Motor ČB – Havířov 9:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
9:2 (2:0, 5:0, 2:2)
AZ Havířov
Neděle 10.02.2019, 16:30 • Budvar aréna • Chance liga • 54. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 34:25
    Střely mimo – 15:8
    Zblokované střely – 11:10
    Úspěšnost vhazování – 61%:39%
    Trestné minuty – 6:12 (18:56:17)
     
    Motor dnes tedy nakonec svého soupeře přejel naprosto jednoznačným způsobem, což se promítlo i v kolonce gólů. Českobudějovičtí dnes byli lepším týmem a zvítězili naprosto zaslouženě.

    Děkuji za pozornost, z tohoto utkání je to vše!
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    S koncem celého zápasu ještě hledal Martin Beránek přihrávkou před branku najíždějícího Milana Dančišina. Ten se po kotouči natahoval ale marně, k zakončení se nedostal. I bez oné desítky to byl ale z domácího pohledu parádní výkon.
     
    58:57
    Motor první minutu své přesilové hry strávil v obranném pásmu. Držel sice kotouč na holi, ze své třetiny se ale nemohl vymanit. Až poté to dobře udělal Doležal, jenž ovšem se svými spoluhráči nevymyslel nic kloudného.
     
    57:46
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jan Maruna – 2 min., držení).
     
    57:46
    Jakub Doktor se zbavil obránce a pokusil se o střelecký pokus. Ten se ale zřejmě zastavil jen o některého z hráčů, který clonil před brankou. Poté rozhodčí bude vylučovat z hostujících řad.
     
    56:51
    Pavel Pýcha poslal přihrávku přes celou šíři středního pásma na Davida Gilberta. Ten pak najel do pásma a zkusil střelu zpoza obránce, která mu ale nevyšla. Kotouč skončil jen za Matouškovou svatyní.
     
    55:50
    Jakub Babka byl sice tísněn obráncem, přesto dokázal obkroužit hostující svatyni. Pak se snažil zakončit u levé tyče z Matouškova pohledu. Puk ale jen těsně za záda hostujícího brankáře neprocpal.
     
    54:00
    V Budvar aréně dnes panuje i s ohledem na výkon domácího Motoru parádní atmosféra. Na domácích ochozech právě probíhá mexická vlna.
     
    53:46
    Oba týmy se po vhazování ve středním kruhu přemístili do útočného pásma Motoru. Zde se bojovalo o puk u mantinelu. Nakonec ho vybojovali Českobudějovičtí, jenže havířovskou branku pak neohrozili.
    53:33 Radek VESELÝ - 9:2
     
    53:33
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hostující celek se může alespoň trochu radovat ze své druhé trefy. AZet ujel do přečíslení čtyři na dva. Celou akci na sebe vzal RADEK VESELÝ, který na kruhu zpomalil a poté prostřelil. Bez asistence.
     
    52:31
    Desátá branka Motoru nyní nebyla vůbec daleko! Zdeněk Doležal se dostal do samostatného úniku, který ale v branku nepřetavil! Zkoušel si Matouška rozpohybovat, jenže pak kotouč za brankovou čáru nezasunul. Matoušek nechal beton přesně tam, kde jej potřeboval.
     
    51:45
    Jan Maruna zkoušel překvapit domácího brankáře střelou z úrovně téměř brankové čáry. Strmeň se ale nenechal nachytat a Marunův pokus vytěsnil mimo brankový prostor.
    50:33 David GILBERT - 9:1
     
    50:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A gólové představení Jihočechů nekončí, ve vzduchu dokonce visí desítka! Martin Novák ujížděl po křídle, načež našel před brankou stojícího DAVIDA GILBERTA, který neměl s uklizením kotouče problém. Asistence: Martin Novák, Karel Plášil.
     
    50:08
    Jednoznačný výkon Motoru dnes v Budvar aréně sleduje 6 056 diváků.
     
