Jekatěrinburg – N.Novgorod 6:5 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 1:3 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 0:3 (kon.)
Petrohrad – Čerepovec 4:1 (kon.) | Soči – Viťaz 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 1:5 (kon.)
Riga – Jokerit 3:1 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva 1:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
1:5 (0:1, 1:3, 0:1)
Dynamo Moskva
Pondělí 11.02.2019, 17:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:57:11)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 9901 diváků!
     
    Československá stopa v utkání

    Július Hudáček (SPM) 38 minut, 4 góly, 18 zákroků, 82%
    Michal Čajkovský (DMS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:21
     
    Střely na branku: 28 – 28
     
    Je konec! Dynamo Moskva zvládlo dnešní duel na ledě Spartaku a vítězí vysoko 5:1! Ve třetí třetině si už Dynamo pouze hlídalo svůj náskok a svého soupeře prakticky nepustilo do šancí. Pátou branku hostujícího celku navíc přidal Patrik Zackrisson!
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Jefremov už je zpátky na ledové ploše a vypadá to, že další branku už dnes neuvidíme!
     
    59:12
    Ilja Nikulin se na modré čáře dostal k volnému kotouči a vyhozením o mantinel jej poslal za branku Spartaku. Domácí se nedaří ani v dvojnásobné přesile.
     
    58:32
    Spartak si zahraje přesilovku pět na tři! Hosté dostávají dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:51
    Spartak si v závěru dnešního duelu zahraje přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Vladislav Jefremov.
     
    57:26
    Robin Hanzl prosvištěl do pokutového území, přehodil si jej na forhend, jenže jeho pokus skončil v lapačce pozorného brankáře Jerjomenka.
     
    57:05
    Dmitrij Kagarlickij napadal rozehrávku Spartaku v jeho obranném pásmu. Domácí zadáci si tentokrát poradili s rozehrávkou.
     
    56:35
    Vladislav Jefremov upadl ve středním pásmu, jenže rozhodčí měl souboj přímo před očima a rozhodl se neodpískat nedovolený zákrok.
     
    56:04
    Dynamu se nyní nepovedla rozehrávka. Prudká přihrávka na levé křídlo byla příliš prudká a skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před Bespalovem.
     
    55:45
    Hrálo se dlouhou dobu bez přerušení. Robin Hanzl si najel na prudkou přihrávku, jenže od jeho hokejky se kotouč odrazil mezi diváky.
     
    55:10
    Andrej Legalin našel přihrávkou na levé křídlo Nikonceva, jež si posunul puk mezi kruhy, jenže jeho následnou střelu zablokoval pozorný obránce.
     
    54:40
    Igor Makarov napadal rozehrávku Spartaku v jeho obranném pásmu. Hostující hráč se ke kotouči nedostal.
     
    54:08
    Vadim Šipačov se před vlastní brankou dostal k odraženému kotouči a troufl si na riskantní kličku. Hostující hvězda sklidila potlesk zaplněné haly.
     
    53:25
    Ilja Zubov se prodral za nahozením do útočného pásma, nicméně proti důraznému obránci v dresu Dynama Moskva neměl sebemenší šanci na úspěch.
     
    53:02
    Kaspars Daugavinš se i v pádu dostal do zakončení, jenže střílel daleko od těla a vůbec netrefil branku hostujícího Dynama Moskva.
     
    52:23
    Dmitrij Mojsejev poslal přihrávku do útočného pásma, jenže jeden z hráčů Dynama Moskva projel do útočného pásma ještě dříve. Ofsajd.
     
    52:03
    Alexandr Chochlačov projel s pukem do útočného pásma, krásnou kličkou se zbavil obránce, jenže jeho zakončení z ostrého úhlu schoval Jerjomenko do lapačky.
     
    51:40
    Vladimir Brjukvin si na modré čáře počkal na prudké vyhození a protečoval kotouč do středního pásma. Hosté hrají opravdu skvěle.
     
