Liberec – Dukla Praha 5:1 (kon.) | Příbram – Sparta 1:2 (kon.) | Bohemians 1905 – Hr. Králové 1:5 (kon.)
Č. Budějovice – Slavia 1:0 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
5:1 (2:1)
FK Dukla Praha
Pondělí 18.02.2019, 13:00 • FK Turnov, Koškova 2277 UMT • Juniorská liga – Čechy • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí přesvědčivým vítězstvím Liberce, který svého soupeře porazil poměrem 5:1. Slovan sice prohrával o jednu branku, avšak poté jsme sledovali hru na jednu branku. Liberec do konce prvního poločasu dokázal otočit skóre, navíc ve druhém dějství přidal další tři branky. Dukla se v tomto utkání potýkala s velmi špatně hrající defenzívou, přičemž další šance soupeře ještě stačil pochytat brankář Šťovíček. (14:46:44)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Ještě jednu šanci si připsal Musa, který tentokráte pálil kousek vedle branky.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, uvidíme, zda se bude ještě něco nastavovat.
     
    88
    Co scházelo! Šťovíček vyběhl daleko z branky, čehož mohl využít jeden z domácích, který ho dokázal přehodit, avšak míč nakonec přeskočil břevno.
     
    87
    Dukla zahrávala další standardku, která ani v tomto případě nepřinesla kontaktní branku. Naopak na hranici malého vápna zasahoval Köstl.
     
    86
    Pro změnu následoval rohový kop, po kterém se k hlavičce dostal Musa, jenž trefil pouze protihráče do břicha. Následný centr skončil ránou nad.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Michal Fukala (FC Slovan Liberec).
     
    85
    Na druhé straně se včas vrátil do defenzívy kapitán Kott, který včasným vypíchnutím míče překazil akci soupeře. Liberec bude alespoň vhazovat.
     
    84
    Do konce zápasu nezbývá už moc času. Před malým momentem musel zakročit brankář Vliegen, který si s menším tlakem protihráčů poradil na jedničku.
     
    82
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rázem je tu další branka v hostující síti! Další protiútok domácích skončil finální přihrávkou na PETARA MUSU, který se ani v tomto případě nemýlil. S pražským celkem to nevypadá vůbec dobře.
     
    80
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Daniel Köstl, přichází Miroslav Dvořák.
     
    79
    Dalekonosný pas našel za obranou Kubů, který mohl uhánět sám na brankáře, avšaka po manévru zakopl o vlastního spoluhráče.
     
    78
    Pražský celek tak vhazoval od pravé postranní čáry, načež se rychle dostal na útočnou polovinu. Mašek ale zvolil přihrávku na vedle stojícího Korčka.
     
    77
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Matyáš Kazda, přichází Tom Ulbrich.
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Dominik Gembický, přichází Petr Petr.
     
    77
    Jednalo se o hodně nepovedenou rozehrávku, centr totiž zamířil na hlavu prvního z protihráčů. Na druhé straně se zrodil kontr, po kterém zasahoval Šťovíček.
     
    76
    Kousek od pokutového území byl nedovoleně zastaven Ulman, následovat bude standardka pro Duklu. U hrací předmětu stojí hned dvojice hráčů.
     
    75
    Ani tato rozehrávka neskončila vyloženou šancí, následně se nepodařilo přenést hru Šulcovi, jehož vysoká nabídka skončila za postranní lajnou.
     
    74
    Kolmice na pravou stranu měla najít Musu, před kterým ale zasahoval jeden z protihráčů. Další rohový kop pro domácí, opět z pravé strany hřiště.

    David Suchý

    Branky: 37. Micovčák, 45. Pázler, 51. Musa, 70. Gembický, 82. Musa – 28. Kott

    Karty:   50. Köstl (LIB), 85. Fukala (LIB)


    FC Slovan Liberec: Vliegen – Köstl (80. Dvořák), Prokš (C), Fukala, Šulc (68. Vrabec), Pázler (46. Musa), Baláž, Micovčák, Kazda (77. Ulbrich), Vuklišević, Gembický (77. Petr)
    Náhradníci: Hnízdil – Ulbrich, Lábek, Musa, Vrabec, Petr, Dvořák

    FK Dukla Praha: Šťovíček – Korček, Mašek, Vyleta, Kott (C), Kubů (70. Kosík), Šolaja, Kolman, Ulman (63. Janko), Hadaščok (63. Burget), Schneider
    Náhradníci: Janda – Kosík, Burget, Janko

    Rozhodčí: Vodrážka – Fišer, Novák

    Diváci: 50
    thejrc.org