    49:41
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jakub Dudek – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
    49:14 Martin NOVÁK - 8:1
     
    49:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Po vhazování v útočném pásmu se ke kotouči dostal MARTIN NOVÁK, který z poměrně dobré pozice procedil kotouč až za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    48:10
    Dominik Cihlář přejel útočnou modrou čáru a dostal přihrávku. V rychlosti pak zkusil kotouč poslat na najíždějícího spoluhráče, ovšem puk neprošel. Jeden z domácích hráčů ho stihl včas zastavit.
     
    47:16
    Dominik Pawliczek jel s kotoučem na holi na domácí branku. Neměl ale pro zakončení příliš prostoru, a tak puk na domácího brankáře jen posunul. Jan Strmeň pak puk přikrývá lapačkou, v níž ho i ukrývá. Po komerční přestávce se bude pokračovat v domácím obranném pásmu.
     
    46:10
    Havířovští hokejisté ujeli do přečíslení tři na jednoho. Zajímavou přihrávku dostal Branislav Rehuš, jenž chtěl ale celou akci vyšperkovat přihrávkou na druhou stranu kluziště. To se ukázalo jako chybné řešení, kotouč totiž na spoluhráče neprošel.
     
    45:17
    Jan Maruna dostal přihrávku, která prošla středním pásmem přes několik domácích hráčů. Maruna pak zamířil na bližší tyč, ovšem jeho pokus branku příliš neohrozil. Strmeň střelu lapačkou vyrazil za svou svatyni.
     
    44:10
    Roman Přikryl se vrací zpět na ledovou plochu. Ve stejném čase dostal přihrávku do ostrého střeleckého úhlu Lukáš Bednář. Napřáhl a zkusil to z první, jenže trefil jen vnější brankový oblouk.
    43:03 Filip SEMAN - 7:1
     
    43:03
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ale přeci jenom havířovští hokejisté dávají branku v přesilové hře! Ondřej Procházka ještě neuspěl, pak se ale k puku dostal FILIP SEMAN, a ten jako první z hostů procedil kotouč za Strmeňova záda. Asistence: Ondřej Procházka, Branislav Rehuš.
     
    42:30
    Českobudějovičtí hokejisté hrají dokonce dvojnásobné oslabení! Kromě Rašnerovy střely se ale hostující celek zatím nedostal k ničemu, co by domácí branku výrazněji ohrozilo.
     
    42:09
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Roman Přikryl – 2 min., sekání).
     
    42:09
    Lukáš Bednář si taktéž sjížděl před branku. I on dostal přihrávku do velmi komfortní pozice! Strmeň si povyjel, ovšem Bednářův pokus nestačil zlikvidovat. Měl ale štěstí. Kotouč skončil jen na tyčce.
     
    41:37
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Žiga Pavlin – 2 min., podrážení).
     
    40:09
    Radek Veselý najížděl před soupeřovu branku. Tam pomalu dostával přihrávku, ovšem tísněn obráncem pak zakončit neodkázal. Strmeň s jeho pokusem moc práce neměl.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině:

    Střely na branku – 28:9
    Střely mimo – 14:6
    Zblokované střely – 8:7
    Úspěšnost vhazování – 61%:39%
    Trestné minuty – 2:8
     
    Druhá perioda zněla naprosto jednoznačně pro českobudějovický Motor. Ten se z přesné trefy mohl radovat rovnou pětkrát! V celkovém součtu to pak dělá pro Jihočechy sedm branek, které dokreslují, jak to dnes na ledové ploše vypadá. Těžko říct, co by se dnes v Budvar aréně muselo stát, aby se AZet dostal zpět do hry.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:41 Cody BRADLEY - 7:0
     
    39:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí hráči pokračují ve velkolepém představení! Pavel Pýcha oslovil CODY BRADLEYHO, který se jako další střelec trefil z velkého střeleckého úhlu – 7:0. Asistence: Pavel Pýcha, Jakub Babka.
     
    38:59
    Havířovští hokejisté se drželi v útočném pásmu. Pak se ale kotouč dostal za modrou čáru, kde jej převzal Robin Staněk. Právě on jej pak zkoušel dostat znovu do pásma, ofsajdové postavení ale zraku sudích neuniklo.
     