    51:06
    Ilja Nikulin vybojoval kotouč v obranném pásmu a ihned rozjel akci Dynama Moskva. Vadim Šipačov si jeho přihrávku zpracoval, nicméně akci zastavil ofsajd. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    50:41
    Domácí hokejisté nyní uklidňují hru kombinací v obranném pásmu. Nikdo z hráčů Dynama Moskva rozehrávku Spartaku neatakuje.
     
    50:13
    Dmitrij Mojsejev jel z levého křídla sám na branku domácího celku, ale brankář Bespalov jeho dělovku příklepem vykopl levým betonem!
     
    49:41
    Robin Hanzl se před brankou Dynama dostal k volnému kotouči, jenže pohotovou střelou trefil jen nohu dobře postaveného obránce v bílém dresu.
     
    49:05
    Igor Makarov se před brankou Spartaku Moskva natahoval po odraženém kotouči. Makarov na puk nedosáhl kvůli zákroku vracejícího se Cyplakova.
     
    48:22
    Bespalov si tentokrát povyjel proti zakončení od levého mantinelu a parádním zákrokem lapačkou ukryl přizvedl puk nad břevno domácí klece.
     
    48:10
    Dynamo Moskva stále nemá dost! Hosté se opět usadili v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu se zatím nedostal do zakončení.
    47:22 Patrik ZACKRISSON - 1:5
     
    47:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí celel inkasuje nepopulární pátou branku! Dynamo Moskva totiž předvedlo bleskový přechod do útoku. Bespalov jednu ránu vyrazil před sebe, ale dojíždějící PATRIK ZACKRISSON dopravil puk do sítě! Asistence: Aslan Rajsov, Vadim Šipačov.
     
    47:03
    Alexandr Osipov dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, nicméně nikdo v červeném dresu jeho akci nepodpořil a dělovka domácího hráče byla zblokována.
     
    46:28
    Bespalov si musel připsat další dobrý zákrok. Domácí brankář se dokázal přesunout k pravé tyči své klece a vyškrábl puk ramenem nad břevno.
     
    46:03
    Vladislav Michajlov projel s pukem do útočného pásma, rychlou kličkou se zbavil Kalinina, jenže jeho pokus zápěstím prolétl kolem branky Spartaku.
     
    45:28
    Michal Čajkovský uspěl v souboji za vlastní brankou, kde přitlačil k mantinelu Kasparse Daugavinše a vybojoval puk pro hostující Dynamo Moskva.
     
    45:03
    Dynamo se ve třetí části nikam nežene. Hosté znovu nahodili kotouč za branku Spartaku Moskva a bez váhání odjeli na střídačku.
     
    44:21
    Dmitrij Kagarlickij se prosmýkl do útočného pásma, srovnal si puk na forhend, ale střelou zápěstím těsně minul horní roh domácí branky.
     
    44:03
    Alexandr Jerjomenko si skvěle pohlídal prostor u přední tyče a nepustil kotouč za svá záda. K odraženému puku se poté dostali zadáci Dynama.
     
    43:25
    Jevgenij Kulik projel s pukem po pravé straně do útočného pásma, nicméně jeho dělovka po ledě skončila na betonu brankáře Jerjomenka.
     
    43:05
    Dmitrij Višněvskij dojel vyhození hostujícího celku do středního pásma. Domácí hokejista okamžitě otočil směr hry a rozjel další akci Spartaku.
     
    42:19
    Spartaku se vůbec nepovedla rozehrávka. Přihrávka na pravou stranu byla příliš dlouhá a kotouč prolétl na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Bespalovem.
     
    42:01
    Jeden z domácích hráčů si podle rozhodčího pomohl vysokou holí. Vhazovat se tak bude před brankou střídajícího Bespalova.
     
    41:34
    Hosté si nechtěl přidělávat problémy a jednoduše si pomohli vyhozením kotouče přes všechny čáry. Bespalov vyjel ven z branky a rozehrál na spoluhráče.
     
