Rusko – Česko 3:1 (kon.) | Švédsko – Finsko 4:5 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
Švédsko
4:5 (1:0, 1:2, 2:2 - 0:0)
Finsko
Neděle 10.02.2019, 15:30 • Hala Hovet, Stockholm (Švédsko) • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět Euro Hockey Tour a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Švédska a Finska. Půjde tak o severské derby.
     
    Švédsko

    Švédi jsou na domácím turnaji Beijer Hockey Games na druhém místě. První duel s českým výběrem jim nevyšel a padli 2:5. Poté ale zabrali a dokázali porazit Rusko poměrem 4:2. Hráči Tre Kronnor budou bojovat o udržení druhé pozice. První místo už totiž Čechům nevezme, ti po další výhře, tentokráte nad Finy, získali další tři body a už jsou jasnými vítězi tohoto turnaje.
     
    Nominace Švédska

    Brankáři: Hellberg, Reideborn.

    Obránci: Dahlbeck, Holm, Lööv, Sellgren, Engsund, Persson, Djuse.

    Útočníci: Rasmussen, Nygard, Lindqvist, Johansson, Kellman, Boqvist, Lilja, Davidson, Bemström, Lundeström, Larsson, Händemark, Sylvegard, Bromé.
     
    Finsko

    Finové jsou zatím poslední se ziskem jednoho bodu. Úvodní duel Beijer Hockey Games prohráli s Ruskem po samostatných nájezdech a jak už bylo zmíněno, ve druhém zápase padli s českým týmem. Finům tak jde pouze o čest a budou chtít poslední zápas na Beijer Hockey Games vyhrát. Čeká nás rozhodně zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít.
     
    Nominace Finska:

    Brankáři: Tirronen, Vehvilainen

    Obránci: Pokka, Friman, Lehtonen, Lehtivuori, Kaski, Virtanen, Eronen, Laaksonen, Nakyva, Leskinen

    Útočníci: Luostarinen, Tyrvainen, Junttila, Kalapudas, Nattinen, Ojamaki, Pesonen, Ruohomaa, Leskinen, Bjorninen, Hakulinen, Sallinen
     
    Vzájemná utkání

    Naposledy se oba celky utkaly v prosinci na Channel One Cupu a tehdy Finové porazili Švédy těsně 3:2.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    Švédsko: Reideborn (Hellberg) – Nilsson, Sellgren, Persson, Dahlbeck, Engsund, Djuse – Nygard, Rasmussen, Bemström – Bromé, Lundeström, Lindqvist – J. Boqvist, Kellman, Davidsson – Sylvegård, Händemark, Larsson.

    Finsko: Vehviläinen (Tirronen) – Kaski, Lehtonen, Lehtivuori, Virtanen, Pokka, O. Leskinen, Näkyvä, Friman – V. Leskinen, Tyrväinen, Suomi – Ojamäki, Mustonen, Sallinen – Pesonen, Björninen, Junttila – Jo. Nättinen, Ruohomaa, Luostarinen.

    Rozhodčí: Romaško, Oskirko – Malmqvist, Lundgren.
     
    Halou Hovet ve Stockholmu už zní finská hymna, po ní bude následovat také hymna švédská.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Puku se hned po vhazování zmocnili Švédové a míří do první akce tohoto zápasu, posledního na Beijer Hockey Game.
     
    00:43
    Ovšem před brankou Finů nic nevymysleli a do akce na druhé straně se dostali Finové, kteří taktéž v úvodu první třetiny neohrozili švédskou klec.
     
    01:20
    Nyní už zasahoval Veini Vehviläinen, který kryl střelu z pravé strany a poslal puk do bezpečí. Následně pak zamířili do útočného pásma jeho spoluhráči.
     
    01:53
    Marcus Sylvegård v rohu kluziště vybojoval puk, ale na svou stranu ho získali zpět Švédové a jdou útočit.
     
