Česko – Německo 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (0:2, 1:0, 3:0)
Německo
Neděle 10.02.2019, 13:10 • Netzsch-Arena, Selb • Turnaj čtyř (ženy U16)
Partner:
     
    České hokejistky do 16 let přidávají razítko na prvenství na turnaji v německém Selbu, po výhrách 6:0 a 6:1 předvedly skvělý obrat proti domácímu týmu a díky hattricku Hany Haasové vítězí 4:2!
     
    58:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    ...a nakonec přidává čtvrtý gól, který nám už snad bude stačit k závěrečnému vítězství! Nabídka Denisy Habartové z pravé strany se brankovištěm odrazila na střed, kam se jako první otočila HANA HAASOVÁ, puk bleskově poslala k tyčce a završila hattrick – 4:2! Asistence: Denisa Habartová, Lucie Gruntová.
     
    57:32
    Náš tým pak přejel do protiútoku a Bartáková dostala pas před Lubyovou. Ta její střelu vyrazila a kotouč se pak obloučkem snesl kamsi do jejího vlastnictví.
     
    57:17
    Němky vyhrály buly a Pejšová vyrazila střelu od modré čáry na hokejku Pauliny Gruchotové, která napálila tyčku!
     
    52:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je fantazie, ve vlastním oslabení dokonáváme obrat a jdeme do vedení!! Váhavé Němky obrala o kotouč na modré čáře HANA HAASOVÁ, ujela do sóla a to proměnila perfektní střelou na druhou tyčku – 3:2! Bez asistence.
     
    51:31
    Julie Pejšová už měla puk pod lapačkou, když ji sněhem nahodila Geschwandtnerová. Tohle jsou jasné dvě minuty, ale bohužel ne pro německého rozhodčího.
     
    50:31
    A teď se naopak budeme muset bránit. Adéla Wojnarová (CZE) je po souboji u branky vyloučena za hákování.
     
    50:13
    Ale pozor, za Německo odpovídá autorka dvou branek Sterziková. Pálila výborně na druhý růžek, ale Pejšová zůstala stát a vyrážečkou zasáhla.
     
    49:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už konečně využíváme přesilovku a trvalý tlak proměňujeme v zasloužené vyrovnání! Před brankou bojovaly HANA HAASOVÁ s Barborou Bartákovou a právě první jmenovaná dorazila puk za čáru – 2:2!! Asistence: Barbora Bartáková.
     
    48:58
    Češky musely založit nový útok a v něm vyzvala Habartová Gruntovou. Ta pálila výborně z první, ale Lubyová se přesunula a zabránila vyrovnání!
     
    48:37
    Místo toho přišel za zákrok, který podle mého nebyl faulem. Ale aspoň se nám vrací některé křivdy z druhé části, kde jsme měli mít víc přesilovek. Svenja Voigtová (GER) je vyloučena za podrážení.
     
    48:24
    Zpoza branky se k první tyčce vytočila znovu Anna Kalová, kotouč se pak válel v brankovišti, ale Hana Haasová ho nestihla dorazit za čáru!
     
    45:59
    Proti českému vyhození vyjela brankářka, takže se icing nepískal. Němky pak ale chybně rozehrávaly a Anna Kalová měla na hokejce vyrovnání, jenže v poslední možné chvíli jí soupeřka klepla do hokejky a skončilo to jen nedůraznou střelou!
     
    45:36
    Bohužel, přesilovce je konec. Hana Haasová (CZE) je vyloučena za zákrok u mantinelu, verdikt zní sekání. Na ledě teď bude hodně místa, čeká nás hra čtyři na čtyři.
     
    45:08
    A taky zůstaneme, protože zahřáté místečko po spoluhráčce obsadí Svenja Voigtová (GER) taky za podrážení. Tak teď.
     
    43:05
    A přichází další přesilovka, tu už musíme využít! Paulina Geschwandtnerová (GER) je vyloučena za podrážení.
     
    42:33
    Přečíslení dvě na jednu řešila Adriana Dubová přihrávkou na Andreu Trnkovou, tu zblokovala poslední německá hráčka bruslí. A zase jenom centimetry vedle vlastní tyčky.
     
