Litvínov – Třinec 0:5 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 9:1 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 0:3 (kon.)
Liberec – K. Vary 3:1 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Sparta – Olomouc 1:3 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
0:5 (0:3, 0:1, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Úterý 19.02.2019, 17:20 • ZS I.Hlinky Litvínov • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:20.
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět Tipsport extraliga a její šestačtyřicáté kolo a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a HC Oceláři Třinec.
     
    HC VERVA Litvínov

    Domácí hokejisté jsou v tabulce na desátém místě s pětašedesáti body. Na své konto si zapsali třiadvacet výher a dvaadvacet proher. Stále tak drží postup do předkola play-off, s jedenáctou Olomoucí mají shodně bodů a svádějí tak na dálku souboj o předkolo. Litvínovští dokázali v pátek porazit 5:4 po prodloužení Karlovy Vary a stejným výsledkem, také 5:4 po prodloužení zvítězili i na ledě Olomouce. Stále nemají vyhráno a jsou na hraně play-out. Jejich cílem však je postup mezi desítku týmů, které si zahrají vyřazovací boje. Měli by tak dnes rozhodně bodovat, pokud pomýšlejí na výše zmíněné. Nic jednoduchého je však na zimním stadionu Ivana Hlinky nečeká, narazí totiž na silný Třinec.

    Nejproduktivnější hráči

    František Lukeš – 32 bodů (13+19)
    Jakub Petružálek – 27 bodů (7+20)
    Viktor Hübl – 23 bodů (12+11)
     
    HC Oceláři Třinec

    Třinečtí Oceláři dlouho drželi první pozici v extralize, pak ale přišel pád na současné čtvrté místo. I tak ale stále patří mezi špičku tuzemské nejvyšší soutěže. Třinečtí mají na svém kontě jednaosmdesát bodů, když sedmadvacetkrát vyhráli a osmnáctkrát odešli z ledu jako poražený tým. Hosté v posledních třech utkáních po sobě nebodovali, postupně prohráli s Libercem, Mountfieldem a naposledy pak doma padli fotbalovým výsledkem 0:1 s brněnskou Kometou. Dnes se pokusí nepříznivou šňůru zastavit. Uvidíme tak pikantní souboj nejen mezi oběma týmy, ale také na straně Jakuba Petružálka, který do loňské sezóny v Třinci působil a odtud se před tou letošní vrátil zpět domů, do Litvínova, kde by rád pomohl svému týmu k postupu do play-off. Nenechte si tedy zápas ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Martin Růžička – 36 bodů (15+21)
    Erik Hrňa – 23 bodů (11+12)
    Tomáš Marcinko – 23 bodů (8+15)
    Třinec prohrál hned tři zápasy v řadě! Prolomí nepříznivou sérii na ledě Litvínova?
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly třikrát, dnes to tedy bude naposledy. Ve všech třech případech zvítězil pokaždé Třinec, Litvínov tak proti tomuto soupeři nezapsal ani bod. Změní to v posledním společném duelu?
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – L. Doudera, Ščotka, Trončinský, Březák, Graborenko, Šesták, Strejček – Petružálek (A), M. Hanzl, Trávníček (C) – Válek, V. Hübl (A), F. Lukeš – Kašpar, J. Mikúš, Jurčík – Helt, Svoboda, M. Havelka.

    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Kantor) – Gernát, Roth, Galvinš, D. Musil, M. Adámek, Matyáš – Svačina, P. Vrána, Martin Růžička (A) – Dravecký (A), Marcinko (C), Hrňa – Werek, Polanský, Novotný – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Raška II.

    Rozhodčí: Pešina, Horák – Špůr, Ganger.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:43
    Hosté se hned dostali do útočného pásma a Roth střílel nebezpečně před Janusem, nakonec nebezpečí uhasil Michal Trávníček.
     
    01:04
    Třinečtí napadali dále domácí v jejich obranném pásmu, nyní se už přerušuje hra po zákroku Jaroslava Januse. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    01:14
    Oceláři rozvlnili síť litvínovské branky, ovšem pouze tu boční. Nicméně hosté do zápasu vlétli jako uragán a domácí celek ještě nepustili do zakončení.
     
    01:59
    Až nyní se dostali na chvíli do útočného pásma domácí hráči, konkrétně čtvrtá formace, ale příliš dlouho se tam nezdrželi. Na opačnou stranu míří zase hosté.
     
    02:33
    Další možnou akci hostů zastavilo postavení mimo hru, která se tak stěhuje do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    03:06
    Petružálek dohrál v útočném pásmu Vránu a Verva se znovu na chvíli usadila před brankou soupeře. Ale opět nic nevymyslela a Hrubce tak neohrozila.
     
    03:51
    Válek se už dostal do zakončení a byla to dosud největší šance Litvínova. Jeho projektil však mezi tři tyče nezamířil.
     
    04:16
    Další dělovka mířila na Hrubce, ten chvíli nevěděl kde je puk, nakonec ho hosté získali zpět a míří zase do útočného pásma.
     
    04:43
    Lukáš Kašpar nabral rychlost a dostal se před branku Šimona Hrubce. Jenže snaha o zakončení byla marná, jelikož byl v ofsajdové pasti. Hra se tak opět stěhuje do středního pásma.
     