    41:10
    Alexandr Chochlačov vybojoval kotouč za brankou hostujícího celku, jenže přihrávkou na levý kruh neoslovil nikoho v červeném dresu Spartaku.
     
    40:32
    Vadim Šipačov se v obranném pásmu dostal k odraženému kotouči a výhozem o mantinel jej poslal do pásma středního. Dynamo se už nikam nežene.
     
    40:10
    Robin Hanzl uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Český útočník okamžitě rozjel akci Spartaku Moskva, ale přihrávka na pravé křídlo byla nepřesná.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 13 – 23
     
    Druhá třetina končí! I prostřední perioda se mnohem lépe vydařila Dynamu Moskva! Hosté totiž vlétli do prostřední části jako velká voda a Vladislav Michajlov navýšil vedení Dynama na 2:0! Poté navíc přidal další branku v přesilové hře Dmitrij Kagarlickij! Spartak Moskva se sice dostal zpátky do hry, když přesilovku využil Ilja Zubov,jenže hosté se nenechali zahanbit a Vadim Šipačov v přesilovce vrátil Dynamu tříbrankové vedení! Po čtyřiceti minutách tak Dynamo vede 4:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    Alexandr Jerjomenko musel po delší době zasahovat. Hostující brankář si povyjel proti zakončení z levé strany a schoval kotouč do lapačky.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:02
    Střídání v týmu Spartak Moskva: ze hřiště odchází Július Hudáček, přichází Nikita Bespalov.
    38:02 Vadim ŠIPAČOV - 1:4
     
    38:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají další přesilovou hru a znovu odskakují na rozdíl tří branek! Ilja Nikulin vypálil od modré čáry, jenže Hudáček jeho pokus neudržel ve výstroji a VADIM ŠIPAČOV doklepl kotouč do odkryté sítě! Asistence: Arťom Volkov, Miks Indrašis.
     
    37:31
    Ilja Nikulin dostal krásnou přihrávku do jízdy a ihned zakončil! Střelou příklepem těsně minul vzdálenější tyč branky Spartaku Moskva!
     
    37:06
    Kaspars Daugavinš se ve vlastním oslabení vydal s kotoučem na hokejce do útočného pásma, jenže se nedokázal natlačil před branku a vůbec nezakončil.
     
    36:52
    Znovu se bude vylučovat na straně domácího Spartaku! Dvě minuty za vražení na hrazení dostává Fjodorov.
     
    36:25
    Hosté v plném počtu.
     
    36:11
    Domácí v plném počtu.
     
    35:39
    Vladimir Brjukvin poslal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, jenže jeho nahození před branku si Hudáček pohlídal a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    35:06
    Větší prostor na ledové ploše zatím mnohem více svědčí hostujícímu Dynamu! Hosté se usadili v útočném pásmu a hledají si prostor k zakončení.
     
    34:25
    Jenže domácí rychle vyrovnávají počet hráčů na ledové ploše. Dvě minuty vysokou hůl dostává Michal Čajkovský.
     
    34:11
    Po delší době si přesilovou hru vyzkouší i Dynamo! Maxim Gončarov dostává dvě minuty za podrážení.
    33:28 Ilja ZUBOV - 1:3
     
    33:28
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak na poslední chvíli využívá přesilovou hru a přeci jen se dočkal branky! ILJA ZUBOV dostal přihrávku na modrou čáru, přehodil si puk na forhend a parádní střelou vymetl horní roh branky! Asistence: Kaspars Daugavinš.
     
    33:03
    Hosté znovu vybojovali kotouč pro sebe a bez problémů jej vyhodili ven z obranného pásma. Spartak se v dnešním duelu nedaří prakticky vůbec nic.
     
    32:12
    Vyloučený Mojsejev už je zpátky na ledě. Dynama se teď brání proti klasické přesilovce pěti hráčů proti čtyřem.
     
