vyjela v Hovetu na rozbruslení. Souboj domácích Tre Kronor, kteří budou bojovat o první body na domácím turnaji s ruskou Sbornou vypukne za necelou třičtvrtě hodinu.
     
    Úvodní sestavy:

    Švédsko: Reideborn (Hellberg) – Sellgren, Persson, Dahlbeck (A), Lööv, Nilsson, Holm (C) – Lilja, Bemström, Rasmussen (A) – Lindqvist, Lundeström, Bromé – Davidsson, Kellman, Nygard – Larsson, Händemark, Sylvegård.

    Rusko: Bobkov (Konovalov) – Kulik, Mironov, Zub (A), Běreglazov, Alexej Vasilevskij, Arzamascev, Jelesin, Rafikov – Burdasov, Kadějkin, Kručinin – Okulov, Světlakov, Kuzmenko – Šipačov (C), Nikoncev (A), Kagarlickij – Šumakov, I. Michejev, Zernov – Slepec.

    Rozhodčí: Kova, Vikman – Nordlander, Malmqvist..
     
    Do úvodního buly zbývá necelých patnáct minut a tribuny v Hovetu se začínají plnit především domácími fanoušky, kteří si našli při sobotním odpoledni cestu na utkání svého národního týmu.
     
    Švédové za mohutného aplausu přicházejí na led jako první následováni jejich protivníky z Ruska, kteří na led naopak naskakují za pískotu švédských diváků.
     
    V Hovetu zazněly hymny obou národů, zápasu nebrání nic v jeho započetí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Úvodní buly patřilo Rusům, kteří se hned snažili o rychlé nahození, kotouč si ale za brankou sebral nejrychleji obránce Holm.
     
    00:58
    Bobkov už se hlásil o zakázané uvolnění Švédska, to se ovšem nepískalo a musel rychle zpozornět před odraženým kotoučem od zadního mantinelu. V dané chvíli ale naštěstí pro Sboronou včas zasáhla obrana svěřenců trenéra Vorobjeva.
     
    01:46
    Třetí útočná formace Ruska nachystala pro Reideborna několik pokusů na rozchytání, brankář Tre Kronor bez problémů všechny rány zlikvidoval a hra pokračuje ve středním pásmu.
     
    02:20
    Další rána Kulika od modré. Reideborn si pro jistotu ponechal ve své moci a přerušil hru, vhazování proběhne po jeho pravici.
     
    03:09
    Rusové jsou v úvodu utkání o poznání aktivnější. Švédové mají problém dostat se s kotoučem vůbec z obranného pásma, celý tlak Sborné nyní vyřešil Sellgren jen vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    04:28
    Bemström se dostal až za útočnou modrou, odkud poslal pozdravm Bobkovi směrem na vyrážečku, následně se ale Rasmussen dopustil v útočném pásmu hry vysokou holí, za což ho hlavní rozhodčí posílá rovnou na dvě plus dvě minuty na trestnou lavici.
    04:28 Vyloučení Rasmussena na 2+2 za vysokou hůl.
     
    05:29
    Reideborn viděl na ránu Jelesina od samého počátku, a tak neměl problém s jejím zneškodněním. Švédové následně vyhazují.
     
    06:21
    První z dvouminutových trestů je téměř pryč a Sborná se ne a ne dostat do útočné pásma, odkud by mohla pomýšlet na gólové zakončení.
     
    06:58
    Nyní se navíc Rusové ochuzují o zbytek přesilové hry zbytečným faulem Rafikova v útočném pásmu, který nedovoleně bránil jednoho ze Švédů. Hra pokračuje ve čtyřech na obou stranách.
     
    07:33
    Vhazování před Reidebornem vyznělo lépe pro domácí výběr, který ihned po vyhraném puku založil rychlou útočnou akci. Nyní svádí dvojice Švédů souboj o kotouč v rohu kluziště za Konovalem s dvojicí Rusů.
     