    41:43
    Přihraj a jeď v podání Bartákové s Gruntovou gólem nekončí, první jmenované opět vychytala střelu Lubyová!
     
    40:39
    Viktorie Chladová našla křižným pasem Lucii Gruntovou, které ale ve velké šanci střela nesedla podle představ a narazila na Lubyovou!
     
    36:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně!! Český tým zvýšil úsilí i tlak a před druhou přestávkou se dočkal odměny! Z rohu pásma vyjela před branku ANNA KALOVÁ a zakončila přesně do bližšího růžku, rozhodčí pak sice nechali hru plynout, ale po přerušení se shodli, že to byl gól – 1:2! Asistence: Karolína Sýkorová.
     
    16:06
    Anna Jiřina Pavladová po vhazování zblokovala německou střelu a našlápla dopředu. Do střely jí německá obránkyně sáhla hokejkou, potom vrátila puk na Andreu Trnkovou, jenže k té na poslení chvíli přistoupily soupeřky.
     
    14:29
    Na červené čáře zastavila přihrávku soupeřek Hana Haasová a v přečíslení šťastně dostala puk k Anně Kalové. Její střela z mezikruží o kousek minula bližší tyčku.
     
    12:10
    Do samostatného úniku se vydala Adriana Dubová, chtěla si brankářku rozhýbat a pak bekhendem zasunout mezi betony, jenže úmysl se jí nevydařil! Dojíždějící obránkyně pak musela sebrat dorážku Andree Trnkové.
     
    09:12
    Náš tým mohl vzápětí snížit, jenže obrovský závar nezakončil gólem! Prázdnou branku před sebou měla Dominika Malická, potom se puk vrátil k Markétě Mazancové, ale Němky ho vždy s vypětím všech sil zblokovaly.
     
    08:26
    Německo právě vstřelilo branku!
    Češky v posledních minutách hrají, Němky dávají góly. Prohráváme už o dva. Za brankou totiž vybojovala kotouč Leonie Böttcherová a našla nehlídanou ANNABELLU STERZIKOVOU, která z první zakončila ke druhé tyčce. Pejšová se tam fantasticky natáhla a kotouč vyškrábla, ale přece jenom jí přepadl za čáru – 0:2. Asistence: Leonie Böttcherová, Svenja Voigtová.
     
    04:26
    Ledabylá rozehrávka našeho týmu vedla k velké německé šanci. Daniela Kolbecková zůstala sama a měla dost času na střelu, tu jí ale vychytala Pejšová lapačkou. Kotouč sice neudržela, ovšem pak ho zalehla.
     
    03:14
    Německo právě vstřelilo branku!
    Bohužel hned první přesilovka zápasu končí gólem a český tým poprvé na turnaji prohrává. Od modré čáry vystřelila po ledě ANNABELLA STERZIKOVÁ a v souboji před brankou nešťastně ztečovala puk přesně mezi betony Pejšové česká obránkyně – 0:1. Bez asistence.
     
    02:37
    Bohužel to skončilo vyloučením. Markéta Mazancová (CZE) si odsedí dvě minuty za podrážení a budeme se muset bránit.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 37. Kalová (Sýkorová), 50. Haasová (Bartáková), 53. Haasová, 59. Haasová (Habartová, Gruntová) – 4. Sterziková, 9. Sterziková (Böttcherová, Voigtová)


    Česko: Pejšová (Hřívová) – Chladová, Habartová (A), Wojnarová, Vaněčková (C), Hračová, Czerweková, Mašková, Veverková – Bartáková, Gruntová, Haasová – Sýkorová, Kalová (A), Dýcková – Pavlasová, Dubová, A. Trnková – Mazancová, Eignerová, Malická. Trenér: Roman Heindl.
    Německo: Lubyová (Jörgová) – Blenningerová, Heyerová, Schaffrathová, Topfmeierová, Schmidtová, Hirschbergerová, Stöberová, Kolbecková – Hofverbergová, Geschwandtnerová, Eggerová, Gruchotová (C), Voigtová, Sterziková (A), Millerová (A), Liangová, Massnerová, Häckelsmillerová, Böttcherová, Wallnerová. Trenér: Florian Neumeyer.
    bahis siteleri