Vsetín – Jihlava 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Slavia 3:2 (kon.) | Třebíč – Prostějov 1:2 (kon.)
Frýdek-M. – Přerov 2:4 (kon.) | Litoměřice – Motor ČB 3:4 (1:2 po s.n.) | Ústí n/L – Kadaň 4:0 (kon.)
Havířov – Kladno 0:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC Stadion Litoměřice
3:4 (1:0, 1:1, 1:2 - 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 18.02.2019, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 57. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne z Kalich Areny je to vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera. (20:39:40)
     
    Nejlepší hráči utkání:
    LTM: Martin Michajlov
    CEB: René Vydarený
     
    Velmi vyhrocené utkání nakonec ovládli hráči Českých Budějovic, kteří dokázali ovládnout nájezdy a po výkonu s velkým nasazením odvážejí na jih Čech dva body.
     
    Konec zápasu.
    Pavel PÝCHA - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým ČEZ Motor České Budějovice.
    Autorem vítězné branky je PAVEL PÝCHA.
     
    5. série
    1:2
    David MERTA neproměňuje.
     
    4. série
    1:2
    Pavel PÝCHA proměňuje.
     
    4. série
    1:1
    Peter JÁNSKÝ neproměňuje.
     
    3. série
    1:1
    Václav KARABÁČEK proměňuje.
     
    3. série
    1:0
    Martin KADLEC neproměňuje.
     
    2. série
    1:0
    Zdeněk DOLEŽAL neproměňuje.
     
    2. série
    1:0
    Markus KORKIAKOSKI proměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Jakub BABKA neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Vadim ŠČEGOLKOV neproměňuje.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Přes mnoho velkých šancí na obou stranách dopadlo prodloužení stále bez vstřelené branky. O vítězi utkání tak rozhodnou samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:22
    Odražený kotouč od Michajlova převzal Voženílek. Ten ovšem neprostřelil dvoučlennou obranu Motoru.
     
    63:09
    Jan Strmeň nyní převádí vše možné i nemožné, aby zabránil hned třem velmi slibným šancí Litoměřic v řadě. Na druhé straně mohl ukončit utkání Karabáček, jehož střelu ale zblokoval ležící Dluhoš.
     
    62:33
    Kališníci se neustále drží v útočném pásmu. Jsou ale příliš daleko na to, aby dokázali vystřelit.
     
    62:01
    Z tlaku na branku Strmeně vybruslil Zdeněk Doležal. Hokejkou mu ale kotouč vypíchl Ondřej Smetana, díky čemuž se Stadion dostal na opačný konec ledové plochy.
     
    60:58
    Motoru se daří kombinovat na útočné třetině. Stále se blíže a blíže dostávají před Michajlova, na což litoměřická obrana reaguje masivním vzdorem.
     
    60:09
    Litoměřičtí rozehrávají od své branky. Rychlým pohybem se před Strmeně dostal Markus Korkiakoski, který ovšem neprostřelil obránce Motoru.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    I závěrečná třetina přinesla velký tlak na obě branky. Více se ale snažilo hostům, kteří dokázali utkání poslat do prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:05 Václav KARABÁČEK - 3:3
     
    59:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A snaha to nakonec byla úspěšná! Křižmo z levého kruhu poslal kotouč přesně mezi nohy Michajlova VÁCLAV KARABÁČEK. Asistence: David Gilbert, Jakub Babka.
     
    58:26
    V posledních vteřinách dělá Motor bez gólmana v brance maximum pro vyrovnání. Proti tomu ale stojí litoměřická obrana, která se rovněž snaží na hraně svých sil.
     
    57:38
    Samostatný nájezd v mezikruží měl před sebou Martin Štohanzl. Strmeně se pokusil překonat, ovšem gólman Budějovic předvedl krásný zákrok a kotouč zastavil.
     
    57:19
    Filip Jirásek křižmo vyvezl kotouč do útočného pásma.
     