    32:03
    Maxim Gončarov dostal přihrávku na modrou čáru, zpracoval si kotouč na forhend, ale trefil jen dobře postaveného brankáře Jerjomenka.
     
    31:31
    Další vyloučení na straně Dynama! Jegor Zajcev dostává dvě minuty za sekání.
     
    31:29
    Znovu se hokejistům Dynama Moskva podařilo vyhodit puk daleko od vlastní klece. Spartak se nemůže dostat do tempa ani v přesilové hře.
     
    31:12
    Ivan Igumnov v rohu obranného pásma vybojoval kotouč pro hostující Dynamo a bez problémů jej vyhodil do středního pásma.
     
    30:12
    Spartak si zahraje přesilovou hru! Dmitrij Mojsejev totiž vyfasoval dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    30:09
    Dmitrij Černych se po pravém křídle snažil probít do útočného pásma, jenže obránce mu vypíchl puk už na modré čáře. Domácím se vůbec nedaří.
     
    29:35
    Vladimir Brjukvin dostal přihrávku do útočného pásma, našel Zackrissona, který ihned zakončil příklepem, ale jeho pokus minul branku.
     
    29:15
    Dmitrij Černych se uvolnil v rohu útočného pásma, kde za sebou nechal Nikulina, jenže jeho zadovka mezi kruhy skončila na holi pozorného obránce.
     
    28:35
    Alexandr Osipov vybojoval kotouč za brankou domácího celku a rozjel akci Spartaku Moskva. Domácí celek se nyní snaží udělat něco s vývojem utkání.
     
    28:03
    Mohlo být sníženo! Martinš Karsums se natlačil před branku hostujícího celku, jenže jeho střela zápěstím skončila na boční síti!
    27:38 Dmitrij KAGARLICKIJ - 0:3
     
    27:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hostující Dynamo znovu využívá přesilovou hru a navyšuje své vedení už na 3:0! Vadim Šipačov přihrávkou zpoza branky našel DMITRIJE KAGARLICKÉHO, který zakončil k přední tyči! Asistence: Vadim Šipačov.
     
    27:06
    Bude se vylučovat! Dvě minuty za podrážení dostává Alexandr Osipov.
     
    27:03
    Dmitrij Kagarlickij střílel od modré čáry, ale jeden z obránců Spartaku Moskva jeho ránu přizvedl do ochranné sítě. Vhazovat se bude před Hudáčkem.
     
    26:24
    Robin Hanzl objel branku hostujícího celku, vybruslil si s kotoučem na levý kruh, nicméně jeho zakončení zápěstím prosvištělo kolem zadní tyče.
     
    26:01
    Dmitrij Mojsejev získal puk za brankou hostujícího celku, jenže jeho vyhození prolétlo přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Jerjomenkem.
     
    25:29
    Vladimir Brjukvin vyvezl puk po levém křídle do útočného pásma, nicméně v souboji s Černychem přišel o kotouč. Spartak může zaútočit.
     
    25:03
    Dmitrij Kalinin se v obranném pásmu dostal do souboje u mantinelu, nicméně domácí hokejista okamžitě přišel o kotouč.
     
    24:28
    Igor Makarov se v útočném pásmu natahoval po odraženém kotouči, nicméně vinou špatného zpracování o kotouč zase rychle přišel.
     
    24:02
    Miika Koivisto projel s pukem na modrou čáru a nahodil jej za branku Spartaku Moskva. Hostující hráč poté raději odjel na střídačku.
     
    23:29
    Maxim Gončarov bojoval o kotouč v rohu útočného pásma, nicméně nikdo v červeném dresu mu nepřišel pomoci a domácí Spartak přišel o puk.
     
    23:08
    Aslan Rajsov dostal přihrávku na levou stranu, poslal prudkou pobídku na Hietanena, jenže finský hokejista se neprosmýkl do zakončení.
     