    03:13
    Finové se natlačili před švédskou branku, Jere Sallinen však nedokázal zasáhnout puk, aby ho dorazil za Reidebornova záda.
     
    03:55
    Další pokus Finů likviduje Reideborn a do rychlého protiútoku zamířili Švédové a po jejich střele zasáhl Veini Vehviläinen a přerušil hru.
     
    04:11
    Střela od modré čáry provětrala betony Reideborna a obrana Tre kronor pak poslala puk do středního pásma.
     
    05:07
    Úvod zápasu je z obou stran spíše opatrný, ani jeden tým si zatím nevypracoval žádnou vážnější akci, po které by gólmana soupeře ohrozil.
     
    05:41
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové se ujímají vedení po pěkně sehrané kombinaci. Nygard poslal najíždějícímu EMILU BEMSTRÖMOVI kotouč na pravý kruh, odkud poté druhý jmenovaný prostřelil finského brankáře nad jeho lapačkou. Jako první tak ze své sítě loví puk Veini Vehviläinen – 1:0. Asistence: Joakim Nygard a Dennis Rasmussen.
    05:41 Emil BEMSTRÖM - 1:0
     
    07:28
    Finové se snažili najít rychlou odpověď, ale v cestě jim stála pozorná švédská obrana. Ta poté zakládá další akci a Tre kronor míří do akce.
     
    07:52
    Následuje komerční přestávka.
     
    08:08
    Zakázané uvolnění Švédů stěhuje hru před Reideborna, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    08:19
    Joel Persson sebral kotouč ve vlastním obranném pásmu a dostal až do toho útočného, tam však jeho spoluhráči neohrozili finského brankáře.
     
    09:14
    Marcus Sylvegård střelou švihem z levé strany poslal puk skrze obranu Finů a poté zasahoval Veini Vehviläinen. Hra je tak opět přerušena.
     
    10:00
    Jsme v polovině první části hry a Švédi mají stále těsný náskok. Nyní se dostali do další zajímavé kombinace, kterou však nezakončili přesně a kotouč skončil jen vedle finské klece.
     
    10:47
    Po pravé straně pláchl Joonas Nättinen, ale byl tísněn obranou, která ho blíže před švédskou branku nepustila. Nyní jsou to znovu Švédové, kdo míří na opačnou stranu.
     
    11:36
    Otto Leskinen odehrál puk za vlastní brankou a Finové tak směřují před švédskou branku. Reideborn tak musí být ve svém brankovišti připraven.
     
    12:24
    Joel Persson znovu od vlastního brankáře potáhl puk do útočného pásma, tam střílel Emil Larsson, ale jeho pokus zneškodnila precizní finská obrana.
     
    13:31
    Série nepřesností ve středním pásmu na obou stranách. Nyní už si puk převzali Švédi a jdou do akce před finskou branku.
     
    14:26
    Veini Vehviläinen nemusel ale vůbec zasahovat, nešla na něho žádná nebezpečná střela.
     
    14:42
    Následuje další komerční přestávka.
     
    14:55
    Joakim Nygard nestihl puk, který byl chvíli bez dozoru, ale nakonec si k němu sjeli Finové a dostali ho na poslední chvíli z pásma ven.
     
    15:32
    Jesper Sellgren se nedostal do zakončení na pravé straně, obrana Finů poté získala puk a zavezla ho na opačný konec kluziště.
     
    16:07
    Finové opět před švédskou brankou byli neškodní, skákavý kotouč pak zkrotil Engsund a poslal ho pryč z obranné třetiny.
     
    16:36
    Fini se však stihli velmi rychle vrátit zpět do útočného pásma, kde zahrozili před Reidebornem, ten poté raději přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    16:45
    Za brankou Švédů byli v souboji o kotouč hned čtyři hráči obou celků, avšak Finové se před Reidebornem ke střele nedostali.
     
    17:10
    Isac Lundeström směřoval k puku, který byl v rohu kluziště v útočném pásmu Švédů, ale jeden z Finů byl rychlejší a dostal ho pod kontrolu.
     