    56:32
    David Merta rozehrál samostatný průnik na branku. Proti dvěma obráncům ale zvolil zadovku na Jánského, který ovšem nepřevzal kotouč úplně ideálně.
     
    55:39
    O podobnou šanci jako před malým momentem se pokusil Zdeněk Doležal. Tentokrát si ale do dráhy letu kotouče obětavě lehl Jan Strejček, který akci zblokoval.
     
    54:45
    Vstřelený gól hráče Budějovic ještě více nabudil. Stále se drží v útočném pásmu, ovšem k vystřelení jim vždy malý kousek chybí.
    54:17 Zdeněk DOLEŽAL - 3:2
     
    54:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je sníženo! Povedenou střelu zápěstím z mezikruží dokázal prostřelit branku Michajlova ZDENĚK DOLEŽAL, díky čemuž rozdíl činí opět jen jediný gól. Asistence: Jakub Babka.
     
    53:34
    Tvrdý boj o puk se rozehrál na hranici litoměřického útočného pásma. Vítězně ale z této akce vyjeli hosté, kteří přenesli těžiště hry před Michajlova.
     
    52:46
    Rozehrávku od vlastní branky zahájili Jan Strejček s Markusem Korkiakoskim. Jejím vyústěním byla důrazná střela Ondřeje Smetany, ovšem i s ní si dokázal Strmeň poradit.
     
    51:42
    Gilbertovu střelu po zemi z levého kruhu Michajlov dokázal betonem vyrazit. Litoměřičtí se posléze vydali na další útočnou výpravu.
     
    51:00
    Hráči Motoru se ale i tak snaží o snížení. Do šance se dostal Václav Karabáček, který ovšem křižmo branku Michajlova přestřelil.
    49:49 Vojtěch KROPÁČEK - 3:1
     
    49:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nedáš – Dostaneš v plné šíři! Proti brance Strmeně se velmi rychle vydal VOJTĚCH KROPÁČEK, který po ledě prostřelil obranu Motoru a navýšil litoměřický odstup. Asistence: Dominik Sklenář, Patrik Marcel.
     
    49:38
    Zcela sám středem pole proti brance Michajlova projel Miloslav Čermák. Samotné zakončení mu ale příliš nevyšlo, neboť branku přestřelil.
     
    48:43
    Z nájezdu Litoměřic na branku nejlépe vybruslil českobudějovický Gilbert. Ovšem ani ten se nedostal přes střední pásmo a Litoměřičtí navyšují svůj tlak na Strmeně.
     
    48:17
    Bleskový průnik na litoměřickou branku podnikl Cody Bradley! Velmi slibnou šanci ale utnuli sudí, kteří na modré čáře nekompromisně signalizovali ofsajd.
     
    47:43
    Velmi povedeně vyhodil Michajlov kotouč do středního pásma. Přesto ale musel být stále ve střehu, neboť Lukáš Endál rychle vyjel proti němu.
     
    47:33
    Dnešní utkání sleduje 1082 diváků.
     
    47:08
    Litoměřická obrana uhájila nátlak na vlastní branku. Načež se rychlým výjezdem dostala na opačný konec kluziště. Šanci kališníků ale zmrazil Strmeň, který kotouč přikryl na ledě.
     
    46:15
    Po vyrovnání početních sil se hráči Motoru opět vydali na útočnou výpravu. Ovšem jak už to v tomhle utkání bývá, bez velké šance se vydali zpět bránit svůj předbrankový prostor.
     
    45:37
    Hosté v plném počtu.
     
    44:43
    Motor vyhodil kotouč na opačný konec ledové plochy. Hráči Litoměřic se ale dokázali velmi rychle vrátit zpět, přičemž celou akci musel hasit Jan Strmeň.
     
    43:58
    Tlak na branku Českých Budějovic graduje! Litoměřičtí se pokusili využít chaosu ve skupince mnoha hráčů před brankou Strmeně, leč neúspěšně.
     
    43:37
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Beránek – 2 min., hrubost).
     