    37:47
    Ihned po vhazování v útočném pásmu se kotouč dostal na modrou čáru. Zdeněk Kutlák odtud vystřelil. Jeho projektil se snášel do horních pater branky, nakonec ale končí nad horní tyčkou.
    36:21 Zdeněk DOLEŽAL - 6:0
     
    36:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Dnes je to v Budvar aréně naprosto jednoznačné představení! Nyní najel ZDENĚK DOLEŽAL do mezikruží, odkud zacílil naprosto přesně do horního růžku! Asistence: Cody Bradley.
     
    35:47
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Radek Veselý – 2 min., podrážení).
     
    34:59
    Karel Plášil se vrací na ledovou plochu, Motor tak první oslabení v tomto utkání ustál bez větších komplikací. Strmeň moc práce neměl.
     
    33:59
    Milan Dančišin se dostal ke kotouči a nacpal se před branku. Zakončení domácího útočníka se ale nesetkalo s úspěchem. Matoušek byl totiž úspěšný a střelu za svá záda nepropustil.
     
    32:59
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Karel Plášil – 2 min., sekání).
     
    32:56
    Motor se držel v útočném pásmu poměrně dlouho, pak ale rozhodčí zvedá svou pravici na znamení vyloučení. A tentokrát se poprvé bude vylučovat také z domácích řad.
     
    31:56
    Roman Přikryl se snažil přebruslit protihráče, přičemž kotouč směřoval za Matouškovu branku. Domácí útočník byl ale o něco pomalejší a rozhodčí je tak nucen odpískat zakázané uvolnění.
    31:29 David GILBERT - 5:0
     
    31:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí hokejisté jdou rovnou do pětibrankového vedení! Lukáš Endál poslal přihrávku k modré čáře, kde stál DAVID GILBERT. Ten z první prostřelil přímo do branky! Asistence: Lukáš Endál, Karel Plášil.
     
    30:43
    Zápas se nám přehoupl do své druhé poloviny. V tomtéž čase posílal Pavlin přihrávku na vzdálenější tyč, kde stál Cody Bradley. Ten ale zakončit do prázdné nedokázal.
     
    29:43
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (David Chroboček – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:42
    Střídání v týmu AZ RESIDOMO Havířov: ze hřiště odchází Ondřej Bláha, přichází Jiří Matoušek.
    28:42 Cody BRADLEY - 4:0
     
    28:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor jde rovnou do čtyřbrankového vedení! Karel Plášil předvedl přehled, když našel na pravém kruhu najíždějícího CODY BRADLEYHO, který z první uklidil kotouč za Bláhova záda. Asistence: Karel Plášil.
     
    27:50
    Havířov se držel na kotouči v útočném pásmu, nicméně ne vůbec dlouho. David Chroboček ale puk pro svůj tým udržel ve středním pásmu, AZet to tak může zkusit znovu.
     
    26:57
    Radek Pořízek se dostal přes útočnou modrou čárou a následně zkoušel prostřelit posledního domácího beka. Pořízkova střela nakonec ale neprošla, právě poslední bek Motoru ji zastavil.
    25:44 Lukáš ENDÁL - 3:0
     
    25:44
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V havířovské brance se třepotá již třetí kotouč! Martin Novák dostal kotouč do velkého střeleckého úhlu, kde stál LUKÁŠ ENDÁL. Ten pak z této pozice trefil až do odkryté branky, Bláha se natahoval marně. Asistence: Martin Novák.
     
    25:20
    V přesilové hře si Motor vytvořil hned několik dobrých pokusů. Kombinovali spolu především Martin Novák s Lukášem Endálem. Po jedné z kombinací pálil druhý jmenovaný, jenže rozvlnil jen boční síťku.
     
    24:28
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jan Maruna – 2 min., pozdní dohrání).
     
    24:10
    Martin Heřman byl faulován ve středním pásmu. Českobudějovičtí hráči se pak dostali do hry se šesti hráči v poli, ovšem v této výhodě se ke střeleckému pokusu nedostali.
     
