Třinec – Kometa Brno 0:1 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Chomutov – Sparta 2:3 (po pr.)
Mladá Boleslav – Liberec 1:4 (kon.) | Pardubice – Plzeň 3:8 (kon.) | Olomouc – Litvínov 4:5 (po pr.)
Zlín – Vítkovice 5:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Mountfield HK
Neděle 17.02.2019, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:38
    Tomáš Linhart (HKM) neudržel po souboji s Grígerem nervy na uzdě a pustil se do karlovarského hráče. Výsledkem je menší trest za hrubost pro prvního jmenovaného.
     
    28:35
    Na zemi zůstává ležet Daniel Rákos, ten byl totiž zasáhnut Václavem Skuhravým (KVA) a domácí kapitán dostává menší plus automatický osobní trest za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    27:09
    Kozák byl při svém průniku do středního pásma atakován mimo hranice pravidel a dvě minuty za podrážení dostává Matěj Paulovič (HKM).
     
    22:12
    Po přerušení se strhla před hostující klecí menší potyčka a hlavní aktér této pošťuchovačky Tomáš Vincour (HKM) míří na dvě minuty vychladnout.
     
    21:46
    Početní výhodu si vyzkouší i hosté, mezi trestoměřiče míří Václav Skuhravý (KVA) za podrážení.
     
    18:56
    A Hradec jde do tří! Háčkem si totiž v souboji pomohl Tomáš Linhart (HKM) a Energie bude hrát téměř minutu v pěti proti třem.
     
    17:46
    Je tu šance pro Energii snížit skóre, na trestnou lavici totiž míří za podrážení Kverky Petr Koukal (HKM).
     
    07:41
    V souboji za brankou byl Petr Štindl (HKM) trochu nešikovný, zasáhl totiž Rohana holí do obličeje a jde si odkroutit dvě minuty.
    Marken.cz

    David Sokol

    Branky a nahrávky: 28. Flek (T. Rachůnek, Šenkeřík) – 7. Paulovič (Graňák, M. Chalupa), 12. F. Pavlík (Rákos, Miškář), 30. F. Pavlík (Koukal, Rákos), 53. Štindl (Nedomlel, Kukumberg)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (20. Bednář) – Plutnar, Šenkeřík, Eminger, Kozák, Sičák (A), M. Rohan, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, Flek – J. Černý, R. Vlach, T. Mikúš – Gorčík, Skuhravý (C), Kohout – Stloukal, Kverka, Šik.
    Mountfield HK: J. Pavelka (Maxwell) – Linhart (A), Zámorský, Cibulskis, Nedomlel, Rosandić, F. Pavlík, Graňák (C), Štindl – M. Chalupa, Koukal, Paulovič – R. Pavlík, Cingel, Vincour – Miškář, Rákos (A), Vopelka – Dragoun, Kukumberg.

    Rozhodčí: Pešina, Horák – Hynek, Gerát

    Diváci: 2931
    thejrc.org