    43:27
    Kališníci se opětovně vydali do útočného pásma. Rychlý průnik ale odnesl Dominik Sklenář, který opustil led v doprovodu maséra.
     
    42:40
    Václav Karabáček zahájil další protiútok. Ani tentokrát ale nebyl úspěšný, naopak Litoměřičtí se rychle vydali proti Strmeňovi.
     
    41:53
    Z levé hranice brankoviště se pokusil nasměrovat kotouč mezi tři tyče Strmeňovy branky Jiří Průžek. Gólman Českých Budějovic ale zůstal ve střehu a po kotouči rychle skočil.
     
    40:59
    Možnost zachytit kotouč a rychle s ním upalovat na branku prováhal Daniel Voženílek. Českobudějovičtí následně rychle vyjeli a zaujmuli pozice v útočném pásmu.
     
    40:07
    I přes neúspěšné vhazování se dostal ke kotouči Václav Karabáček, který rozehrál akci proti litoměřické brance. Sám sice byl neúspěšný, přesto se hráči Motoru stále drží před Michajlovem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Taktéž velmi vyrovnaná třetina s množstvím šancí na obou stranách. Litoměřické ale drží skvěle chytající Martin Michajlov, který uhasil mnoho opravdu velkých akcí Českých Budějovic. Díky tomu vstupují do další fáze utkání s mírnou převahou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:53
    Domácí v plném počtu.
     
    39:42
    V posledních vteřinách Motor přenesl hru před Michajlova.
     
    38:20
    Byť jsou Litoměřičtí v oslabení, jsou v tuto chvíli aktivnějším týmem. K zakončení se ale nedostali, přestože Jan Strejček stál v ideálním postavení.
     
    37:53
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Peter Jánský – 2 min., hákování).
     
    37:49
    Vyšší střelu na branku vyslal David Merta. Branku však netrefil a hráči Českých Budějovic se vydali do další velké šance. I s ní si ale Michajlov poradil.
     
    37:13
    Díky zakázanému uvolnění se Stadion usídlil před branku Českých Budějovic. Po střele Korkiakoskiho se vydal do protipohybu Jakub Babka, ovšem ani tentokrát na Michajlova nevyzrál.
     
    36:12
    Navíc byl nucen vrátit se až k vlastní brance. Svou rozehrávkou se nakonec sice vrátil před Michajlova, puk si však vybojoval Patrik Marcel, který rychle vystřelil s kotoučem na holi proti Strmeňovi.
     
    35:36
    Motor se stále drží těsně před brankovištěm. Stále ovšem nedokáže vyslat přesnou střelu, kterou by bezprostředně ohrozil Michajlova.
     
    35:18
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (František Klejna – 2 min., podrážení).
     
    34:46
    Z otočky v těsné blízkosti zakončil René Vydarený! Martin Michajlov ale zůstal pozorný a přikryl puk lapačkou k ledu.
     
    33:28
    Motor zahájil protiakci, kterou zakončil Miloslav Čermák. I v tomto případě ale zůstal Michajlov pozorný a šanci dokázal vyrazit.
     
    32:41
    Teď měl Jan Strmeň štěstí v neštěstí! Hned tři výrazné šance Litoměřic jen velmi těsně minuly jeho branku. Navíc se Českobudějovickým povedlo přenést hru na opačný konec kluziště.
     
    32:08
    Domácí v plném počtu.
     
    31:42
    Motor pokračuje v jízdě na branku Litoměřic. Obrana Stadionu ale stále dělá maximum možného v eliminaci střel Motoru.
     
    31:11
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Kadlec – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Cody Bradley – 2 min., hrubost).
     
    31:11
    Dnešní utkání je velmi vyhrocené! K potyčce před litoměřickou brankou se nyní sešli Markus Korkiakoski a Cody Bradley.
     
    30:16
    Dvojnásobnou přesilovku zahájil Motor velkým tlakem na branku Michajlova. Litoměřická obrana se ale drží zuby nehty, díky čemuž dokázala vynést kotouč do středního pásma.
     