    23:18
    Václav Karabáček nabral dobrou rychlost a z levého křídla pak zakončoval k bližší tyči. V těchto prostorách byl ale pohotový havířovský brankář, který neměl problém s chycením Karabáčkovy střely.
     
    22:15
    Ondřej Procházka najel do útočného pásma, načež kotouč zasekl a zkoušel vypálit. Střela mu ale vůbec nesedla a puk se sotva došoural k českobudějovické brance.
     
    21:09
    Lukáš Endál nabral rychlost a z křídla se nacpal až před branku. Byl sice tísněn obráncem, přesto se mu to podařilo. Zakončoval z těsné blízkosti, ovšem Bláha byl i v tomto případě pozorný.
     
    20:30
    Jakub Kotala najel na vrchol levého kruhu, odkud vypálil. Jeho pokus směřoval někam mezi betony, s čímž neměl Jan Strmeň žádný problém a kotouč vypálil mimo nebezpečí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině

    Střely na branku – 15:4
    Střely mimo – 8:4
    Zblokované střely – 7:5
    Vhazování – 59%:41%
    Trestné minuty – 0:2
     
    Máme za sebou první třetinu, která nabídla dva přesné zásahy Motoru. Za Motor se trefil Endál a druhou branku přidal kapitán Kutlák. Českobudějovičtí jsou zatím lepším týmem, v čemž budou určitě chtít pokračovat v i následujících dějstvích.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    A Ondřej Bláha je pohotový i o pár okamžiků poté. Střelu bezpečně ukryl ve výstroji a pět vteřin před koncem úvodního dějství tak zařídil vhazování po jeho pravé ruce.
     
    19:32
    Bradley dostal přihrávku, když si najížděl zhruba někam mezi kruhy. Ondřej Bláha ale neměl těžkou práci ani nyní, Bradleyho střela totiž směřovala jen do míst, kde se pohyboval právě hostující brankář.
     
    18:23
    Zdeněk Doležal dostal ideální přihrávku přímo před branku! Tam byl zcela sám! Se zakončením dlouho váhal, Bláhu si dokonce položil. Potom ale nedokázal kotouč usměrnit pod horní tyč, nýbrž jej poslal nad horní brankovou konstrukci!
     
    17:41
    Filip Seman měl poměrně dost prostoru a dostal se až do střelecké pozice. Jeho pokus ovšem nekončí mezi třemi tyčemi, Jan Strmeň je tak bez práce. Ani jinak nemusí českobudějovický strážce svatyně příliš zasahovat, AZet moc střeleckých pokusů nevyslal.
     
    16:52
    Motor si vytvořil neskutečný závar před soupeřovou brankou, nicméně kotouč za brankovou čárou nekončí! O dorážku se pokoušel například Žiga Pavlin, jenže trefil jen prostředek branky, kde byl Bláha připraven.
     
    15:34
    Na opačné straně se dostal do šance Cody Bradley. Ten se dostal ke střeleckému pokusu ve velké rychlosti. Bláha zasáhl betonem, kotouč tak vyrazil před sebe. Bradley se pokusil ještě dorážet, ovšem bez efektu.
     
    14:39
    Branislav Rehuš se dostal ke kotouči v útočném pásmu. Byl tísněn obráncem, přesto zkoušel poslat přihrávku na jednoho z najíždějících spoluhráčů. Přes domácího beka puk ale neprošel.
     
    13:33
    Ondřej Bláha je v posledních minutách poměrně v permanenci. Nyní zasahoval proti střele z kruhu. Schoval ji však bezpečně ve své výstroji a opět tak následuje vhazování.
     
    12:15
    Václav Karabáček se dostal do úniku, který ale gólem nekončí! Karabáček si Bláhu položil a následně zkoušel zakončovat z bekhendu, jenže brankovou konstrukci netrefil.
     
    11:48
    Motor se provinil zakázaným uvolněním, které vrátí hru před Strmeňovu svatyni.
     
    10:50
    David Chroboček se vrátil na ledovou plochu a je tedy v pořádku. Havířovský obránce zkoušel založit další útočnou akci svého týmu, ovšem nerozehrál přesně.
     