    08:24
    Nepřesná rozehrávka Sborné skončila až na zakázaném uvolnění, což posouvá hru zpět před brankáře Ruska. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    08:28
    Rasmussen se vrací po čtyřech minutách z trestné lavice a Tre Kronor hrají v plném počtu.
     
    08:58
    To samé nyní platí i Rusy, jimž se do hry vrací Rafikov. Hra pokračuje za rovnovážného stavu na obou stranách.
     
    09:38
    Rusům hra v obvyklém počtu hráčů na ledě nyní svědčí o něco víc, brankář Reideborn měl podruhé v krátké době co dělat, aby nepropustil kotouč za svá záda.
     
    10:29
    Tre Kronor se snaží vyrovnat rychlému tempu hry Rusů, Sborná si ale prozatím skvěle hlídá přechod přes modrou čáru.
     
    11:52
    Prudká rána od modré z hole Běreglazova mířila mimo tři tyče, brankář Reideborn ji ale pro jistotu zachytil do lapačky a přerušil hru.
     
    12:21
    Před Händemarkem se otevřela prázdná klec Bobkovy svatyně po závaru před jeho brankovištěm, útočník domácích ale nedokázal puk zasunout do prázdné branky, a stav zápasu tak zůstává nerozhodný.
     
    13:52
    K velké nelibosti domácího publika nyní hlavní rozhodčí neposlal Rusy do čtyřech po záchranné brzdě jednoho z Rusů, který zastavoval Davidssona na poslední chvíli nakonec čistým způsobem.
     
    14:03
    Švédové se pokusili překvapit Bobkova rychlou střelou ihned po vhazování, brankář Sborné ale projevil skvělé reflexy a kotouč schoval ve svém náručí.
     
    14:46
    Tre Kronor v posledních chvílích zápasu převzali iniciativu a jsou to oni, kdo je nyní mnohem aktivnější s pukem na svých holích. Po několika závarech před Reidebornem musí své brankářské kvality předvádět zase Bobkov.
     
    15:38
    Rusové znovu pouze vyhazují tak, ať to není zakázané uvolnění a odcházejí střídat.
     
    16:22
    Jonathan Davidsson se dostal do téměř samostatného úniku, ve stínu obránce ale nakonec nedokázal dostatečně efektivně zakončit.
     
    17:15
    Burdasov se na druhé straně z ničeho nic dostal ke kotouči v mezikruží a vyslal na Reideborna solidní ránu, brankář domácích byl ale pozorný a opět puk vyrazil vyrážečkou do rohu kluziště.
     
    18:20
    Lindqvist si vyměnil za brankou kotouč se spoluhráčem a Švédové začínají opět vytvářet zámek v útočném pásmu Sborné.
     
    19:01
    První třetina vstoupila do své poslední minuty, na puku zůstává Sborná.
     
    19:33
    Svěřenci trenéra Vorobjeva se dostali velmi rychle do útočného pásma, nedokázali však vyslat na Reideborna byť jen provizorní ránu.
     
    19:58
    Dvě sekundy před koncem první části je ještě na trestnou lavici poslán Kadějkin, který držel protihráče v útočném pásmu více, než je zdrávo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Stejně jako v prvním zápase sobotního programu Finska proti Čechům je i stav zápasu mezi Švédskem a Ruskem po první periodě bezbrankový. Obě mužstva si během první dvacetiminutovky vytvořila několik dobrých šancí a oběma národním výběrům patřila více některé z pasáží první třetiny. Oba brankáři ale předváděli své skvělé kvality a nepropustily za svá záda jedinou střelu soupeře.
     
    Střely na branku v první třetině: 6:10.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 16:16.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Vstup do druhé periody je o poznání opatrnější z obou stran, obě mužstva se snaží neudělat chybu.
     
    21:18
    Švédové se konečně usadili v útočném pásmu a v dohrávané přesilové hře se snaží najít cestu za první gólem. Brankář Bobkov ale prozatím všechny pokusy likviduje.
     
