Litvínov – Třinec 0:5 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 9:1 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 0:3 (kon.)
Liberec – K. Vary 3:1 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Sparta – Olomouc 1:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 19.02.2019, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:45 Libor HUDÁČEK - 3:1
     
    39:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovou hru ještě před koncem periody a vedou už o dva góly! Tomáš Filippi se zjevil ve velice solidní pozici na pravém kruhu. Rána mu úplně nesedla a po ledě dojela pouze do Bednářova betonu. Radan Lenc nicméně kotouč stihl posunout do strany a LIBOR HUDÁČEK to už měl před otevřenou svatyní snadné! Asistence: Radan Lenc, Tomáš Filippi.
    13:27 Lukáš KRENŽELOK - 2:1
     
    13:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zatím je to zápas Marka Zachara! Rychlonohý útočník opět nakopl motory. Na pravém křídle jej nikdo neměl nárok zachytit. Zachar poté zpoza klece našel LUKÁŠE KREŽELOKA, který zblízka zakončil mezi Bednářovy nohy! Asistence: Marek Zachar, Martin Ševc.
    07:58 Marek ZACHAR - 1:1
     
    07:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    A vzápětí je vyrovnáno! Vypadalo to jednoduše. MAREK ZACHAR se chopil puku v neutrální zóně, nabral rychlost, dostal se až na pravý kruh a ze zákrytu beka vypálil prudce k bližší tyči! Asistence: Martin Ševc.
    04:14 Dávid GRÍGER - 0:1
     
    04:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to je pro většinu diváků šok, hosté se totiž ujímají při vlastním oslabení vedení! Ladislav Šmíd dlouho váhal s rozehrávkou, až mu klepl do hole DÁVID GRÍGER. V tu dobu bylo s Tygry zle, Gríger totiž ujížděl úplně sám na Romana Willa, kterého také nadvakrát překonal. Ačkoliv první pokus po bekhendovém blafáku neprošel, dorážka už se vydařila! Bez asistence.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 8. M. Zachar (Ševc), 14. L. Krenželok (M. Zachar, Ševc), 40. L. Hudáček (Lenc, Filippi) – 5. Gríger


    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Stříteský, Derner, T. Hanousek, Šmíd, Doherty, Ševc (A), Kolmann – Lenc, L. Hudáček, Birner – Ordoš (C), P. Jelínek, L. Krenželok – Lakatoš, Filippi, Valský – M. Zachar, Redenbach, J. Vlach.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Kašpar) – Šenkeřík, Plutnar, Kozák, Eminger (C), M. Rohan, Podlipnik, Šafář (A) – Flek, Gríger (A), T. Rachůnek – Kohout, R. Vlach, J. Černý – Gorčík, T. Mikúš, Křemen – Šik, Kverka, Stloukal.

    Rozhodčí: Hribik, Pavlovič – Jindra, Zíka

    Diváci: 5 454
    thejrc.org