Slavia – Frýdek-M. 0:2 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 7:0 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 3:2 (kon.)
Přerov – Litoměřice 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Vsetín 1:2 (po pr.) | Havířov – Kadaň 4:2 (kon.)
Jihlava – Poruba 2011 2:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 16.02.2019, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 56. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Poruba má 12 sekund hry 6 na 3! Pekr napadal rozehrávku v útočném pásmu, dopustil se sekání a bude to totální drama do poslední sekundy!
     
    58:17
    Hudečkovu nepříjemnou střelu od mantinelu musel chytit Brož složitějším způsobem a Poruba má ideální šanci srovnat zápas! Po odpískání přerušení hry totiž ještě Illéš lehce klepl Brože do lapačky, Kajínek ho odstrčil. Dalo by se očekávat, že trest dostane Illéš, trestaným je ale Kajínek za sekání. Poruba si bere oddechový čas a hraje bez gólmana!
     
    49:50
    V ragby by se tomu dalo říci: vysoká skládka. Poruba dostává další dvouminutový trest, tentokrát je vyloučeným Ollender za nedovolené bránění. Důvodem je pohyb v souboji s Hrníčkem, který nakonec spadl do branky a posunul ji z postavení. Ollender totiž holí zatáhl za Hrníčkova ramena a po delší prodlevě je hostující hráč vyloučen.
     
    42:48
    Další přesilová hra pro Jihlavu. Slavík při pokusu vyhodit puk z obranného pásma pod tlakem napálil ochrannou síť přímo nad sebou a jde na trestnou lavici.
     
    36:06
    Velice nepovedené střídání Poruby a Dukla bude mít další přesilovku. Zhruba pět sekund na ledě se pohybovalo šest hráčů hostí, navíc hráli všichni, plně v pohybu. Toho si všiml i čárový sudí a hráčské lavici uděluje dvě minuty. Trest odsedí Guman.
     
    31:46
    První vyloučení přichází i na straně Dukly. Vyloučený je Holý za podrážení.
     
    29:10
    Další vyloučení na porubské straně. Jáchym se dopustil držení hole a je jako třetí hráč Poruby v dnešním zápase vyloučen. Dukla má šanci na vedení.
     
    16:46
    Druhé vyloučení hostujících hráčů v tomto zápase. Jedná se poměrně o zajímavý trest. Kanko po souboji na útočné modré dostává dvě minuty za zřejmě nebezpečnou výstroj.
     
    01:21
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Urbanec – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 31. Suchánek (Čachotský, Dostálek), 45. Čachotský (Harkabus, Werbik) – 33. Ovčačík (Slavík, Dufek)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Honzík) – Kajínek (A), J. Pohl, Půža, Matějíček, Suchánek, J. Holý – Anděl, Bezúch, Skořepa (C) – Pekr, Dostálek, Werbik – Čachotský, Jiránek (A), M. Hlinka – A. Zeman, Harkabus, Klíma – Hrníčko.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (Tadeáš Dvořák) – Ovčačík (C), Slavík, Urbanec, Mamajev, Padrnos, Šnajnar – J. Káňa (A), Kanko (A), Dufek – Guman, Hudeček, Illéš – Ďurač, T. Jáchym, Toman – Häring, Baláž, Ollender – Alexejev.

    Rozhodčí: Šutara, Cabák – Bartek, Konvička

    Diváci: 1 801
    bahis siteleri