    17:50
    Juhani Tyrväinen se dobře uvolnil a z pravé strany si nabruslil do prostoru mezi kruhy, ale byl postrčen švédským bekem, takže se pak už ke střele nedostal. Dobrý obranný zákrok Djuseho.
     
    18:36
    Hra je přerušena v útočném pásmu Finů a vhazovat se bude po pravé ruce švédského brankáře Reideborna.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:15
    Dennis Rasmussen si nabruslil před branku Finů, místo přihrávky spoluhráči však zvolil střelu a trefil pouze připraveného finského brankáře.
     
    19:48
    Ještě se do akce dostali Finové, ale soupeř je ke střele nepustil a první třetina je pomalu, ale jistě už minulostí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli jednu branku, a to na švédské straně. V šesté minutě otevřel účet zápasu Emil Bemström a poslal domácí celek do vedení. Finové se snažil najít na inkasovanou branku odpověď, ovšem ta nepřišla. Švédi si svůj těsný náskok udrželi až do konce a mají tak před druhou třetinou v zádech náskok o jednu branku. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 16:20.
     
    Střely na branku: 5 – 2
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Švédský tým od své branky zakládal akci, která však skončila ve středu pole a do akce se řítí Finové.
     
    20:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A hned je z této akce vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Suomi našel z levého kruhu přihrávkou JUHANIHO TYRVÄINENA, který poté z pravé strany vystřelil a puk poté prošel mezi betony švédského brankáře zřejmě po sražení nohou jednoho ze Švédů, od kterého se v pádu puk odrazil – 1:1. Asistence: Eemeli Suomi a Ville Leskinen.
    20:24 Juhani TYRVÄINEN - 1:1
     
    21:05
    Po ofsajdové pasti Finů se hra vrátila zpět do středního pásma, kde se vhazovalo a Švédové se po zisku kotouče dostali do útočné třetiny.
     
    21:30
    Veini Vehviläinen však nemusel do zákroku, obrana Finů dostala puk pod kontrolu a následně pak otočila hru na druhou stranu.
     
    22:51
    Z pravé strany vystřelil Ville Leskinen, ale jeho přízemní pokus našel pod lapačkou Reideborn a hned před dotírajícími Finy hru přerušil.
     
    23:16
    V rohu kluziště vybojovali puk Finové a zůstali tak v útočném pásmu. Nadále tak kombinují před Reidebornovou brankou.
     
    24:28
    Nepřesnosti v rozehrávce Švédů, k puku se pak dostal Pokka, ale svou střelou trefil jen připraveného Reideborna.
     
    25:00
    Emil Larsson nahodil puk od modré čáry před finskou klec, ale puk zachytili Finové a rázem tak míří znovu do útočného pásma. Po vyrovnání ožili a více se tlačí před švédskou branku.
     
    25:43
    Další nebezpečná situaci před Reidebornem. Hannes Björninen se natlačil do brankoviště, jeho dorážka spoluhráčovy střely se však neujala.
     
    26:23
    Eemeli Suomi z levého kruhu vystřelil, bylo to ale zpoza obranu Švédů, která včas zakročila.
     
    27:43
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tre kronor si vrací své vedení zase zpátky. Persson našel střílenou přihrávkou těsně před brankou Finů volného ISACA LUNDESTRÖMA, který poté pohotovou střelou poslal kotouč za záda finského brankáře – 2:1. Asistence: Joel Persson a Michael Lindqvist.
    27:43 Isac LUNDESTRÖM - 2:1
     
    29:45
    Finští hráči šli do akce, ale před brankou svého soupeře se do přesnějšího zakončení nedostali.
     
    30:30
    Na druhé straně pak rozvinuli další akci Švédi, kteří vystřelil před Vehviläinenem, ovšem mezi tři tyče tentokráte kotouč neposlali.
     
