Innsbruck – Znojmo 3:7 (kon.)
konec
HC TWK Innsbruck
3:7 (1:3, 1:2, 1:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 15.02.2019, 19:15 • Tiroler Wasserkraft Arena • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Už poněkolikáté v tomto zápase vyšla Znojmu kombinace zpoza branky, nahrávka před ni a gólová střela z mezikruží. Tentokrát číhal v přesilovce v nejnebezpečnějším prostoru na ledě DOMINIK TEJNOR a střelou z první přidává sedmý zásah. Asistence: David Bartoš, Erik Němec.
     
    53:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Prakticky celou třetinu tlačil Innsbruck svého protivníka, ale Znojmo nyní využívá chybu soupeře v defenzivě. Hned dva hráči zůstali volní mezi kruhy, přihrávku Matuše od zadního mantinelu obdržel ALLAN McPHERSON a překonává Swetteho! Asistence: Radim Matuš.
     
    41:20
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Nyní už je ale sníženo, poté co Guimondovo nahození od modré čáry tečuje do protipohybu brankáře ALEXANDRE LAVOIE. Lassila neměl nárok na změnu trajektorie kotouče zareagovat. Asistence: Sacha Guimond, Mario Lamoureux.
     
    31:48
    Orli právě vstřelili branku!
    No a už je to o tři branky. Znojmo je dnes opravdu efektivní. Tentokrát celou nebezpečnou akci vytvořil JAN LATTNER, který se vydal dopředu podpořit útok, nikdo jeho pohyb nezachytil, a tak mohl Bartoš svému parťákovi nahrát do skvělé pozice na levém kruhu, odkud Lattner švihem zavěsil ke vzdálenější tyči. Asistence: David Bartoš, Nicolas Hlava.
     
    28:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo si ale dvougólové vedení bere hodně rychle zpět. Brankář Swette, který po první třetině vystřídal Gračnara, teď nemá úplně čisté svědomí. Nejprve hodně nejistě vyrazil střelu Lucianiho, následně ho pokusem mezi betony z poměrně velké vzdálenosti překonává ALLAN McPHERSON. Asistence: Anthony Luciani, Mikko Vainonen.
     
    27:36
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    V pokračující akci a tlaku ale Žraloci nakonec přeci jen snižují. Přihrávku mezi kruhy obdržel na hůl JOHN LAMMERS a přesnou střelou švihem vymetl horní růžek branky za Lassilou. Asistence: Tyler Spurgeon, Sam Antonitsch.
     
    17:46
    Orli právě vstřelili branku!
    Další parádně sehrané střídání třetího útoku. Přihrávku zpoza branky od Hlavy dostal mezi kruhy volný ERIK NĚMEC a rychlou střelou k pravé tyči zvyšuje znojemské vedení už na 3:1! Němec s Hlavou si tak vyměnili role u první branky. Asistence: Nicolas Hlava, David Bartoš.
     
    15:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo si bere zpět vedení po dobře sehrané situaci v útočném pásmu. Po vyhraném buly poslal Lattner od modré střelu před branku, Kalus přiklepl PETRU MRÁZKOVI, ten si pohotově s pukem vyjel do strany a nadvakrát překonává padajícího Gračnara. Asistence: Jan Lattner.
     
    14:16
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Domácím pomohl odraz kotouče, po kterém se s pukem na holi rozjel k brance z levého křídla ANDREW YOGAN a prudkou ranou k bližší tyči překonává Lassilu. Asistence: Andrew Clark, John Lammers.
     
    10:17
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo v posledních minutách bylo nebezpečnější a nakonec jde i do vedení. Zasloužila se o to třetí formace a zejména Němec, který na levém křídle přebral puk, obkroužil branku a zezadu našel přesným pasem volného NICOLASE HLAVU. Ten ranou z první nedal přesouvajícímu se Gračnarovi šanci. Asistence: Erik Němec, David Bartoš.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 15. Yogan (Clark, Lammers), 28. Lammers (Spurgeon, Antonitsch), 42. Lavoie (Guimond, Lamoureux) – 11. Hlava (Němec, Bartoš), 16. Mrázek (Kalus, Lattner), 18. Němec (Hlava, Bartoš), 29. McPherson (Luciani, Vainonen), 32. Lattner (Bartoš, Hlava), 54. McPherson (Matuš), 59. Tejnor (Bartoš, Němec)


    HC TWK Innsbruck: Gračnar (21. Swette) – Guimond, Boivin, Ross, Lindner, Kudělka, Pedevilla – Wachter, Spurgeon, Lammers – Yogan, Clark, Šedivý – Bär, Lamoureux, Lavoie – Antonitsch, Netík, Paulweber.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Vainonen, Tejnor, Novák, Parkkonen, Lattner, Stehlík, Kruckovyč – Mrázek, Stretch, Kalus – Luciani, Matuš, McPherson – Němec, Bartoš, Hlava – Špaček, Oščádal, Bulín.

    Rozhodčí: M. Nikolić, Sternat – Pardatscher, Schauer
    thejrc.org