    22:46
    Sudí ještě zkoumal celou situaci na videu a branka platí!
    22:46 Vladislav MICHAJLOV - 0:2
     
    22:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní se už Dynamo dočkalo druhé branky! Hudáček sice vyrazil dělovku z levé strany, jenže poté nastal obrovský zmatek a VLADISLAV MICHAJLOV dopravil kotouč do sítě! Asistence: Dmitrij Mojsejev.
     
    22:09
    Hosté se sice radují, jenže branka platit nebude! Andrej An. Mironov totiž stál v brankovišti!
     
    22:04
    Spartaku se znovu vůbec nepovedla rozehrávka. Prudká pobídka na pravé křídlo prosvištěla až na zakázané uvolnění.
     
    21:35
    Dmitrij Černych si v obranném pásmu nechtěl přidělávat problémy a zadovkou vyhodil kotouč ven z obranného pásma. Dynamo opět získalo kotouč.
     
    21:10
    Dmitrij Kalinin dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, jenže v souboji s přesilou obránců v bílém neměl moc šancí na zisk kotouče.
     
    20:35
    Šipačov dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, jenže jeho zakončení příklepem skončilo na betonu pozorného brankáře Hudáčka.
     
    20:16
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Dynamo se ihned vydalo do útoku, jenže akce po pravém křídle skončila postavením mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 5 – 8
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hosté! Dynamo Moskva bylo v první třetině o něco aktivnější a vytvořilo si několik přesilovek. Hosté však dokázali zužitkovat až tu úplně poslední, když se krásnou střelou do horního rohu prosadil Ilja Nikulin! Do kabin se odchází za stavu 0:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:42 Ilja NIKULIN - 0:1
     
    19:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se v závěru první třetiny ujímají vedení a početná skupina fanoušků Dynama se může radovat! ILJA NIKULIN dostal krásnou přihrávku mezi kruhy a střelou zápěstím vymetl horní roh! Asistence: Vadim Šipačov, Dmitrij Kagarlickij.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:31
    Znovu se hokejistům Spartaku podařilo vyhodit kotouč ven z obranného pásma. Nikdo v bílém dresu vyhození hráčů Spartaku nezachytil.
     
    18:02
    Domácí uspěli v přetlačované v rohu obranného pásma a dokázali vyhodit kotouč přes všechny čáry. Dynamo tak musí rozjet útok od své klece.
     
    17:36
    Znovu se bude vylučovat! Dvě minuty za hákování dostává domácí Anatolij Nikoncev.
     
    17:12
    Alexej Pepeljajev projel s pukem do útočného pásma a zkoušel zakončit kolem prvního obránce. Jeho projektil prosvištěl kolem obránce, ale minul branku.
     
    16:31
    Arťom Fjodorov projel s kotoučem do útočného pásma, krásně si přehodil puk na forhend, ale střelou zápěstím vůbec netrefil branku Dynama.
     
    16:02
    Také domácí brankář teď vyjel ven z branky a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Spartak může rozjet další útočnou akci.
     
    15:29
    Alexandr Jerjomenko si dal pozor na dělovku ze středního pásma. Hostující brankář zastavil kotouč hokejkou a ještě rozehrál na spoluhráče.
     
    15:10
    Jevgenij Kulik rozjel akci Spartaku zpoza domácí branky. Domácí hokejista hledal Cyplakova, nicméně ten se nedostal do zakončení.
     
    14:32
    Vladislav Michajlov objel branku Spartaku Moskva a přihrál na pravý kruh, kde nebyl nikdo v bílém dresu. Spartak ale rychle přišel o kotouč.
     
    14:00
    Alexandr Jerjomenko vyjel ven z branky a pomohl hostujícímu celku s rozehrávkou. Dynamo Moskva tak může rozjet další akci z obranného pásma.
     
    13:11
    Hosté v plném počtu.
     
    13:02
    Hosté znovu vybojovali kotouč v obranném pásmu a poslali jej přes všechny čáry. Spartaku se v této přesilovce vůbec nedaří.
     