    31:00
    Následuje další komerční přestávka.
     
    31:50
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Znovu je vyrovnáno. Kotouč se odrazil u pravé tyče švédského brankáře a směřoval k zadnímu mantinelu. Ovšem NIKO OJAMÄKI ho dokázal holí stáhnout zpět k sobě a poté ho zasunul k tyči – 2:2. Znovu se tak začíná od začátku. Asistence: Otto Leskinen.
    31:50 Niko OJAMÄKI - 2:2
     
    33:47
    Oba celky se nyní vystavily nepřesnostem, u puku jsou už ale zase Finové a operují před švédskou brankou.
     
    34:09
    Marcus Sylvegård proskočil k finskému brankovišti, z otočky pak vystřelil, ale kotouč mezi tři tyče neposlal. Gólman Finů tak hned na to kotouč ukryl a zastavil hru.
     
    35:11
    Švédi drželi puk u modré čáry a nepustili soupeře před branku Reideborna. Ve středním pásmu však propadli a kotouč nakonec stejně ztratili.
     
    36:03
    Další kombinace Švédů v útočném pásmu nevedla ke střele a Finsko tak okamžitě opouští obrannou třetinu a míří dopředu.
     
    36:43
    Ovšem nepovedlo se a Švédi se vrátili zpět před finskou branku. Jeden z hráčů Tre kronor pak vystřelil, kotouč však příliš zvedl a ten skončil vysoko nad brankou Veiniho Vehviläinena.
     
    37:30
    Další pokus Finů neskončil gólem a stav je tak stále nerozhodný. Do akce nyní jdou Švédové.
     
    38:05
    Lindqvist si sjel do prostoru mezi kruhy, jeho svižná střela za zády Veiniho Vehviläinena nekončí. Ten zapisuje další zákrok a po něm hru přerušuje.
     
    38:33
    Jesse Virtanen číhal v předbrankovém prostoru Švédů, ale k puku se nedostal a tím pádem ani k žádnému zakončení.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:43
    Vyloučení v týmu Finsko (Hannes Björninen – 2 min., hákování).
     
    39:43
    Vůbec první vyloučení zápasu a přesilovku si zahrají Švédové při vyloučení finského hráče.
     
    39:55
    Finové se hned dokázali osvobodit a poslali puk až před branku Reideborna.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní dokázali Finové srovnat, ale Švédové si své vedení vzali zase zpátky. Ovšem vedení Tre kronor moc dlouho nevydrželo a bylo zase vyrovnáno. Rozhodně nás tak ještě čeká zajímavá třetí třetina, kterou si nenechte ujít. Ta začne přibližně v 17:10.
     
    Střely na branku: 14 – 12
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:32
    Švédové dohrávají svou přesilovou hru a už se uhnízdili ve finském teritoriu, kde rozvíjejí další akci.
     
    41:07
    Fini se dostali na kotouč a ten hned vyhodili až před branku švédského celku. Domácí tým tak musí začínat svou další akci od svého brankáře.
     
    41:43
    Finsko je už v plném počtu.
     
    41:56
    Švédský tým nahodil puk do útočného pásma, kde si ho vzali na hokejky Finové a míří hned do akce před branku Švédska.
     
    42:43
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové strhávají vedení na svou stranu. Otto Leskinen nechal puk pro NIKA OJAMÄKIHO, který projel od modré čáry až do útočného pásma, kde poté svou střelou prostřelil překvapeného švédského brankáře – 2:3. Asistence: Otto Leskinen.
    42:43 Niko OJAMÄKI - 2:3
     
    43:02
    Vyloučení v týmu Finsko (Jere Sallinen – 2 min., podrážení).
     
    44:30
    Švédové zatlačili svého soupeře v útočném pásmu, na finského brankáře šla další střela, kterou však Veini Vehviläinen pokryl a hned na to se Finové osvobozují.
     
    44:42
    Vyloučení v týmu Švédsko (Mathias Bromé – 2 min., sekání).
     