    21:58
    Rusko v plném počtu, pokračuje se v pěti na obou stranách.
     
    22:42
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ani ne o minutu později jdou ale domácí Tre Kronor do vedení! MICHAEL LINDQVIST tečoval kotouč po prudké ráně těsně před Bobkovem a i se štěstím jej dopravil za jeho záda. Hlavní rozhodčí si celou situace ještě nechal prověřit videem, nakonec však neshledal žádné provinění proti pravidlům a Švédové tak jdou do vedení. Asistence: Tom Nilsson a Isac Lundeström.
    22:42 Michael LINDQVIST - 1:0
     
    23:43
    Světlakov projel jako nůž máslem po levé straně až před Reideborna, brankář domácích byl ale na jeho kličku připraven a včas kotouč mířící za brankovou čáru zneškodnil.
     
    24:55
    Sborná zavřela Tre Kronor v jejich pásmu a zasypává Reideborna jednou ranou za druhou. Brankář Švédů už vycítil, že je potřeba přerušit hru a po zákroku lapačkou při střele Kručinina tak také učinil.
     
    25:26
    Už to vypadalo, že se Švédové dostanou z obranného pásma, Rusové ale ještě na poslední chvíli udrželi kotouč na modré čáře, a tím pádem i útočnou třetinu.
     
    26:18
    Hra nyní nabízí řadu nepřesností hlavně na Švédské straně, svěřenci trenéra Gröborga mají nemalé potíže s přechodem přes útočnou modrou čáru.
     
    27:18
    Komerční přestávka dává možnost oddechu oběma mužstvům. Po jejím konci bude následovat vhazování v obranném pásmu Sborné.
     
    27:39
    Světlakov se nejspíše i sám divil, jak snadno se dostal ke kotouč před Reidebornem, byl už ale natolik rozjetý, že jej nedokázal zachytit včas pro nějaké kloudné zakončení.
     
    28:28
    Rasmussen se dopustil dalšího faulu, tentokrát podrážení, za což odchází na trestnou lavici.
     
    29:19
    Rusové motají Švédy v jejich pásmu a je s velkým podivem, že branka Tre Kronor nadále odolává první brance Rusů v dnešním zápase.
     
    30:28
    Švédové jsou v plném počtu a hra může pokračovat v rovnovážném počtu.
     
    31:13
    Rusové zůstávají aktivní i přes skončenou početní výhodu, Švédové ale nadále odolávají.
     
    31:38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Přesně tohle pravidlo se nyní vymstilo ruské Sborné, která neodkázala využit drtivého tlaku v přesilové hře a jejich zaváhání v předbrankovém prostoru trestá EMIL LARSSON, který přesnou ranou z mezikruží dostal puk až za záda Bobkova podruhé v zápase. Asistence: Emil Sylvegård a Philip Holm.
    31:38 Emil LARSSON - 2:0
     
    32:35
    Rychlé nahození Rusů skončilo až za brankou Švédů, kde si jej ale nedokázali Švédové zpracovat do své moci a sami si v obranném pásmu natropili zbytečné potíže.
     
    33:29
    Švédové si vybírají oddechový čas.
     
    34:05
    Michejev dostal kotouč na hůl v levém prostoru pro vhazování a pokusil se o střelu, švédský brankář bez problémů vyráží do rohu kluziště.
     
    34:07
    Obránce Dahlbeck to ale přehnal s důrazem a za vysokou hůl odchází za katr.
     
    34:44
    Rusové znovu vytvořili velmi efektivní zámek v útočném pásmu, se kterým si Švédové příliš neví rady. Celé jejich kombinaci ale schází to nejpodstatnější, vstřelená branka.
     
    35:18
    Sborná opět s naprostou lehkostí zavezla kotouč do útočného pásma a chystá si prostor pro svou první branku zápasu, kterou byl určitě Rusové rádi při nejmenším do konce druhé části vstřelili.
     