    12:26
    Martinš Karsums neudržel kotouč na pravé straně útočného pásma a bez problémů jej vyhodil přes všechny čáry. Spartaku se v přesilové hře vůbec nedaří.
     
    12:06
    Juuso Hietanen vyvezl kotouč z obranného pásma na útočnou modrou a bekhendem jej nahodil za branku. Hostující celek tak dokázal vystřídat.
     
    11:48
    Domácí v plném počtu.
     
    11:12
    Navíc se bude vylučovat! Vadim Šipačov vyfasoval dvě minuty za krosček.
     
    11:09
    Až nyní se hráči domácího Spartaku dostali ke kotouči a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry. Dynamu už moc sekund na využití přesilovky nezbývá.
     
    10:39
    Juuso Hietanen si nabruslil na parádní přihrávku a pohotově zakončil příklepem. Jeho ránu však domácí brankář Hudáček vykopl levým betonem.
     
    10:15
    Dmitrij Mojsejev si podél mantinelu vybruslil na pravý kruh, přehodil si kotouč na forhend, ale střelou bekhendem netrefil prostor mezi brankářem a tyčí.
     
    09:48
    První přesilovku si zahraje také Dynamo. Dvě minuty za podrážení dostává Kaspars Daugavinš.
     
    09:27
    Hosté v plném počtu.
     
    09:10
    Arťom Fjodorov ještě udržel pro Spartak útočné pásmo, přihrál na modrou čáru, nicméně Dmitrij Kalinin příklepem vůbec netrefil branku.
     
    08:17
    Arťom Fjodorov projel s pukem do útočného pásma, krásnou kličkou si obhodil obránce v bílém dresu, ale jeho zakončení zápěstím bylo nepřesné.
     
    08:00
    Dynamo zahajuje oslabení skvěle. Hosté uspěli na vhazování a po krátké kombinaci dokázali kotouč vyhodit přes všechny čáry za branku Spartaku.
     
    07:27
    Přesto si domácí Spartak zahraje přesilovku. Dmitrij Mojsejev přeci jen dostává dvě minuty za napadení.
     
    07:03
    Dmitrij Mojsejev v rohu útočného pásma sestřelil jednoho z domácích hráčů, nicméně hlavní rozhodčí se rozhodli, že se nejednalo o nedovolený zákrok.
     
    06:21
    Domácímu celku se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Přihrávka na pravou stranu byla příliš dlouhá a skončila u dobře postavených zadáků Dynama.
     
    06:06
    Arťom Fjodorov dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, nicméně proti přesile obránců v bílých dresech neměl šanci na zakončení.
     
    05:35
    Hosté jsou v úvodních minutách dnešního utkání aktivnější. Dynamo Moskva se tlačí do útočného pásma, ale pozorná defenziva Spartaku brání dobře.
     
    05:08
    Juuso Hietanen se znovu dostal do útočného pásma, jenže přihrávkou na modrou čáru nenašel nikoho v dresu hostujícího celku.
     
    04:31
    Dmitrij Mojsejev rozjel akci Dynama po levém křídle. Hostující útočník se dostal do útočného pásma, nicméně od modré čáry nedokázal přesně zakončit.
     
    04:10
    Ilja Zubov projel s kotoučem do útočného pásma, nádhernou kličkou se zbavil Mojsejeva, jenže z ostrého úhlu nenašel mezírku ve výstroji brankáře.
     
    03:26
    Igor Makarov se v útočném pásmu rychlou kličkou zbavil obránce a poslal zajímavé nahození před branku Spartaku. Nikdo v bílém jeho pobídku netečoval.
     
    03:10
    Anatolij Nikoncev projel po pravém křídle do útočného pásma, kde se u mantinelu zbavil obránce a zkoušel překvapit hostujícího brankáře. Alexandr Jerjomenko si připsal snadný zákrok.
     
    02:36
    Ivan Igumnov zastavil prudkou přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže nikdo v bílém dresu si nedokázal jeho následnou přihrávku zpracovat.
     