    09:34
    Jan Strmeň si dojel pro kotouč za svou branku. Delší dobu váhal s rozehráním, až se k němu dostal zřejmě Jakub Kotala. Ten se k puku dostal a vytočil se do střelecké pozice. Z bekhendu ale do prázdné klece nezamířil, českobudějovická obrana byla pohotová.
     
    08:44
    Cody Bradley se dostal na modrou čáru. Hrál na pozici falešného beka. Z větší vzdálenosti pak vystřelil. Ondřej Bláha si i přes dobré Babkovo clonění cestu ke kotouči našel a pak jej udržel v rukavici.
     
    08:15
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Alex Rašner – 2 min., hákování).
     
    07:45
    Roman Přikryl nabruslil v rychlosti do pásma, načež zkusil vystřelit. Jeho střelu ale zablokoval jeden z hostujících hráčů, který tak pomohl svému brankáři.
     
    07:06
    David Chroboček dostal nepříjemný zásah ve vlastním obranném pásmu. Zůstal ležet na ledové ploše, ale po chvíli se zvedá. Havířovský obránce pak míří na střídačku a snad tedy bude v pořádku.
    06:52 Zdeněk KUTLÁK - 2:0
     
    06:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    I z druhé branky se mohou radovat domácí hokejisté! ZDENĚK KUTLÁK se objevil s pukem na holi na levém kruhu. Odtud zamířil přesně do horních pater branky – 2:0. Asistence: Václav Karabáček.
     
    06:39
    Motor vyhrál vhazování a dostal se až ke střeleckému pokusu. Jím se prezentoval Fillman, jehož nahození ale Bláha betonem vytěsňuje mimo nebezpečí.
     
    06:23
    Milan Dančišin se ujal kotouče ve středním pásmu, následně nabruslil do pásma. Zkusil štěstí z velkého střeleckého úhlu, ovšem Ondřeje Bláhu nepřekvapil. Havířovský brankář kotouč kryje bezpečně.
     
    05:54
    David Chroboček vybojoval kotouč se svým spoluhráčem u hrazení. Poté jej poslal dále do pásma, odkud jeho spoluhráči míří do útoku. Už se usazují v pásmu. Uvidíme, co vymyslí.
     
    04:32
    Nyní se toho na ledě moc neděje. Českobudějovičtí hráči se ujali kotouče za svou brankou a zamířili s ním do útoku. Zde se ovšem neudrželi dlouho a hra se opět stěhuje na druhou stranu.
     
    03:26
    René Vydarený vyhodil kotouč z vlastního obranného pásma, kde se k němu dostali Havířovští. Ti se ovšem do pásma neprobili, naopak útočil Motor. A vyslal střelu na Bláhu, jenž další pokus kryje ve výstroji, bude se tak vhazovat.
     
    02:25
    V útočném pásmu se objevili také havířovští hokejisté, kteří ale směrem dopředu nic moc nevymysleli. Jan Strmeň si zákrok připisovat nemusel, jeho spoluhráči z obrany si totiž poradili.
    00:51 Lukáš ENDÁL - 1:0
     
    00:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tady první branku utkání! Mitch Fillman poslal do pásma Davida Gilberta. Ten pak našel před brankou na vzdálenější tyči stojícího LUKÁŠE ENDÁLA, který z první zakončil pohotově. Asistence: David Gilbert, Mitch Fillman.
     
    00:31
    Branislav Rehuš přejel s kotoučem na holi útočnou modrou čáru. Pak zkoušel přihrávat na najíždějícího spoluhráče, ke kterému se ale kotouč nedostal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    ČEZ Motor České Budějovice: Strmeň (Kváča) – Plášil, Pýcha, Pavlin, Fillman, Kutlák, Vydarený – P. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Bradley, Babka – Heřman, R. Přikryl, Z. Doležal – Beránek, Dančišin, Doktor – Dunn.

    AZ RESIDOMO Havířov: Bláha (Matoušek) – Chroboček, Matai, Bořuta, Staněk, Rašner, Dudek, Mrowiec – Kotala, F. Seman, Rehuš – Maruna, Haas, L. Bednář – Gřeš, Pořízek, Cihlář – O. Procházka, R. Veselý, Pawliczek.