    45:02
    Finský tým je v plném počtu a začíná jeho zkrácená přesilová hra.
     
    45:55
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita a Finové jdou do dvoubrankového náskoku. EEMELI SUOMI se několikrát na pravém kruhu rozhodoval, zda přihrát puk, nakonec se rozhodl sám vystřelit a udělal dobře. Svou střelou, kterou jemně tečoval Švéd před ním, poslal puk do škvírky u levé tyče Reideborna – 2:4. Asistence: Mikko Lehtonen.
    45:55 Eemeli SUOMI - 2:4
     
    46:43
    Tři Švédové mířili za kotoučem před branku Reideborna, nakonec je stíhající Fin nedojel a do další akce na druhé straně tak míří zase Švédi.
     
    48:03
    Zakázané uvolnění Švédů a hra se tak stěhuje zpět před Reideborna. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    48:59
    Marcus Sylvegård se proháčkoval obranou Finů až do prostoru mezi kruhy, jenže byl tísněn a ke střele se tak vůbec nedostal.
     
    49:52
    Hannes Björninen v prostoru mezi kruhy pouze promáchl, dobrá akce Finska tak skončila zmarem. Na druhou stranu tak rychle míří Švédové.
     
    50:41
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové jsou zpátky ve hře a dávají kontaktní branku. JOAKIM NYGARD dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a odtud pak prostřelil finského brankáře – 3:4. Nyní se tak dá očekávat švédský tlak, domácí celek se pokusí o vyrovnání. Asistence: Emil Bemström a Klas Dahlbeck.
    50:41 Joakim NYGARD - 3:4
     
    52:19
    A hned po vhazování se Švédi uhnízdili v pásmu Finů, kde operovali. A finský tým pak vyhodil puk na zakázané uvolnění, takže se hra stěhuje před finskou klec.
     
    53:06
    Znovu se hráči Tre kronor dostali do útočného pásma, tentokráte však před brankou Finů nezahrozili.
     
    53:59
    Finové od vlastního brankáře jdou do další útočné akce a budou se snažit držet puk co nejdále od ní.
     
    54:24
    Suomi se samo vykázalo z útočného pásma a Švédi jdou do rychlého protiútoku.
     
    54:52
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Finové přišli o dvoubrankový náskok a je znovu vyrovnáno. Po chybě obrany Finů se poté před brankou nemýlil EMIL BEMSTRÖM a začíná se od začátku – 4:4. Asistence: Marcus Sylvegård a Dennis Rasmussen.
    54:52 Emil BEMSTRÖM - 4:4
     
    56:08
    Následuje komerční přestávka.
     
    56:14
    Další pobyt Finů v útočném pásmu. Pokka střílel na branku a Reideborn si tak zapsal další zákrok, po kterém nechal hru plynout.
     
    57:20
    Hra je přerušena a vhazovat se bude před švédským brankářem.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:25
    Jeden ze Švédů tvrdě vypálil v prostoru mezi kruhy, jeho pokus však byl sražen pouze na finskou branku.
     
    59:16
    Švédové mají v závěru třetiny velký tlak před finskou klecí, jejich dvě střely, které byly z kategorie těch nebezpečných, skončily jen na finském gólmanovi.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách. Pokud ani to nerozhodne, dojde zápas do samostatných nájezdů.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:27
    Švédi se natlačili do pásma Finů, ovšem jejich snaha nebyla úspěšná. Do akce na druhé straně tak nyní míří Finové.
     
    61:17
    Další pokus Švédů dostat se do blízkosti finského brankáře. Ovšem obrana soupeře je do zakončení nepustila.
     
    61:39
    Zmatek v mezikruží, Švédová málem šli dva na jednoho, ale jeden z Finů se stihl vrátit a nic takového nedovolil. Na druhé straně přesně nezakončil Mustonen.
     
    62:32
    Nygard neprošel před branku soupeře a Švédi ztrácejí kotouč.
     
