Třinec – Liberec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:1 (po pr.) | Zlín – K. Vary 5:3 (kon.)
Plzeň – Vítkovice 4:2 (kon.) | Chomutov – Litvínov 4:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:1 (kon.)
Olomouc – Mountfield HK 1:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
Bílí Tygři Liberec
Středa 13.02.2019, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Ještě jedno vyloučení. Hostující Martin Ševc fauloval Polanského.
     
    57:20
    Výhoda domácích je u konce. Jiří Polanský v útočném pásmu podrazil jednoho z protihráčů a míří na trestnou lavici. V následujících dvaačtyřiceti vteřinách se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    56:02
    Oceláři budou hrát další přesilovku. Tomáš Hanousek v útočném pásmu svou holí zasáhl obličej Michala Kovařčíka.
     
    54:51
    Zřejmě poslední šance domácích na dramatizaci utkání. Ladislav Šmíd posunul hůl svému brankáři, za což mu sudí udělili dvouminutový trest.
     
    52:11
    Bílí Tygři mají k dispozici přesilovou hru, za krosček je na trestnou lavici poslán Martin Gernát.
     
    33:39
    Jakub Matyáš i Dominik Lakatoš obdrželi menší tresty za hrubost, hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    25:26
    Oceláři se dostali do útočného pásma, po kombinaci mezi obránci od modré pálil Gernát. Jeho pokus sice přeletěl branku, kotouč se ale odrazil přímo k volnému Růžičkovi. Tomu ale zakončení znemožnil Roman Will, který úmyslně vykopl branku. Přesilovka pro domácí, trest za svého brankáře odpyká Marek Kvapil.
     
    20:43
    Liberečtí sice získali kotouč po úvodním vhazování, Bílým Tygrům se ale v útočném pásmu nevedlo a Oceláři se velmi rychle dostali na druhou stranu kluziště. Milana Douderu pak v rohu kluziště hákoval Lukáš Derner, Oceláři mají k dispozici druhou přesilovku.
     
    14:45
    Ethan Werek ve snaze získat puk hákoval rozehrávajícího Ševce, Liberečtí si tak po komerční přestávce zahrají přesilovku.
     
    11:35
    Oceláři si zahrají první přesilovou hru utkání. Lukáš Derner ve vlastním pásmu podrazil pronikajícího Adámka, v následujících dvou minutách tak bude zahřívat trestnou lavici.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 22. Gernát (Svačina), 56. Hrňa (Martin Růžička, Roth) – 2. L. Krenželok (P. Jelínek, Ševc), 17. P. Jelínek (Stříteský, L. Krenželok), 32. Ordoš (Šmíd, L. Krenželok), 48. J. Vlach (M. Kvapil), 48. Ordoš (L. Krenželok, T. Hanousek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (48. Kantor) – Roth, M. Doudera, M. Adámek, Gernát, D. Musil, Galvinš, Matyáš – Martin Růžička (A), P. Vrána, Werek – Hrňa, Marcinko (C), Dravecký (A) – O. Kovařčík, Polanský, M. Kovařčík – Svačina, Novotný, Chmielewski.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Stříteský, Derner, T. Hanousek, Šmíd, Doherty, Ševc (A), Kolmann – Lenc, Redenbach, Birner – Valský, L. Hudáček, M. Kvapil – Ordoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Lakatoš, J. Vlach, M. Zachar.

    Rozhodčí: Hodek, Kubičík – Kis, Rampír

    Diváci: 4 993
    bahis siteleri