    02:10
    Juuso Hietanen dostal krásnou přihrávku do jízdy, projel s kotoučem do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu jeho průnik nepodpořil.
     
    01:41
    Ilja Talalujev dojel nahození do útočného pásma, jenže neustál souboj s důrazným Zajcevem, který jej tělem přišpendlil k mantinelu a získal puk pro hosty.
     
    01:10
    Jevgenij Kulik podržel kotouč za vlastní brankou a počkal na dostřídání svých spoluhráčů. Nikdo v bílém dresu Dynama jeho rozehrávku neatakoval.
     
    00:28
    Robin Hanzl projel do útočného pásma, od modré čáry nahodil kotouč za branku hostujícího Dynama, jenže nikdo v červeném dresu na jeho přihrávku nedosáhl.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Spartak se ihned vydal do útoku, ale Robin Hanzl projel do útočného pásma před kotoučem. Ofsajd.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Hostující Dynamo bude hrát v bílém, zatímco Spartak zvolil červenou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Dyblenko, Gončarov, D. Višněvskij, Kulik, Kalinin, Grigorjev, A. Osipov – R. Hanzl, Chochlačov, Fjodorov – Karsums, Daugavinš, Zubov – Nikoncev, Talalujev, Zlobin – Cyplakov, Černych, Legalin.

    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – I. Nikulin, Volkov, Hietanen, Čajkovský, J. Zajcev, Mironov, Koivisto, Pepeljajev – Kagarlickij, Indrašis, Šipačov – I. Makarov, Igumnov, Brjukvin – Mojsejev, Mozer, Michajlov – Zackrisson, Rajsov, Jefremov.

    Rozhodčí: Kulakov, Gašilov – Kučava, Šalagin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Češi a Slováci

    Barvy Spartaku hájí brankář Hudáček a útočník Hanzl.
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu v letošní sezóně utkali třikrát. Dvakrát zvítězil Spartak, ale naposledy se na svém ledě radovalo Dynamo z výhry 3:1.
     
    Spartak Moskva

    Spartak Moskva dosud odehrál o jedno utkání více – tedy padesát sedm. V těchto zápasech nastřádal celek z ruské metropole šedesát čtyři bodů a je o bod na šesté pozici Západní konference za svým dnešním soupeřem. V minulém utkání se Spartaku podařilo přerušit sérii tří porážek a na svém ledě zvítězil 3:1 nad Soči.
     
    Dynamo Moskva

    Dnešní hostující celek dosud odehrál padesát šest zápasů, ve kterých vybojoval šedesát pět bodů a aktuálně mu patří pátá pozice Západní konference. Na deváté Dinamo Riga má k dobru jedenáctibodový náskok a pomalu se může začít chystat na boje o Gagarinův pohár. V minulém utkání ale doma prohrálo 0:3 s Admiralem Vladivostok.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Spartakem Moskva a Dynamem Moskva. Duel startuje v 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 34. Zubov (Daugavinš) – 20. I. Nikulin (Šipačov, Kagarlickij), 23. Michajlov (Mojsejev), 28. Kagarlickij (Šipačov), 39. Šipačov (Volkov, Indrašis), 48. Zackrisson (Rajsov, Šipačov)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (39. Bespalov) – Dyblenko, Gončarov, D. Višněvskij, Kulik, Kalinin, Grigorjev, A. Osipov – R. Hanzl, Chochlačov, Fjodorov – Karsums, Daugavinš, Zubov – Nikoncev, Talalujev, Zlobin – Cyplakov, Černych, Legalin.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – I. Nikulin, Volkov, Hietanen, Čajkovský, J. Zajcev, Mironov, Koivisto, Pepeljajev – Kagarlickij, Indrašis, Šipačov – I. Makarov, Igumnov, Brjukvin – Mojsejev, Mozer, Michajlov – Zackrisson, Rajsov, Jefremov.

    Rozhodčí: Kulakov, Gašilov – Kučava, Šalagin

    Diváci: 9901
    thejrc.org