Třinec – Liberec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:1 (po pr.) | Zlín – K. Vary 5:3 (kon.)
Plzeň – Vítkovice 4:2 (kon.) | Chomutov – Litvínov 4:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:1 (kon.)
Olomouc – Mountfield HK 1:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
HC Vítkovice Ridera
Středa 13.02.2019, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Milan GULAŠ - 4:2
     
    59:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni ještě nabídli možnost soupeři vypálit, do rány se ovšem obětavě položil dnes skvěle hrající Moravčík, následně se dopředu ještě dostal MILAN GULAŠ, objel hostujícího beka a sekundu před koncem dovezl puk do sítě. Asistence: Michal Moravčík.
    57:25 Jan KOVÁŘ - 3:2
     
    57:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda rázně vykročila ke třem bodům, dvě a půl minuty před koncem dává gól na 3:2! JAN KOVÁŘ se postavil na místo Milana Gulaše na levý kruh, dostal pas od Moravčíka a střelou zápěstím do vzdálenější šibenice propálil Dolejše. Asistence: Michal Moravčík a Jakub Pour.
    41:43 David KVĚTOŇ - 2:2
     
    41:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ridera vstoupila do třetí části aktivně a dokázala srovnat! K DAVIDU KVĚTOŇOVI se nikdo ne a ne stáhnout, vítkovický útočník toho využil, nabruslil si až na pravý kruh, odkud vypálil parádně do bližší šibenice. Asistence: Daniel Krenželok a Josef Hrabal.
    25:44 Miroslav INDRÁK - 2:1
     
    25:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nakonec se Západočeši v početní výhodě přeci jen dočkali, prosazují se spíše z jedné z těch menších šancí! MIROSLAV INDRÁK se protlačil před branku, vypálil v tísni po ledě a kotouč propadl Dolejšovi mezi betony až do sítě. Asistence: Jan Kovář a Milan Gulaš.
    08:04 Patrik ZDRÁHAL - 1:1
     
    08:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Bleskurychle je srovnáno, Vítkovicícm stačilo jen 33 sekund! PATRIK ZDRÁHAL dostal při rychlé akci Ridery skvělou přihrávku před branku od Kucsery a zblízka doklepl kotouč za přesunujícího se Frodla. Asistence: Lukáš Kucsera a Šimon Stránský.
    07:31 Lukáš PULPÁN - 1:0
     
    07:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    První šanci, když se Eberle po zisku kotouče natlačil přes Gregorce až před Dolejše, ještě indiáni nevyužili, ale ani ne za dvacet dalších sekund se už radují! Právě Gregorc ztratil puk v útočném pásmu, Straka zamířil dopředu, našel přihrávkou na levém kruhu LUKÁŠE PULPÁNA, jenž oslavil svůj 400. zápas v extralize parádní trefou pod horní tyč. Asistence: Petr Straka a Petr Kodýtek.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 8. Pulpán (Straka, Kodýtek), 26. Indrák (Jan Kovář, Gulaš), 58. Jan Kovář (Moravčík, Pour), 60. Gulaš (Moravčík) – 9. P. Zdráhal (Kucsera, Š. Stránský), 42. D. Květoň (D. Krenželok, Hrabal)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Pulpán, Vráblík, Moravčík, L. Kaňák, P. Hořava, Allen – Pour, Jan Kovář (A), Gulaš (C) – Straka, Kodýtek, Eberle – V. Němec, Preisinger, D. Kindl – Kantner, Nedorost, Indrák (A) – Kolda.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Piták) – Výtisk (A), Trška, Šidlík, Gregorc, D. Krenželok, Hrabal, Mrázek – Olesz (C), Lev, Dej – Schleiss, O. Roman, Tybor – D. Květoň, Poletín, Szturc (A) – Kucsera, Š. Stránský, P. Zdráhal.

    Rozhodčí: Jeřábek, Petružálek – Gerát, Hynek

    Diváci: 5901
    thejrc.org