    Rozhodčí: Souček, Micka – Kreuzer, Polonij.
     


    AZ RESIDOMO Havířov

    Co se formy z posledních zápasů týká, je na tom Havířov stejně jako jeho dnešní soupeř. AZet v posledních pěti střetnutích odcházel jako vítěz ve čtyřech případech a prohru zapsal také v posledním utkání před reprezentační pauzou.

    I tato povedená, čtyři vítězství čítající série udržela Slezany ještě v boji o play off. Právě Slezané se drží na šesté příčce, která ale při pohledu na bodové rozdělení všech týmů nezaručuje vůbec nic. Osmé místo od toho pátého totiž dělí pouhé tři body. V boji o vyřazovací část je ještě také Frýdek-Místek, který na postupovou pozici ztrácí bodů pět.

    Nejproduktivnějším hráčem tohoto celku je útočník Tomáš Gřeš se ziskem 38 bodů. Stíhají jej Branislav Rehuš a Radek Veselý. Oba zmínění forvardi nasbírali jen o dva kanadské body méně.

    Havířov má v brankovišti svou jedničku jasně určenou. Je jí brankář, kterého fanoušci na jihu Čech moc dobře znají. Ondřej Bláha, jenž zasáhl do 38 zápasů, si drží 89,64% úspěšnost zákroků a 2,62 průměr inkasovaných gólů na zápas.
     


    ČEZ Motor České Budějovice

    Českobudějovičtí hokejisté před reprezentační přestávkou padli na ledě kladenských Rytířů. Kvůli tomu se v tabulce dostali na čtvrté místo. Od toho druhého je ale dělí pouhé tři body. S blížícím se koncem základní části tak může být každé zaváhání velmi drahé.

    Před zmíněnou prohrou na Kladně se Motor držel na úspěšné vlně, která čítala čtyři vítězství za sebou. Jihočeši si poradili s Litoměřicemi, Přerovem, Prostějovem a také Kadaní.

    Hokejisty z jihočeské metropole také zužovala početná marodka, která by se ale podle všeho měla postupně vyprazdňovat. Dobrou zprávou pro svěřence Václava Prospala je například návrat Zdeňka Kutláka, jenž absentoval zhruba měsíc.

    Co se kanadského bodování týče, zde se nejvíce daří první formaci. Martin Novák s 39 body bodování vede, za ním je pak s 36 body David Gilbert a s jednobodovým odstupem je na třetí příčce Lukáš Endál, který tak doplňuje své spoluhráče z elitní formace.

    V brance se po Kváčovo návratu z hostování v Třinci střídají oba brankáři. Tedy jak Jan Strmeň (91,32% úspěšnost, 2,18 průměr inkasovaných branek na zápas), tak právě Petr Kváča (92,78% úspěšnost, 1,7 průměr inkasovaných branek na zápas).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 1. Endál (Gilbert, Fillman), 7. Kutlák (Karabáček), 26. Endál (M. Novák), 29. Bradley (Plášil), 32. Gilbert (Endál, Plášil), 37. Z. Doležal (Bradley), 40. Bradley (Pýcha, Babka), 50. M. Novák, 51. Gilbert (M. Novák, Plášil) – 44. F. Seman (O. Procházka, Rehuš), 54. R. Veselý


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Kváča) – Plášil, Pýcha, Pavlin, Fillman, Kutlák, Vydarený – M. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Bradley, Babka – Heřman, R. Přikryl, Z. Doležal – Beránek, Dančišin, Doktor – Dunn.
    AZ Havířov: Bláha (29. Matoušek) – Chroboček, Matai, Bořuta, Staněk, Rašner, Dudek, Mrowiec – Kotala, F. Seman, Rehuš – Maruna, Haas, L. Bednář – Gřeš, Pořízek, Cihlář – O. Procházka, R. Veselý, Pawliczek.

    Rozhodčí: Souček, Micka – Kreuzer, Polonij
    ocianews.com