    30:08
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Filip Jirásek – 2 min., nesportovní chování).
     
    30:01
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Peter Jánský – 2 min., hrubost).
     
    28:49
    Stadion se stále tlačí na branku! Z těsné blízkosti se řadou střel pokoušejí o čistý průstřel. Jan Strmeň ale zatím dělá co může, aby kotouče vyrážel.
     
    28:06
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (David Gilbert – 2 min., krosček).
     
    28:06
    Do menší potyčky se dostali Patrik Marcel a David Gilbert. Vyústěním celé akce je však roztrhnutý dres Pavlase.
     
    27:30
    Hráči Litoměřic přenesli hru na dostřel branky Českých Budějovic. Velkou šanci ale tentokrát nepředvedli, naopak hosté se dostali do protiútoku.
     
    26:20
    Velkou šanci na další skórování měl Daniel Voženílek! K jeho smůle mu ale poodskočil kotouč před prázdnou brankou Motoru. Hráčům Českých Budějovic se ale povedlo přenést hru na opačný konec.
    25:38 David MERTA - 2:1
     
    25:38
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A snaha byla úspěšná! DAVID MERTA se pootočil před brankovištěm a nahozením po zemi poslal kotouč přímo mezi betony Jana Strmeně. Asistence: Peter Jánský, Patrik Marcel
     
    24:44
    Litoměřičtí ale nechtějí nechat takový stav jen tak a natlačili se do útočného pásma. Před Strmeněm ale stojí organizovaný obranný blok Motoru, který brání Stadionu k samotnému vystřelení.
     
    24:10
    Domácí v plném počtu.
    24:10 Karel PLÁŠIL - 1:1
     
    24:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    I hráčům Motoru se povedlo využít přesilovku! Z velmi těsné blízkosti dokázal prostrčit kotouč za Michajlova DAVID GILBERT, jemuž se povedlo vrátit Jihočechy do hry. Asistence: Karel Plášil.
     
    23:30
    Z hranice brankoviště se pokusil protlačit kotouč za záda Strmeně Markus Korkiakoski. Gólman Motoru ale puk zachytil, načež ho sveřepě držel přidržený k tělu.
     
    22:56
    Přesilovka dopomohla Motoru k usazení se v útočném pásmu. Hráčům Litoměřic se ale povedlo vyhodit kotouč na opačný konec ledové plochy, kam se také přesunulo těžiště hry.
     
    22:21
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Dluhoš – 2 min., podrážení).
     
    21:47
    Zdeněk Kutlák započal rozehrávku zpoza vlastní branky. Motor se díky ní dostal až před Michajlova, ovšem drží se pouze na vnějším obvodu útočného pásma.
     
    21:09
    Kališníci se natlačili před branku Budějovic. Z těsné blízkosti brankoviště ale přes zahuštěnou obranu Motoru neprotlačili kotouč za záda Strmeně.
     
    20:09
    První kotouč druhé třetiny padl na hole hráčů Českých Budějovic. Litoměřičtí ale velmi rychle vyhodili obloukem kotouč na icing.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Velmi dramatická první třetina! Stadionu se povedlo velmi rychle získat vedení, což se hráči Motoru snažili mnoha šancemi zmařit, ovšem na Michajlova ani v jednom z pokusů vyzrát nedokázali.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Poslední vteřiny musí být Michajlov na pozoru.
     
    18:31
    Motor opět přenesl hru před Michajlova. Ani tentokrát ale nepředvedl nic závratného a rychle musel hasit litoměřické napětí před Strmeněm.
     
    17:04
    Tomu se říká zmařená šance v podání Martina Štohanzla. Na dorážku se k němu dostal kotouč před zcela volným prostorem u pravé tyče. Litoměřickému útočníkovi ale podjel kotouč pod hokejkou a zamířil si to do rohu.
     
    16:29
    Hráči Motoru se chopili režie hry a neustálými výpady se snaží ohrožovat litoměřickou branku. Proti organizované obraně Stadionu ale nemají téměř šanci.
     