    35:48
    Švédům se podařilo kotouč dostat do útočného pásma a nyní tak spoří alespoň části cenných vteřinek z oslabení.
     
    36:07
    Dahlbeck se vrací z trestné lavice a Tre Kronor jsou znovu kompletní.
     
    36:31
    Jonathan Davidsson se už po několikáté v dnešním zápase dostal do velmi slibné příležitosti, tentokrát byl dokonce úplně sám před Bobkova, gólman Sborné byl ale pozorný a za svá záda třetí gól nepropustil.
     
    37:10
    Švédové se po delší odmlce osmělují k útočení, špatná rozehrávka je ale vyhání až zpět do jejich obranného pásma.
     
    37:46
    V Hovetu se při tlaku Rusů ozývají i jejich fanoušci, kteří ženou své miláčky za snížení prozatím z jejich pohledu nepříznivého stavu zápasu.
     
    38:20
    Tre Kronor znovu vyšel velmi dobře přechod do útočné třetiny, tam je ale o puk připravila velmi pozorná obrana Rusů. Celá situace vyústila až ve vhazování v obranném pásmu domácích.
     
    38:40
    Pro změnu se hra přesouvá před Bobkova.
     
    38:49
    Nygard se po vhazování z ničeho nic zjevil sám před brankářem Ruska, byl však už ale paradoxně moc blízko na to, aby dokázal vymyslet kloudnější zakončení, kterým by Bobkova překonal.
     
    39:40
    Podruhé v dnešním zápase míří na trestnou lavici Dahlbeck, který osekával soupeře a to neuniklo pozornosti hlavních sudích.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina už byla po gólové stránce o něčem jiném, domácí Švédové v ní dokázali vstřelit hned dva góly. Nejprve se ve 23. minutě prosadil tečí v předbrankovém prostoru Michael Lindqvist, čímž udělal radost nejednomu fanouškovi švédského hokeje poprvé. Tu druhou zařídil přesnou ranou z mezikruží Emil Larsson a vytvořil Tre Kronor pohodlný dvoubrankový náskok, kteří svěřenci trenéra Grönborga udrželi až jejího konce druhé části.
     
    Střely na branku ve druhé třetině: 8:12.

    Střely na branku celkově: 14:22.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 17:11.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se s ničím nepárali a poslali puk za záda Reideborna ani ne po půl minutě druhé periody! Důrazný ANATOLIJ NIKONCEV protlaičl puk mezi betony Reideborna, který dokázal zlikvidovat pouze pokus od modré čáry, na dorážku útočníka Sborné už byl ale krátký. Asistence: Vadim Šipačov a Alexej Vasilijevskij.
    40:25 Anatolij NIKONCEV - 2:1
     
    41:08
    O pár chvil později mohli být Švédové opět v dvoubrankovém vedení! Útočník Tre Kronor ale v klíčový moment před rozhozeným Bobkem promáchl.
     
    42:25
    Hra se na obě strany trochu uklidnila, obě mužstva se pokouší spíše o postupné založení útoku.
     
    43:29
    Po zakázaném uvolnění Švédů bude následovat vhazování po pravici Reideborna.
     
    44:18
    Rusové si několikrát vyměnili kotouč v obranném pásmu, obě mužstva toho využila k prostřídání formací.
     
    44:49
    Svižný útok Sbroné zakončoval Okulov, jeho rána ve vysoké rychlosti ale nenadělala Reidebornovi příliš starostí.
     
    45:33
    Ruské střídačce se rozhodnutí čárového sudího příliš nelíbí, ten ale na svém rozhodnutí zapískat zakázané uvolnění nic měnit nehodlá.
     
    46:10
    Šumakov dostal přesný pas před branku nikým nebráněn, brankář Švédska ale předvedl neuvěřitelně reflexivní zákrok betonem.
     