    63:22
    Tak Finové na druhé straně nic nepředvedli a záhy přišli nejen o puk, ale také o útočné pásmo.
     
    64:00
    Hraje se poslední minuta prodloužení.
     
    64:19
    Mutonen uvolnil spoluhráče, který se napřáhl na pravém kruhu, jeho pokus však končí na hráčích Švédska.
     
    64:43
    Hra je ještě přerušena a sedmnáct vteřin před vypršením nastavené hrací doby se vhazuje ve středním pásmu blíže švédské brance.
     
    64:55
    Lundeström to ještě zkusil, po své střele ale neuspěl a puk poslal jen vedle branky.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Davidsson neprostřelil finského brankáře mezi jeho betony.
    Jonathan DAVIDSSON
     
    1. série
    0:1
    Kaski si sjel do blízkosti švédského brankáře a střelou švihem ho prostřelil.
    Oliwer KASKI
     
    2. série
    0:1
    Michael LINDQVIST neproměňuje.
    Michael LINDQVIST
     
    2. série
    0:2
    Tyrväinen zamíchal kotoučem a prostřelil Reideborna.
    Juhani TYRVÄINEN
     
    3. série
    0:2
    Bemström trefil jen beton finského brankáře.
    Emil BEMSTRÖM
     
    3. série
    0:2
    Ojamäki se rozjel až před brankáře Švédů, trefil ho pouze do betonů.
    Niko OJAMÄKI
     
    4. série
    0:2
    Persson musel dát, a jelikož neprostřelil finského brankáře, je to jasné. V tomto utkání vítězí Fini.
    Joel PERSSON
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Finsko.
    Je hotovo. Finové vítězí nad Švédy po samostatných nájezdech. Vítězné trestné střílení dal OLIWER KASKI, který si sjel až před Reideborna a střelou švihem ho prostřelil – 4:5.
    65:00 Oliwer KASKI - 4:5
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Finové nakonec vítězí po samostatných nájezdech, které rozhodl Oliwer Kaski a na turnaji Beijer Hockey Games tak končí Finové přesto na čtvrtém místě, Švédi naopak na domácím turnaji končí na třetí pozici.
     
    Střely na branku: 21 – 20
     
    Dnešní utkání sledovalo 7 784 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:04:56)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Bemström (Nygard, Rasmussen), 28. Lundeström (Persson, Lindqvist), 51. Nygard (Bemström, Dahlbeck), 55. Bemström (Sylvegård, Rasmussen) – 21. Tyrväinen (Suomi, V. Leskinen), 32. Ojamäki (O. Leskinen), 43. Ojamäki (O. Leskinen), 46. Suomi (Lehtonen), rozh. náj. Kaski

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jonathan Davidsson (SWE)
    0:1   Oliwer Kaski (FIN)
    2. série:
    0:1   Michael Lindqvist (SWE)
    0:2   Juhani Tyrväinen (FIN)
    3. série:
    0:2   Emil Bemström (SWE)
    0:2   Niko Ojamäki (FIN)
    4. série:
    0:2   Joel Persson (SWE)


    Švédsko: Reideborn (Hellberg) – Nilsson, Sellgren, Persson, Dahlbeck, Engsund, Djuse – Nygard, Rasmussen, Bemström – Bromé, Lundeström, Lindqvist – J. Boqvist, Kellman, Davidsson – Sylvegård, Händemark, Larsson.
    Finsko: Vehviläinen (Tirronen) – Kaski, Lehtonen, Lehtivuori, Virtanen, Pokka, O. Leskinen, Näkyvä, Friman – V. Leskinen, Tyrväinen, Suomi – Ojamäki, Mustonen, Sallinen – Pesonen, Björninen, Junttila – Jo. Nättinen, Ruohomaa, Luostarinen.

    Rozhodčí: Romaško, Oskirko – Malmqvist, Lundgren

    Diváci: 7 784
    ocianews.com