    14:46
    Martin Kadlec se snaží vyvézt hru do útočného pásma. Již v pásmu středním ale narazil na obranu Motoru, která přenesla hru zpět před Michajlova. Řadu střel ale dokázal litoměřický gólman vyrazit.
     
    13:39
    Díky zakázanému uvolnění se Českobudějovičtí přesunuli před branku Litoměřic. Ovšem ani tentokrát se nedokázali dostat k přímému zakončení.
     
    12:38
    V rohu kluziště dochází k tvrdé bitvě o kotouč. Z ní vyjeli vítězně hosté, kteří navíc dokázali přenést těžiště hry před Michajlova. Bez velké šance se ale museli vrátit zpět a hájit vlastní předbrankový prostor.
     
    11:15
    Litoměřickým se povedlo přenést hru před Strmeně. Své první zakončení ale dokázal gólman Motoru přivinout k tělu a kališníci se stále snaží útočit.
     
    10:06
    Motor se stále drží v útočném pásmu, Martin Michajlov ale stále drží svůj tým řadou excelentních zákroků ve vedení.
     
    08:44
    Hráčům Motoru se podařilo podél levého mantinelu vyjet s kotoučem před litoměřického gólmana. Z hranice brankoviště mohl zakončit Martin Beránek, ovšem i tento pokus dokázal Michajlov zneškodnit.
     
    08:00
    Na druhé straně se k povedené střele dostal David Merta. Křižnou, prudkou střelu z kruhu ale dokázal Strmeň přikrýt k tělu. Hra pokračuje v českobudějovické obranné třetině.
     
    07:35
    Velkou šanci na prostrčení kotouče z těsné blízkosti měl Vincent Dunn. Martin Michajlov se ale dokázal velmi rychle přesunout a zamknout prostor u levé tyče.
     
    06:34
    V jedno vhazování za druhým se proměnila současná situace na dostřel litoměřické branky. Kališníkům se navíc stále nedaří vytěsnit Jihočechy z útočné třetiny.
     
    05:42
    Již nějaký čas se Motor drží před brankou Michajlova. Vystřelit se jim ale nedaří. Křižná přihrávka na Endála mu projela pouze pod hokejkou, načež si kotouč převzal Daniel Voženílek.
     
    05:02
    Z mezikruží se pokusil kotouč prostrčit zadovkou na branku Markus Korkiakoski. Tato akce mu ale nevyšla a Litoměřičtí se museli vrátit před Michajlova.
     
    04:32
    Hráči Litoměřic se stále drží před brankou Strmeně. Jihočechům se ale daří bránit, poslední litoměřická akce vyústila v zakázané uvolnění Motoru.
     
    03:22
    Hosté v plném počtu.
    03:22 Patrik MARCEL - 1:0
     
    03:22
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Naproti tomu kališníci na druhé straně přesilovku využívají! Chaosu před Strmeněm využívá PATRIK MARCEL, který dokázal prostrčit kotouč do sítě svého bývalého týmu. Asistence: David Merta
     
    03:02
    V přečíslení dva na jednoho zakončoval ve velké rychlosti Václav Karabáček. Martin Michajlov ale bravurním pohybem betonů kotouč vykryl.
     
    02:33
    Jihočechům se povedlo vyhodit kotouč až k Michajlovovi. Litoměřický obránce jej hokejkou zastavil a započal protiakci.
     
    01:42
    Ve své přesilovce pokračují kališníci v tlaku na branku Motoru. První nahození kotouče z levé strany dokázal Strmeň hokejkou posunout k opačnému mantinelu a uvolnil tak částečně napětí před sebou.
     
    01:29
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Roman Přikryl – 2 min., hákování).
     
    01:25
    Stále se drží kališníci v útočném pásmu. Jsou však blokováni, tudíž prostor ke střelbě mají jen velmi malý.
     
    00:36
    Martin Michajlov zastavil vyhození kotouče z opačné strany ledové plochy. Litoměřičtí se tak opětovně dostali před branku Strmeně, kterou nekompromisně ohrožují.
     