    47:08
    Dennis Rasmussen nechal za svými zády oba obránce a řítil se sám na Bobkova, jednoduchou kličkou si na něj ale nepřišel!
    47:08 Bobkov vychytal Rasmussena.
     
    47:47
    Běreglazov si počínal nedovoleným bránění proti soupeři, za což dle pravidel bude muset usednout na trestnou lavici.
     
    48:19
    Velký závar před Ruskou brankou! Znovu u toho byl Dennis Rasmussen, který bekhendovou dorážkou nedokázal puk jen velmi těsně dopravit do odkryté části Bobkovy svatyně.
     
    48:19
    Celou situaci ale dalším vyloučením na ruské straně odnáší Světlakov, který putuje na trestnou lavici za podrážení.
     
    49:05
    Kotouč skončil na střídačce Sborné a hlavní sudí vykazuje hru do obranného pásma Rusů.
     
    49:47
    Rusové už hrají alespoň ve čtyřech. Brankář Bobkov krátce na to podržel kotouč v lapačce a dává svému týmu možnost oddechu po dlouhém oslabení, které nyní bude pokračovat ještě ve čtyřech hráčích na straně Ruska.
     
    50:02
    Po samostatném úniku Michejeva a jeho následném podražení před brankou Reideborna bude následovat trestné střílení pro Rusko!
     
    50:02
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sám ILIJA MICHEJEV se odhodlal k samostatném nájezdu a naprosto jednoduchou střelou mezi betony srovnává stav zápasu! V Hovetu je tak zaděláno na pořádné drama do samostného konce. Bez asistence.
    50:02 Ilja MICHEJEV - 2:2
     
    50:19
    Rusům se vrátil do hry i Světlakov. Sborná tak znovu pokračuje s pěti hráči v poli.
     
    50:56
    Švédové zůstávají poněkud zaskočení a Rusko začíná být mnohem aktivnější směrem dopředu podpořeno dvěma góly za zády Reideborna.
     
    Dnešní utkání sleduje 7 720 diváků.
     
    51:44
    Bobkov musel vytasit svoji lapačku proti střele z bezprostřední blízkosti a na poslední chvíli zachránil svůj tým před opětovnou ztrátou ve skóre.
     
    52:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tohle je ale velká rána pro Rusko! Po skvěle nakročené cestě za obratem Švédům vrací vedení ISAC LUNDESTRÖM přesnou ranou z mezikruží, ze které zvládl poslat kotouč za záda Bobkova i v pokleku. Asistence: Jakob Lilja.
    52:37 Isac LUNDESTRÖM - 3:2
     
    52:54
    Švédové ale dávají Rusům možnost k opětovnému srovnání. Za nedovolené bránění usedá na trestnou lavici Viktor Lööv.
     
    53:41
    Obrovské šance Tre Kronor i v oslabení! Brankář Bobkov ale projevil pevné nervy a drží Sbornou stále na dostřel Švédů.
     
    54:31
    Rusům se přesilová hra příliš nedaří. Švédové znouv posílají kotouč až do útočné třetiny a už to vypadá, že tohle oslabení přežijí ve zdraví.
     
    54:54
    Lööv se vrací z trestné lavice a Švédové jsou kompletní.
     
    55:29
    Na současné skóre reaguje mnohem více i publikum v Hovetu. Slyšet jsou i fanoušci Sborné, kteří by byli samozřejmě potěšeni, kdyby jejich hráči stav utkání znovu vyrovnali.
     
    56:35
    Rusům se přestal po třetím gólů Švédů dařit přechod do útočného pásma. Bezpochyby to bude i zataženější taktikou Tre Kronor při bránění jednobrankového náskoku.
     
    57:18
    Až nyní se do pásma protlačil přes dva hráče Světlakov, proti přesile ale neodkázal udržet kotouč na své holi příliš dlouho.
     
