Třinec – Mountfield HK 1:5 (kon.) | Litvínov – K. Vary 5:4 (po pr.) | Mladá Boleslav – Sparta 0:1 (kon.)
Plzeň – Chomutov 4:5 (po s.n.) | Kometa Brno – Pardubice 2:1 (po pr.) | Liberec – Zlín 2:3 (kon.)
po prodl.
HC VERVA Litvínov
5:4 (1:0, 2:3, 1:1 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 15.02.2019, 17:30 • ZS I.Hlinky Litvínov • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:05 Juraj MIKÚŠ - 5:4
     
    61:05
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Hned na začátku druhé minuty nastavené hrací doby rozhodl o bonusovém bodu navíc JURAJ MIKÚŠ, který si sjel do prostoru mezi kruhy, odkud prudkou střelou nedal Novotnému šanci – 5:4. Asistence: Jan Ščotka.
    53:20 Ondřej JURČÍK - 4:4
     
    53:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté ve vlastním oslabení srovnávají znovu stav zápasu. Marek Trončinský nahodil puk od modré čáry před branku, kde ho velmi dobře tečoval ONDŘEJ JURČÍK a rozvlnil tak síť za Novotného zády – 4:4. Asistence: Marek Trončinský a Martin Hanzl.
    43:44 Jaromír KVERKA - 3:4
     
    43:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté opět vedou. Výborně to udělal Eminger, který objel domácí branku, poté z bekhendu poslal puk na levou stranu, kde ho do částečně odkryté Petráskovy branky poslal JAROMÍR KVERKA – 3:4. Asistence: Vladimír Eminger a Petr Stloukal.
    37:04 Juraj MIKÚŠ - 3:3
     
    37:04
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Znovu je vyrovnáno, domácí využívají dvojnásobnou přesilovou hru a jsou zpět ve hře. JURAJ MIKÚŠ dostal na levou stranu přihrávku od Trončinského a jeho střela z mírného úhlu nakonec skončila v hostující brance – 3:3. Asistence: Marek Trončinský a František Lukeš.
    32:37 Jakub FLEK - 2:3
     
    32:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie opět strhává vedení na svou stranu a jde do vedení. Gríger z pravé strany poslal puk na JAKUBA FLEKA, který poté těsně před Petráskem jeho přihrávku zužitkoval a překonal ho – 2:3. Asistence: Dávid Gríger.
    24:06 Sébastien PICHÉ - 2:2
     
    24:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští se však do pásma vrátili zpět a nyní se jim už vyrovnat podařilo. SÉBASTIEN PICHÉ nad levým kruhem vyslal tvrdou ránu, která se dostala až za Novotného záda – 2:2. Začíná se tak zase od začátku. Asistence: František Gerhát.
    22:40 Jakub FLEK - 1:2
     
    22:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    No a bleskově hráči Energie otáčejí stav utkání na svou stranu. Po střele Plutnara od modré tečoval puk Gríger, ten se však ještě do branky nedostal, ale následná teč JAKUBA FLEKA už ano – 1:2. Asistence: Dávid Gríger a Michal Plutnar.
    21:51 Sebastián GORČÍK - 1:1
     
    21:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se pak dostali zpět na kotouč a hned je z toho vyrovnávací branka. SEBASTIÁN GORČÍK nabral rychlost a dostal se do těsné blízkosti Petráska, kterému nejprve naznačil blafák a poté zakončil zdvihnutou střelou pod víko jeho branky – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Václav Skuhravý a Vladimír Eminger.
    08:36 Michal TRÁVNÍČEK - 1:0
     
    08:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení po pěkné akci. Od modré čáry střílel Sébastien Piché a těsně před Novotným nekompromisně sklepl kotouč do protipohybu kapitán Vervy MICHAL TRÁVNÍČEK a rozjásal tak místní publikum – 1:0. Asistence: Sébastien Piché.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Trávníček (Piché), 25. Piché (Gerhát), 38. J. Mikúš (Trončinský, F. Lukeš), 54. Jurčík (Trončinský, M. Hanzl), 62. J. Mikúš (Ščotka) – 22. Gorčík (Skuhravý, Eminger), 23. Flek (Gríger, Plutnar), 33. Flek (Gríger), 44. Kverka (Eminger, Stloukal)


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Janus) – Trončinský, Ščotka, Graborenko, Piché, Hunkes, L. Doudera, Šesták – Petružálek (A), Gerhát, Trávníček (C) – Válek, V. Hübl (A), F. Lukeš – Kašpar, J. Mikúš, Helt – Jurčík, M. Hanzl, M. Havelka.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Kuchař) – Plutnar, Šenkeřík, Eminger, Kozák, Sičák (A), M. Rohan, Podlipnik – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, R. Vlach, Kohout – Balán (A), Skuhravý (C), Gorčík – Stloukal, Kverka, Šik.

    Rozhodčí: Bejček, Hejduk – Lučan, Hlavatý

    Diváci: 4 456
    thejrc.org