Česko – Německo 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (0:2, 1:0, 3:0)
Německo
Neděle 10.02.2019, 13:10 • Netzsch-Arena, Selb • Turnaj čtyř (ženy U16)
Partner:
     
    58:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    ...a nakonec přidává čtvrtý gól, který nám už snad bude stačit k závěrečnému vítězství! Nabídka Denisy Habartové z pravé strany se brankovištěm odrazila na střed, kam se jako první otočila HANA HAASOVÁ, puk bleskově poslala k tyčce a završila hattrick – 4:2! Asistence: Denisa Habartová, Lucie Gruntová.
     
    52:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je fantazie, ve vlastním oslabení dokonáváme obrat a jdeme do vedení!! Váhavé Němky obrala o kotouč na modré čáře HANA HAASOVÁ, ujela do sóla a to proměnila perfektní střelou na druhou tyčku – 3:2! Bez asistence.
     
    49:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už konečně využíváme přesilovku a trvalý tlak proměňujeme v zasloužené vyrovnání! Před brankou bojovaly HANA HAASOVÁ s Barborou Bartákovou a právě první jmenovaná dorazila puk za čáru – 2:2!! Asistence: Barbora Bartáková.
     
    36:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně!! Český tým zvýšil úsilí i tlak a před druhou přestávkou se dočkal odměny! Z rohu pásma vyjela před branku ANNA KALOVÁ a zakončila přesně do bližšího růžku, rozhodčí pak sice nechali hru plynout, ale po přerušení se shodli, že to byl gól – 1:2! Asistence: Karolína Sýkorová.
     
    08:26
    Německo právě vstřelilo branku!
    Češky v posledních minutách hrají, Němky dávají góly. Prohráváme už o dva. Za brankou totiž vybojovala kotouč Leonie Böttcherová a našla nehlídanou ANNABELLU STERZIKOVOU, která z první zakončila ke druhé tyčce. Pejšová se tam fantasticky natáhla a kotouč vyškrábla, ale přece jenom jí přepadl za čáru – 0:2. Asistence: Leonie Böttcherová, Svenja Voigtová.
     
    03:14
    Německo právě vstřelilo branku!
    Bohužel hned první přesilovka zápasu končí gólem a český tým poprvé na turnaji prohrává. Od modré čáry vystřelila po ledě ANNABELLA STERZIKOVÁ a v souboji před brankou nešťastně ztečovala puk přesně mezi betony Pejšové česká obránkyně – 0:1. Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 37. Kalová (Sýkorová), 50. Haasová (Bartáková), 53. Haasová, 59. Haasová (Habartová, Gruntová) – 4. Sterziková, 9. Sterziková (Böttcherová, Voigtová)


    Česko: Pejšová (Hřívová) – Chladová, Habartová (A), Wojnarová, Vaněčková (C), Hračová, Czerweková, Mašková, Veverková – Bartáková, Gruntová, Haasová – Sýkorová, Kalová (A), Dýcková – Pavlasová, Dubová, A. Trnková – Mazancová, Eignerová, Malická. Trenér: Roman Heindl.
    Německo: Lubyová (Jörgová) – Blenningerová, Heyerová, Schaffrathová, Topfmeierová, Schmidtová, Hirschbergerová, Stöberová, Kolbecková – Hofverbergová, Geschwandtnerová, Eggerová, Gruchotová (C), Voigtová, Sterziková (A), Millerová (A), Liangová, Massnerová, Häckelsmillerová, Böttcherová, Wallnerová. Trenér: Florian Neumeyer.
    thejrc.org