Slavia – Frýdek-M. 0:2 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 7:0 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 3:2 (kon.)
Přerov – Litoměřice 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Vsetín 1:2 (po pr.) | Havířov – Kadaň 4:2 (kon.)
Jihlava – Poruba 2011 2:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 16.02.2019, 17:00 • MEO Aréna, Přerov. • Chance liga • 56. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:42 Jakub NAVRÁTIL - 3:1
     
    54:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ale vteřinu před vypršením přesilovky se Zubři přece jen prosazují! Pšurný našel dobře postaveného JAKUBA NAVRÁTILA, který svoji střelu namířil přesně k pravé tyčce Královy brány. Pět minut před koncem tak Přerov vede o dva góly. Asistence: Roman Pšurný, Robert Černý.
    27:04 Martin KADLEC - 2:1
     
    27:04
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion ze sporné situace snižuje. Hosté se dostali do úniku dvou na jednoho, při kterém byl jeden z hráčů podražen, ale puk se dostal na hůl MARTINA KADLECE, který dokázal zakončit. Přerovští reklamovali přihrávku rukou, ale gól platí. Asistence: Markus Korkiakoski, Ondřej Smetana.
    21:50 Tomáš SÝKORA - 2:0
     
    21:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se podruhé prosazují v přesilovce a navyšují náskok na 2:0! Pala nabil TOMÁŠI SÝKOROVI na pravý kruh a přerovský kapitán přesnou ranou bez přípravy prostřelil Krále. Asistence: Radomír Pala, Marek Sikora.
    06:17 Radomír PALA - 1:0
     
    06:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři zaslouženě z přesilovky otevírají skóre zápasu. RADOMÍR PALA nahodil kotouč od modré čáry, který přes clonící hráče zapadl k pravé tyči Královy brány. Litoměřický gólman toho moc neviděl. Asistence: Marek Sikora.
    Marken.cz

    Aleš Novotný

    Branky a nahrávky: 7. Pala (Sikora), 22. T. Sýkora (Pala, Sikora), 55. Navrátil (Pšurný, R. Černý) – 28. M. Kadlec (Korkiakoski, Smetana)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – M. Novotný, R. Černý, Pala, Zbořil, Malina, Weinhold – T. Doležal, Pšurný, Navrátil – Sikora, T. Sýkora, Davídek – Goiš, Hejcman, M. Kratochvíl – F. Dvořák, Moučka, Š. Kratochvíl – Tomi.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Michajlov) – Pavlas, Dluhoš, Smetana, Strejček, Jebavý, Klejna – Ščegolkov, Korkiakoski, M. Kadlec – Voženílek, D. Merta, Jánský – J. Dvořák, Svoboda, Průžek – Sklenář, Kropáček, Jirásek.

    Rozhodčí: Wagner, Doležal – Otáhal, Zídek

    Diváci: 1923
    thejrc.org