    00:05
    První buly získali litoměřičtí hokejisté, kteří neváhali ani vteřinu a rychle se vydali do útoku. Českobudějovičtí ale zavčasu zareagovali a vyhodili kotouč na icing.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Sklíba) – Marcel, Pavlas, Smetana, Strejček, Dluhoš, Jebavý, Klejna – Ščegolkov, Korkiakoski, M. Kadlec – D. Merta, Voženílek, Jánský – Jícha, Štohanzl, Průžek – Sklenář, Kropáček, Jirásek.

    ČEZ Motor České Budějovice: Strmeň (Kváča) – Kutlák, Plášil, Pýcha, Pavlin, Vydarený, M. Jandus – M. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Bradley, Babka – Heřman, R. Přikryl, Z. Doležal – Čermák, Beránek, Dunn.

    Rozhodčí: Souček, Valenta – Rubáš, Šimán.
     
    První dva vzájemné zápasy aktuální sezóny se vyznačovaly velkou vyrovnaností a rozhodnutím až po základní hrací době. Nejprve měl více štěstí Stadion, který dokázal zásluhou Markuse Korkiakoskiho a Lukáše Rouska ovládnout samostatné nájezdy. V nich se Motor neprosadil ani jednou. To v druhém utkání se po prodloužení radoval Motor, když za záda Martina Michajlova umístil vítěznou trefu Mitchell Fillman, Jiná byla situace v zatím posledním vzájemném utkání. Českobudějovický tým v něm již od počátku ukázal svou převahu a šel si za konečným vítězstvím 5:1.
     
    Domácí Stadion se snaží udržet na pozicích zaručujících účast play-off. V této činnosti je momentálně úspěšný, patří mu osmé místo. Má však úplně stejně bodů jako sedmý Prostějov, navíc se na něj zespodu tlačí Frýdek-Místek, jemuž chybí jediný bod. To Českobudějovičtí dělají vše pro to, aby se dokázali vyšvihnout na druhé místo, případně získali co nejlepší výchozí pozici před samotným play-off. Momentálně Motoru patří třetí místo s dvoubodovou ztrátou na druhý Vsetín. I na něj se ovšem tlačí zespodu se ztrátou jediného bodu Kladno.
     
    Zdravím vás u 57. kola hokejové Chance ligy. Proti sobě nastoupí týmy s velkými ambicemi vzhledem k blížícímu se play-off HC Stadion Litoměřice a ČEZ Motor České Budějovice. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 4. Marcel (D. Merta), 26. D. Merta (Jánský, Marcel), 50. Kropáček (Sklenář, Marcel) – 25. Gilbert (Plášil), 55. Z. Doležal (Babka), 60. Karabáček (Gilbert, Babka), rozh. náj. Pýcha

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Vadim Ščegolkov (LTM)
    0:0   Jakub Babka (CEB)
    2. série:
    1:0   Markus Korkiakoski (LTM)
    1:0   Zdeněk Doležal (CEB)
    3. série:
    1:0   Martin Kadlec (LTM)
    1:1   Václav Karabáček (CEB)
    4. série:
    1:1   Peter Jánský (LTM)
    1:2   Pavel Pýcha (CEB)
    5. série:
    1:2   David Merta (LTM)


    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (Sklíba) – Marcel, Pavlas, Smetana, Strejček, Dluhoš, Jebavý, Klejna – Ščegolkov, Korkiakoski, M. Kadlec – D. Merta, Voženílek, Jánský – Jícha, Štohanzl, Průžek – Sklenář, Kropáček, Jirásek.
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Kváča) – Kutlák, Plášil, Pýcha, Pavlin, Vydarený, M. Jandus – M. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Bradley, Babka – Heřman, R. Přikryl, Z. Doležal – Čermák, Beránek, Dunn.

    Rozhodčí: Souček, Valenta – Rubáš, Šimán

    Diváci: 1082
    ocianews.com