Jekatěrinburg – N.Novgorod 6:5 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 1:3 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 0:3 (kon.)
Petrohrad – Čerepovec 4:1 (kon.) | Soči – Viťaz 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 1:5 (kon.)
Riga – Jokerit 3:1 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva 1:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
1:5 (0:1, 1:3, 0:1)
Dynamo Moskva
Pondělí 11.02.2019, 17:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:22 Patrik ZACKRISSON - 1:5
     
    47:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí celel inkasuje nepopulární pátou branku! Dynamo Moskva totiž předvedlo bleskový přechod do útoku. Bespalov jednu ránu vyrazil před sebe, ale dojíždějící PATRIK ZACKRISSON dopravil puk do sítě! Asistence: Aslan Rajsov, Vadim Šipačov.
    38:02 Vadim ŠIPAČOV - 1:4
     
    38:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají další přesilovou hru a znovu odskakují na rozdíl tří branek! Ilja Nikulin vypálil od modré čáry, jenže Hudáček jeho pokus neudržel ve výstroji a VADIM ŠIPAČOV doklepl kotouč do odkryté sítě! Asistence: Arťom Volkov, Miks Indrašis.
    33:28 Ilja ZUBOV - 1:3
     
    33:28
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak na poslední chvíli využívá přesilovou hru a přeci jen se dočkal branky! ILJA ZUBOV dostal přihrávku na modrou čáru, přehodil si puk na forhend a parádní střelou vymetl horní roh branky! Asistence: Kaspars Daugavinš.
    27:38 Dmitrij KAGARLICKIJ - 0:3
     
    27:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hostující Dynamo znovu využívá přesilovou hru a navyšuje své vedení už na 3:0! Vadim Šipačov přihrávkou zpoza branky našel DMITRIJE KAGARLICKÉHO, který zakončil k přední tyči! Asistence: Vadim Šipačov.
    22:46 Vladislav MICHAJLOV - 0:2
     
    22:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní se už Dynamo dočkalo druhé branky! Hudáček sice vyrazil dělovku z levé strany, jenže poté nastal obrovský zmatek a VLADISLAV MICHAJLOV dopravil kotouč do sítě! Asistence: Dmitrij Mojsejev.
    19:42 Ilja NIKULIN - 0:1
     
    19:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se v závěru první třetiny ujímají vedení a početná skupina fanoušků Dynama se může radovat! ILJA NIKULIN dostal krásnou přihrávku mezi kruhy a střelou zápěstím vymetl horní roh! Asistence: Vadim Šipačov, Dmitrij Kagarlickij.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 34. Zubov (Daugavinš) – 20. I. Nikulin (Šipačov, Kagarlickij), 23. Michajlov (Mojsejev), 28. Kagarlickij (Šipačov), 39. Šipačov (Volkov, Indrašis), 48. Zackrisson (Rajsov, Šipačov)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (39. Bespalov) – Dyblenko, Gončarov, D. Višněvskij, Kulik, Kalinin, Grigorjev, A. Osipov – R. Hanzl, Chochlačov, Fjodorov – Karsums, Daugavinš, Zubov – Nikoncev, Talalujev, Zlobin – Cyplakov, Černych, Legalin.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – I. Nikulin, Volkov, Hietanen, Čajkovský, J. Zajcev, Mironov, Koivisto, Pepeljajev – Kagarlickij, Indrašis, Šipačov – I. Makarov, Igumnov, Brjukvin – Mojsejev, Mozer, Michajlov – Zackrisson, Rajsov, Jefremov.

    Rozhodčí: Kulakov, Gašilov – Kučava, Šalagin

    Diváci: 9901
    thejrc.org