    57:45
    Oddechový čas si v dnešním zápase vybírá i trenér Vorobjev.
     
    57:45
    Sborná to zkouší s šesti hráči v poli bez brankáře!
     
    58:28
    Zámek v obranném pásmu Švédska nakonec vyústil ve střelu Světlakova po nabytí zpoza brány. Jeho dělovka ale proletěla mimo tři tyče a odrazila se až do středního pásma. Při dalším pokusu o překročení modré čáry se Rusové vystavili do ofsajdu.
     
    58:28
    Bobkov se vrací do své klece a Rusové pokračují s pěti hráči v poli.
     
    59:05
    Bobkov je znovu na střídačce a Sborná znovu mačká Švédy s šesti hráči v poli v jejich pásmu!
     
    59:30
    Reideborn drží puk pod pokličkou a přerušuje hru. Vhazování proběhne v obranném pásmu Tre Kronor.
     
    59:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Do prázdné branky přidává čtvrtou branku Švédů FREDRIK HÄNDEMARK po krásně načasovaném pasu Larssona od mantinelu. Asistence: Emil Larsson.
    59:48 Fredrik HÄNDEMARK - 4:2
     
    59:55
    Švédské publikum v Hovetu už se zvedá ze sedaček a chystá se oslavit tříbodové vítězství svého týmu.
     
    Konec zápasu.
     
    Rusové ve třetí třetině ještě zadělali vyrovnáním skóre díky Anatolij Nikoncevovi, který vsítil první branku Rusů, aby jej z trestného střílení následoval Illija Michejev na pořádné drama. Švédové si však vzali vedení zpět o dvě minuty později, když se v předbrankovém prostoru prosadil přesnou ranou Isac Lundeström. Pojistku tří bodů ještě v poslední minutě přidal do prázdné branky Fredrik Händemark.
     
    Vítězství Švédů znamená pro český nároďák jedinou, a asi nejdůležitější věc. Svěřenci trenéra Říhy jsou před nedělním programem jistými vítězi švédských Beijer Hockey Games po dlouhých 25 letech!

    Díky lepšímu vzájemnému zápasu s Tre Kronor už je nemůžou předstihnout ani Švédové, kteří Čechy mohou ještě potencionálně dohnat bodově.
     
    Souboj o druhé až nepopulární čtvrté bramborové místo bude ale ještě nesmírně vyrovnaný a zajímavý. Mezi druhým Švédskem se třemi body, druhými Ruskem se dvěma body a Finskem s jedním bodem slibuje napínavou bitvu i v nedělním programu.

    Proto sleduje naše on-line přenosy z Beijer Hockey Games i v posledním třetím hracím dni, které následují už zítra a určí definitivní pořadí turnaje.
     
    Ode mne je to pro dnešek z Hovetu vše, přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (18:09:31)
    Marken.cz

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 23. Lindqvist (Nilsson, Lundeström), 32. Larsson (Sylvegård, Holm), 53. Lundeström (Lilja), 60. Händemark (Larsson) – 41. Nikoncev (Šipačov, Alexej Vasilevskij), 51. I. Michejev (TS)


    Švédsko: Hellberg (Reideborn) – Sellgren, Persson, Dahlbeck (A), Lööv, Nilsson, Holm (C) – Lilja, Bemström, Rasmussen (A) – Lindqvist, Lundeström, Bromé – Davidsson, Kellman, Nygard – Larsson, Händemark, Sylvegård.
    Rusko: Bobkov (Konovalov) – Kulik, Mironov, Zub (A), Běreglazov, Alexej Vasilevskij, Arzamascev, Jelesin, Rafikov – Burdasov, Kadějkin, Kručinin – Okulov, Světlakov, Kuzmenko – Šipačov (C), Nikoncev (A), Kagarlickij – Šumakov, I. Michejev, Zernov – Slepec.

    Rozhodčí: Kova, Vikman – Nordlander, Malmqvist.
    thejrc.org