Vsetín – Litoměřice 2:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Čtvrtek 14.02.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:20
    Tomáš Frolo však v útočném pásmu zbytečně zasáhl soupeře kolenem a za napadení půjde na trestnou lavici. Velká šance pro hosty na vyrovnání.
     
    46:17
    Rob na modré čáře zaváhal a musel zastavit soupeře, který mířil do brejku. Přesilovka je tak brzy u konce, a naopak se bude hrát na větším prostoru ve čtyřech.
     
    45:19
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., nedovolené bránění + 10 min. osobní trest, hrubost).
     
    27:17
    V signalizované výhodě se málem z nulového úhlu trefil Březina, Michajlov jeho ránu lapí. Za podrážení míří na trestnou lavici Patrik Marcel.
     
    24:11
    Rob ve středním pásmu nedovoleně zastavil pronikajícího Mertu a nyní bude pykat na trestné lavici. První přesilovka Kališníků byla velmi nebezpečná, uvidíme, co vymyslí teď. Ve hře je jejich nejlepší formace.
     
    17:39
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Dluhoš – 2 min., podrážení).
     
    13:44
    Rudl špatně rozehrál a poté zastavil rozjetého Kropáčka jen za cenu nedovoleného zákroku. Hosté budou hrát první přesilovou hru tohoto utkání.
    Marken.cz

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 1. Rác (Hryciow), 60. Theoret (Kucharczyk)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Hryciow, Mikuš, Teper, Slováček (A), Černý, Frolo, Rudl – Rác, Kucharczyk (A), Theoret – Rob, Pechanec, Jonák (C) – Březina, Pitule, Karafiát – Vítek, Šilhavý, Hořanský.
    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Tomáš Král) – Marcel, Pavlas (C), Strejček, Smetana, Dluhoš, Jebavý (A), Klejna – M. Kadlec, Korkiakoski, Ščegolkov – D. Merta, Svoboda (A), Voženílek – Jirásek, Štohanzl, J. Dvořák – Kropáček, Sklenář.

    Rozhodčí: Hejduk, Jechoutek – Kotlík, Bohuněk
    thejrc.org