Arizona – Dallas 3:2 (kon.) | Tampa – Pittsburgh 5:4 (kon.) | Washington – Florida 4:5 (po pr.)
Montreal – Toronto 3:4 (po pr.) | Edmonton – San Jose 2:5 (kon.) | Vegas – Columbus 3:4 (kon.)
Vancouver – Calgary 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – St. Louis 4:5 (po pr.) | New Jersey – Carolina 3:2 (kon.)
NY Islanders – Minnesota 2:1 (kon.) | Chicago – Detroit 5:2 (kon.) | Boston – Colorado 2:1 (po pr.)
Buffalo – Winnipeg 1:3 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Winnipeg Jets
Neděle 10.02.2019, 21:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 17 966 diváků.
    59:54 Mark SCHEIFELE - 1:3
     
    59:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté potvrzují svoje vítězství! MARK SCHEIFELE byl jako první u vyhozeného puku, nabruslil do pásma a poté s přehledem zamířil do prázdné brány. Asistence: Blake Wheeler a Jacob Trouba.
     
    58:16
    Carter Hutton je na střídačce a domácí mají v poli šest hráčů!
    56:05 Blake WHEELER - 1:2
     
    56:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení zpět! Josh Morrissey vyjel od modré čáry vpřed, vhodně načasoval přihrávku a našel přesně hokejku BLAKEA WHEELERA, který se ve správnou chvíli uvolnil z osobního souboje. Hostující kapitán už jen usměrnil puk hokejkou za Huttonova záda! Asistence: Josh Morrissey a Mark Scheifele.
     
    53:03
    Tanev byl u odkryté tyče, když mu přihrál od zadního mantinelu Lowry! Do střely ale okamžitě zaklekl Pilut, který vypomohl svému gólmanovi.
     
    50:58
    Kyle Okposo dostal přihrávku do jízdy a byl bezprostředně před brankovištěm, jenže z pravé strany Hellebuycka nepřekonal! Gólman Jets byl znovu přesně tam, kde měl být.
     
    34:50
    Přihrávka z rohu kluziště prošla i se štěstím až na protější kruh, odkud okamžitě pálil Jason Pominville! Hellebuyck přitiskl svůj beton v poslední chvíli k ledu a udržel kotouč směřující do brány pod svojí nohou!
     
    32:59
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Ben Chiarot – 2 min., držení).
    32:01 Jack EICHEL - 1:1
     
    32:01
    Sabres právě vstřelili branku!
    V přesilovce to ještě nevyšlo, ale krátce po jejím skončení domácí srovnávají! JACK EICHEL nic nevymýšlel, sjel si od mantinelu na puntík pro vhazování a zamířil přesně ke vzdálenější tyči! Je nutné zmínit, že výbornou práci odvedl před brankovištěm clonící Sam Reinhart. Asistence: Rasmus Dahlin a Jeff Skinner.
     
    29:57
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Bryan Little – 2 min., sekání).
     
    29:57
    Hellebuyck měl znovu plné ruce práce! Lawrence Pilut jej natáhl k tyči, posléze bránu objel a pokusil se zasunout kotouč na druhé straně. Hostující brankář už se nestíhal přesunout, a tak se rychle natáhl jak široký, tak dlouhý a udržel kotouč v brankovišti!
    23:01 Andrew COPP - 0:1
     
    23:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté hrozili v oslabení už v první části, tentokrát se ale v početní nevýhodě už prosazují! ANDREW COPP využil toho, že Dahlin spadl na modré čáře, vyrazil do úniku a zamířil naprosto přesně! Trefil protější roh branky a nedal Huttonovi šanci. Asistence: Bryan Little.
     
    21:11
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Mark Scheifele – 2 min., hákování).
     
    19:39
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Lawrence Pilut – 2 min., držení).
     
    19:21
    A znovu bylo horko před brankou Jets! Po Thompsonově střele si shrábl puk pro sebe Girgensons, který ještě zakončil z bezprostřední blízkosti forhendem, jenže natažený Hellebuyck v rozhodující chvíli vykopl betonem!
     
    16:34
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dustin Byfuglien – 2 min., hrubost).
     
    15:52
    Carter Hutton měl při přesilovce svého týmu plné ruce práce, poradil si ale na jedničku! Adam Lowry nejprve ujížděl sám na bránu a zkusil poslat puk mezi betony přesouvajícího se gólmana, jenže neuspěl. Hned nato ještě dorážel Tanev, Hutton však vychytal i jeho!
     
    14:27
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Joe Morrow – 2 min., vysoká hůl).
     
    13:21
    Skrz skrumáž přišla střela na branku Winnipegu okamžitě po vhazování a puk propadl za záda Connora Hellebuycka! Hostující gólman si ale puku všiml, bleskově padl na bok a shrábl si kotouč pro sebe! Teď už byli domácí skutečně blízko gólu.
     
    04:58
    Domácí mohli jít do vedení! Hellebuyck totiž nevěděl, kde se puk po první střele nachází a Sam Reinhart se dostal i k dorážce své rány. Gólman Jets sebou tedy ještě plácl na led, ale dorážka zasáhla jednoho z hráčů, kteří stáli před brankou.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 33. Eichel (Dahlin, Skinner) – 24. Copp (Little), 57. Wheeler (Morrissey, Scheifele), 60. Scheifele (Wheeler, Trouba)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Ristolainen, Scandella, Hunwick (A), Dahlin, McCabe, Pilut – Pominville, Eichel (C), Skinner – S. Reinhart, Mittelstadt, Sheary – Okposo (A), Jo. Larsson, Girgensons – T. Thompson, Rodrigues, Sobotka.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, Morrow – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Roslovic, Little, Laine – B. Tanev, Lowry, Perreault – Appleton, Copp, Lemieux.

    Rozhodčí: Meier, Nicholson – Knorr, Amell

    Diváci: 17 966
    thejrc.org