Motor ČB – Havířov 9:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
9:2 (2:0, 5:0, 2:2)
AZ Havířov
Neděle 10.02.2019, 16:30 • Budvar aréna • Chance liga • 54. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:46
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jan Maruna – 2 min., držení).
     
    55:50
    Jakub Babka byl sice tísněn obráncem, přesto dokázal obkroužit hostující svatyni. Pak se snažil zakončit u levé tyče z Matouškova pohledu. Puk ale jen těsně za záda hostujícího brankáře neprocpal.
    53:33 Radek VESELÝ - 9:2
     
    53:33
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hostující celek se může alespoň trochu radovat ze své druhé trefy. AZet ujel do přečíslení čtyři na dva. Celou akci na sebe vzal RADEK VESELÝ, který na kruhu zpomalil a poté prostřelil. Bez asistence.
     
    52:31
    Desátá branka Motoru nyní nebyla vůbec daleko! Zdeněk Doležal se dostal do samostatného úniku, který ale v branku nepřetavil! Zkoušel si Matouška rozpohybovat, jenže pak kotouč za brankovou čáru nezasunul. Matoušek nechal beton přesně tam, kde jej potřeboval.
    50:33 David GILBERT - 9:1
     
    50:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A gólové představení Jihočechů nekončí, ve vzduchu dokonce visí desítka! Martin Novák ujížděl po křídle, načež našel před brankou stojícího DAVIDA GILBERTA, který neměl s uklizením kotouče problém. Asistence: Martin Novák, Karel Plášil.
     
    49:41
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jakub Dudek – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
    49:14 Martin NOVÁK - 8:1
     
    49:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Po vhazování v útočném pásmu se ke kotouči dostal MARTIN NOVÁK, který z poměrně dobré pozice procedil kotouč až za brankovou čáru. Bez asistence.
    43:03 Filip SEMAN - 7:1
     
    43:03
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ale přeci jenom havířovští hokejisté dávají branku v přesilové hře! Ondřej Procházka ještě neuspěl, pak se ale k puku dostal FILIP SEMAN, a ten jako první z hostů procedil kotouč za Strmeňova záda. Asistence: Ondřej Procházka, Branislav Rehuš.
     
    42:09
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Roman Přikryl – 2 min., sekání).
     
    42:09
    Lukáš Bednář si taktéž sjížděl před branku. I on dostal přihrávku do velmi komfortní pozice! Strmeň si povyjel, ovšem Bednářův pokus nestačil zlikvidovat. Měl ale štěstí. Kotouč skončil jen na tyčce.
     
    41:37
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Žiga Pavlin – 2 min., podrážení).
    39:41 Cody BRADLEY - 7:0
     
    39:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí hráči pokračují ve velkolepém představení! Pavel Pýcha oslovil CODY BRADLEYHO, který se jako další střelec trefil z velkého střeleckého úhlu – 7:0. Asistence: Pavel Pýcha, Jakub Babka.
    36:21 Zdeněk DOLEŽAL - 6:0
     
    36:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Dnes je to v Budvar aréně naprosto jednoznačné představení! Nyní najel ZDENĚK DOLEŽAL do mezikruží, odkud zacílil naprosto přesně do horního růžku! Asistence: Cody Bradley.
     
    35:47
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Radek Veselý – 2 min., podrážení).
     
    32:59
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Karel Plášil – 2 min., sekání).
    31:29 David GILBERT - 5:0
     
    31:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí hokejisté jdou rovnou do pětibrankového vedení! Lukáš Endál poslal přihrávku k modré čáře, kde stál DAVID GILBERT. Ten z první prostřelil přímo do branky! Asistence: Lukáš Endál, Karel Plášil.
     
    29:43
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (David Chroboček – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:42
    Střídání v týmu AZ RESIDOMO Havířov: ze hřiště odchází Ondřej Bláha, přichází Jiří Matoušek.
    28:42 Cody BRADLEY - 4:0
     
    28:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor jde rovnou do čtyřbrankového vedení! Karel Plášil předvedl přehled, když našel na pravém kruhu najíždějícího CODY BRADLEYHO, který z první uklidil kotouč za Bláhova záda. Asistence: Karel Plášil.
    25:44 Lukáš ENDÁL - 3:0
     
    25:44
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V havířovské brance se třepotá již třetí kotouč! Martin Novák dostal kotouč do velkého střeleckého úhlu, kde stál LUKÁŠ ENDÁL. Ten pak z této pozice trefil až do odkryté branky, Bláha se natahoval marně. Asistence: Martin Novák.
     
    25:20
    V přesilové hře si Motor vytvořil hned několik dobrých pokusů. Kombinovali spolu především Martin Novák s Lukášem Endálem. Po jedné z kombinací pálil druhý jmenovaný, jenže rozvlnil jen boční síťku.
     
    24:28
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jan Maruna – 2 min., pozdní dohrání).
     
    18:23
    Zdeněk Doležal dostal ideální přihrávku přímo před branku! Tam byl zcela sám! Se zakončením dlouho váhal, Bláhu si dokonce položil. Potom ale nedokázal kotouč usměrnit pod horní tyč, nýbrž jej poslal nad horní brankovou konstrukci!
     
    16:52
    Motor si vytvořil neskutečný závar před soupeřovou brankou, nicméně kotouč za brankovou čárou nekončí! O dorážku se pokoušel například Žiga Pavlin, jenže trefil jen prostředek branky, kde byl Bláha připraven.
     
    12:15
    Václav Karabáček se dostal do úniku, který ale gólem nekončí! Karabáček si Bláhu položil a následně zkoušel zakončovat z bekhendu, jenže brankovou konstrukci netrefil.
     
    08:15
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Alex Rašner – 2 min., hákování).
    06:52 Zdeněk KUTLÁK - 2:0
     
    06:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    I z druhé branky se mohou radovat domácí hokejisté! ZDENĚK KUTLÁK se objevil s pukem na holi na levém kruhu. Odtud zamířil přesně do horních pater branky – 2:0. Asistence: Václav Karabáček.
    00:51 Lukáš ENDÁL - 1:0
     
    00:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tady první branku utkání! Mitch Fillman poslal do pásma Davida Gilberta. Ten pak našel před brankou na vzdálenější tyči stojícího LUKÁŠE ENDÁLA, který z první zakončil pohotově. Asistence: David Gilbert, Mitch Fillman.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 1. Endál (Gilbert, Fillman), 7. Kutlák (Karabáček), 26. Endál (M. Novák), 29. Bradley (Plášil), 32. Gilbert (Endál, Plášil), 37. Z. Doležal (Bradley), 40. Bradley (Pýcha, Babka), 50. M. Novák, 51. Gilbert (M. Novák, Plášil) – 44. F. Seman (O. Procházka, Rehuš), 54. R. Veselý


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Kváča) – Plášil, Pýcha, Pavlin, Fillman, Kutlák, Vydarený – M. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Bradley, Babka – Heřman, R. Přikryl, Z. Doležal – Beránek, Dančišin, Doktor – Dunn.
    AZ Havířov: Bláha (29. Matoušek) – Chroboček, Matai, Bořuta, Staněk, Rašner, Dudek, Mrowiec – Kotala, F. Seman, Rehuš – Maruna, Haas, L. Bednář – Gřeš, Pořízek, Cihlář – O. Procházka, R. Veselý, Pawliczek.

    Rozhodčí: Souček, Micka – Kreuzer, Polonij
    thejrc.org