Kladno – Liberec 5:3 (po nadst. prodl.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 3:2 (po nadst. prodl.) | Zlín – Havířov 3:1 (5:4 po n.s.n.)
Technika Brno – Přerov 4:5 (0:1 po n.s.n.) | HC Litvínov – Plzeň 2:3 (po nadst. prodl.) | Třinec – Kometa Brno 6:5 (2:1 po n.s.n.)
Chomutov – PZ Kladno 8:3 (po nadst. prodl.) | Mladá Boleslav – Žďár n/S 10:0 (po nadst. prodl.) | Č. Budějovice – Tábor 6:4 (0:1 po n.s.n.)
Vítkovice – Pardubice 5:4 (po nadst. prodl.) | Slavia – Mountfield HK 2:5 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
Piráti Chomutov
8:3 (3:0, 2:2, 3:1 - N 1:0)
PZ Kladno
Čtvrtek 14.02.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    Piráti po dobrém výkonu poráží Kladno a připisují si důležité čtyři body do ligové tabulky. Hattrickem se dnes blýskl Jan Vostiňák, vidět byl ale i velice produktivní Marcel Štefančík. Kladno nepodalo vůbec špatný výkon, ale ukázala se kvalita domácích hokejistů. (19:40:56)
     
    Konec zápasu.
     
    60:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti rychle rozhodují nadstavbu a berou i čtvrtý bod! Marcel Štefančík se dostal do pásma a po zadovce našel JIŘÍHO KULICHA před brankou. Ten zakončil po ledě a u pravé tyčky nachytal hostujícího Liemanna. Asistence: Marcel Štefančík a Štěpán Němec.
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    59:50
    Při manévru před vlastní brankou upadl jeden z domácích a Tomáš Vosyka se dostal ke kotouči. Z mezikruží zakončoval, ale nebylo to moc nebezpečné a Šatný zasáhl.
     
    59:18
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Ondřej Danda – 2 min., podrážení).
     
    58:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Autorem branky je MARCEL ŠTEFANČÍK. Chomutovský útočník se po pravé straně dostal až před branku a šel do kličky na vzdálenější tyčku. Nakonec ale poslal kotouč mezi betony přesouvajícího se Liemanna. Asistence: Martin Pöschl.
     
    58:32
    Piráti se v oslabení dostali do další akce. Marcel Štefančík zakončoval zpoza branky, ale nenašel hůl spoluhráče Kulicha a Liemann nakonec zasáhl betony.
     
    58:07
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Koblížek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:06
    Jan Ekrt se rychlým bruslením dostal po levé straně až do útoku. Bekhendovou přihrávkou hledal Ondřeje Čecha před brankou, ale k tomu se puk nakonec nedostal.
     
    56:07
    Domácí v plném počtu.
     
    55:54
    Vojtěch Hurta ještě jednou a nyní o něco lépe! Hostující borec se na pravém kruhu dostal ke střeleckému pokusu, ale ten orazítkoval pouze břevno!
     
    55:17
    Za další minutu se ke střele dostával Vojtěch Hurta, jenž mohl atakovat hattrick. Jeho dělovka byla ovšem zablokovaná a puk skončil v rohu kluziště.
     
    54:19
    Do dobré šance se na startu přesilovky dostal dnes aktivní Pavel Šugár. Jeho rána k levé tyčce ovšem v brance neskončila, Šatný puk u své tyčky nepropustil!
     
    54:07
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Erik Iljuk – 2 min., podrážení).
     
    52:26
    Rychlonohý Filip Döring se dostal individuálně za obranu hostujícího celku, ale zakončit se mu již nepovedlo. Domácí útočník nicméně přešel snad přes čtveřici hráčů.
     
    50:47
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté přežili oslabení a hned po jejím přežití se dostali do rychlé protiakce, která končí brankou! VOJTĚCH HURTA v přečíslení dostával přihrávku na pravý kruh, odkud se svižnou střelou prosadil za záda položeného Šatného. Asistence: Pavel Šugár a Miloš Hanousek.
     
    49:58
    Štěpán Němec a Marcel Štefančík si několikrát vyměnili kotouč. První jmenovaný se do něj poté opřel, ale jeho pokus od modré čáry nakonec v brance neskončil.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Príhoda (Čech, Frollo), 9. Vostiňák (Martínek, Koblížek), 20. Kulich (Štefančík), 26. Štefančík (Kulich, Spudich), 31. Vostiňák (Iljuk), 46. Kalčík (Čech), 47. Vostiňák (Pöschl, Koblížek), 59. Štefančík (Pöschl), 61. Kulich (Štefančík, Němec) – 23. Hanousek (Cihelka), 33. Hurta (Vosyka, Vimmer), 51. Hurta (Šugár, Hanousek)


    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Kovár, Pöschl, Martínek – Spudich, Koblížek, Iljuk, Príhoda, J. Kulich, Čech, Štefančík, Vostiňák, Kalčík, Döring, Ekrt.
    PZ Kladno: Liemann (L. Danda) – Melichna, O. Danda, Deniger, Malý, Hvězda – Rejna, Hurta, Cihelka, Hanousek, Šugár, L. Kulich, Frýda, Vimmer, Redlich, Vosyka.

    Rozhodčí: Grech – Kokrment, Baxa
    thejrc.org