Sparta – Plzeň 3:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:4 (1:0, 1:1, 1:3)
HC Škoda Plzeň
Pondělí 11.02.2019, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:21 Václav NEDOROST - 3:4
     
    55:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nejprve to nevyšlo Kaňákovi, teď už to však hostům vyšlo a poprvé v tomto utkání se ujímají vedení! Plzeňští utahovali šroubky v útočném pásmu, Indrák našel VÁCLAVA NEDOROSTA, od něhož se puk odrazil do sparťanské branky. Asistence: Miroslav Indrák, Lukáš Kaňák.
    52:42 Jan EBERLE - 3:3
     
    52:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gól hostí při vlastním oslabení! JAN EBERLE dostal opravdu skvělou přihrávku od svého spoluhráče do jízdy a sám proti Machovskému zakončil nahoru! Tohle stálo za to. Máme znovu vyrovnáno. Asistence: Miroslav Preisinger.
    49:18 Richard JARŮŠEK - 3:2
     
    49:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tady hattrick!! Sparťané se udrželi na kotouči v útočném pásmu a vytěžili zatím rozhodující branku. Pech posunul puk na RICHARDA JARŮŠKA, který střelou z pravého kruhu prostřelil Frodla. Asistence: Lukáš Pech.
    44:38 Jakub POUR - 2:2
     
    44:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ano! Gól platí a indiáni po začátku třetí třetiny vyrovnávají! Puk podle kamerového záznamu jednoznačně přešel brankovou čáru a hrajeme tedy znovu od začátku. Gulaš našel na středu připraveného JAKUBA POURA, který svou ranou poslal kotouč odrazem o tyčku do branky! Asistence: Milan Gulaš, Michal Moravčík.
    21:21 Petr KODÝTEK - 2:1
     
    21:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rázem je však zase sníženo. Plzeňští nabrali rychlost do útočného pásma a Eberle nahrál před branku na kruh PETRU KODÝTKOVI, který svou ranou prostřelil Machovského poprvé v tomto zápase. Asistence: Jan Eberle, Connor Allen.
    20:38 Richard JARŮŠEK - 2:0
     
    20:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    A sparťané toho využívají! Košťálek se dobře zorientoval v útočném pásmu a poslal kotouč přesně na připraveného RICHARDA JARŮŠKA, který poslal kotouč za bezmocného brankáře Dominika Frodla. Asistence: Jan Košťálek.
    07:20 Richard JARŮŠEK - 1:0
     
    07:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    A sparťané jdou poprvé v tomto utkání do vedení! Piskáček poslal skvělý pas do středního pásma, kde ho přiťukl Forman RICHARDU JARŮŠKOVI, který krásným blafákem rozvlnil poprvé síť za brankářem Dominikem Frodlem. Asistence: Miroslav Forman, Jan Piskáček.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 8. Jarůšek (Forman, Piskáček), 21. Jarůšek (Košťálek), 50. Jarůšek (Pech) – 22. Kodýtek (Eberle, Allen), 45. Pour (Gulaš, Moravčík), 53. Eberle (Preisinger), 56. Nedorost (Indrák, L. Kaňák)


    HC Sparta Praha: Machovský (Škorpík) – Piskáček, Delisle, Kalina, T. Pavelka, Tomáš Dvořák, Košťálek – Buchtele, Klimek, Kudrna – Jarůšek, Pech, Forman – Smejkal, Klíma, Rousek – Beran, Sill, Černoch – Kumstát.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Pulpán, Vráblík, Allen, L. Kaňák, Moravčík – Preisinger, Pour, Jan Kovář – Gulaš, Straka, Kodýtek – Eberle, V. Němec, D. Kindl – Kantner, Nedorost, Indrák.

    Rozhodčí: Šír, Kika – Gebauer, Lederer
    thejrc.org