Slavia – Chrudim 2:2 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
2:2 (1:2)
FK Chrudim
Úterý 12.02.2019, 19:30 • SH Eden • 1. Futsal liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Probíhá již poslední minuta druhé poloviny, další faul nyní zapříčinil Dodo, to znamená pátý akumulovaný faul pro domácí, kteří jsou nyní v ohrožení dlouhé penalty.
    34. EVERTON - 2:2
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nástřel jednoho ze sešívaných futsalistů si nyní smolně sráží do vlastní branky EVERTON, velké štěstí nyní také na straně pražské Slavie, ta podruhé v utkání srovnává krok – 2:2!
     
    29
    Pavel Drozd obral o míč Pršiče a pelášil sám na Karpiaka, slovenský brankář mu však zmenšil střelecký úhel a Drozd namířil svou střelu nad břevno!
     
    25
    Leovski byl nyní lacině obrán o balón Slováčkem, který následně přes Krstevského předložil míč výborně Romanu Marešovi, který však netrefil odkrytou branku!
     
    23
    Radovanovič chytrou tečí zmátl Litivněnka, snaha srbského pivota však skončila pouze na tyči, velké štěstí nyní znovu stálo při Chrudimi!
    20. Krátce před koncem trefil Slováček tyčku!
     
    20
    Po přihrávce Felipeho nastřelil pravou tyč Karpiakovi branky Matěj Slováček!
     
    19
    Everton zaváhl v rozehrávce a sám na Litviněnka mohl postupovat Marko Radovanovič, klička se mu však nevydařila a tato velká příležitost domácích tak zůstane nevyužitá!
     
    17
    Everton ve velké šanci z pravé strany trefuje pouze boční síť!
    16. David DROZD - 1:2
     
    16
    Chrudim právě vstřelila branku!
    ERA-PACK měl nyní velké štěstí a dostává se do vedení. Karpiak zasáhl výborně proti Maxovi, nešťastný odraz od jednoho z bránících sešívaných futsalistů ale nasměroval míč k DAVIDU DROZDOVI, který se již nemýlil – 1:2. Asistence: Max.
    9. Marek PRŠIČ - 1:1
     
    9
    Slavia právě vstřelila branku!
    Daniel Klíma nyní výborně propasíroval míč na volného MARKA PRŠIČE, který osamocený u pravé tyče Litviněnkovi branky zakončil do odkryté části chrudimské svatyně. Slavia vyrovnává! Asistence: Daniel Klíma.
     
    7
    Hosté pomalu roztáčí svůj kolotoč, David Drozd se mohl prosadit, ale slovenský reprezentant Marek Karpiak výborně zasáhl!
    2. MAX - 0:1
     
    2
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté se brzy dostávají do vedení. Po přihrávce Davida Drozda se z bezprostřední blízkosti trefuje MAX! Asistence: David Drozd.

    Martin Kamenik

    Branky: 9. Pršič (Klíma), 34. Everton (vla.) – 2. Max (D.Drozd), 16. D.Drozd (Max)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka) – Klíma, Krstevski, Trojan, Jošt, Sita, Pršič, Leovski, Dodo, Radovanovič, Krasnič, Homola (C), Hájek
    FK Chrudim: Litviněnko (Žďánský) – Everton, Mareš R., Mareš M., Max, Koudelka, Drozd P., Drozd D., Doša, Bagatini, Balog, Slováček, Felipe

    Rozhodčí: Markovský, Lasch – Lafek

    Diváci: 130
    bahis siteleri