    05:07
    Nyní už mají kotouč ve své moci zase hosté a už s ním míří na opačnou stranu. Obrana Litvínova s brankářem Janusem tak musí být pozorná.
     
    05:53
    Michal Trávníček chtěl o zadní mantinel vyhodit puk do bezpečí, ovšem tam ho zachytil Martin Růžička a těsně před Janusovou brankou tak chtěl zakončit, nakonec si však domácí po hrubé chybě mohli oddechnout.
     
    06:45
    Jurčík s Válkem si to namířili směr útočné pásmo, ale jejich souhra nebyla nakonec úspěšná.
     
    07:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Znovu se snadno dostali do útočného pásma, kde Marcinko našel najetého ADAMA RAŠKU, který poté v těsné blízkosti překonal Januse bekhendovou střelou – 0:1. Asistence: Tomáš Marcinko a David Musil.
    07:29 Adam Raška II - 0:1
     
    08:10
    Následuje komerční přestávka.
     
    08:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesně po minutě od prvního gólu skórují Třinečtí znovu. Na pravou stranu dostal puk od Vrány MARTIN RŮŽIČKA, jenž u levé tyče Januse zakončil do odkryté klece – 0:2. Domác tak musejí dohánět dvoubrankové manko. Asistence: Petr Vrána.
    08:29 Martin RŮŽIČKA - 0:2
     
    09:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Vervu pořádná sprcha. Hosté po necelých deseti minutách hry vedou už rozdílem tří branek. Po ztrátě kotouče se dva na jednoho řítili hosté a MARTIN GERNÁT na levé straně místo přihrávky zvolil střelu a zvolil tedy nakonec tu lepší variantu, protože překonal Januse a navýšil hostující náskok – 0:3. Bez asistence.
    09:21 Martin GERNÁT - 0:3
     
    10:33
    Domácí uklidnili hru, dostali se do útočného pásma, ale nedokázali ohrozit Hrubcovu branku. V pohodě hrající hosté tak mohli projít do další akce na opačné straně.
     
    11:20
    Janus musel být opět pozorný, hosté totiž založili další akci, po ní však Svačina nezakončil přesně a poté si pohlídal i dorážku Petra Vrány.
     
    12:25
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    12:45
    František Lukeš se dostal do blízkosti Hrubce, ale jeho pokus nešel do branky Třince. Hned na to pak šli do další útočné akce třinečtí Oceláři.
     
    13:20
    Roth pálil od modré čáry a jeho nepříjemnou střelu tečoval před Janusem Polanský, ale neúspěšně. Domácí brankář si tak mohl oddychnout.
     
    13:50
    Graborenko vyhodil puk na zakázané uvolnění a hra se tak stěhuje znovu před branku Jaroslava Januse. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    13:57
    Juraj Mikúš neudržel útočné pásmo, puk mu poskočil a ocitl se až ve střední třetině, takže domácí museli vyjet ven. A hned se vraceli do obranného pásma, kde už operují Třinečtí.
     
    14:46
    Přemysl Svoboda se ocitl v blízkosti hostující branky, Helt mu poslal puk, ale prvně jmenovaný pak přesně nezakončil.
     
    15:12
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Michal Trávníček – 2 min., napadení).
     
    15:28
    Třinečtí mají k dispozici jako první přesilovou hru a pokusí se své vedení navýšit. Hrňovu střelu z pravé stany však nyní zastavil Janus, ale Verve nedokázala vyhodit kotouč do bezpečí. Hosté tak stále útočí.
     
    16:29
    Chmielewski napřáhl na pravé straně, jeho pokus však skončil mimo a hned na to se domácí hokejisté osvobozují a posílají puk až před Hrubce.
     
    17:04
    Aron Chmielewski znovu v akci, tentokráte pálil další tvrdou ránou a orazítkoval tyč domácí branky!
     
    17:12
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    17:50
    Jaroslav Januse musel jít do dalšího zákroku, který vytasil proti střele Tomáše Marcinka. Nakonec pak nechal raději přerušit hru.
     
    18:29
    Marek Trončinský projel středem kluziště až do útočného pásma, ovšem z toho nebyla žádná domácí akce. Hráči Třince tak dostali puk ven a jdou znovu do útoku.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:31
    Gernát u zadního mantinelu vybojoval kotouč a před brankou číhal Adam Raška, ovšem puku se nedočkal a na opačné straně zahrozili domácí, střela Svobody z levé strany však mezi třemi tyčemi neskončila.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi a padly v ní tři branky. A všechny do domácí sítě. Hosté v rozmezí necelých dvou minut vsítili tři branky a dostali se do bezpečného náskoku. Navíc byli nadále hodně aktivní a Janus ve své brance musel být pozorný. Domácí směrem dopředu nepředvedli prakticky nic a uvidíme, zda po přestávce zkusí něco změnit. Druhá třetina začne přibližně v 18:14.
     
    Střely na branku: 7 – 14
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Zakázané uvolnění Třince stěhuje hned v úvodu druhé části hry před třineckou branku. Vhazovat se bude po levé ruce Šimona Hrubce.
     
    Dnešní utkání sleduje 3 167 diváků.
     
    20:41
    Po krátkém pobytu hostů před domácí brankou se poté zakázaného uvolnění dopustili hokejisté Litvínova a tentokráte jde hra před Januse.
     
    21:30
    Werek poslal kotouč Michalu Kovařčíkovi, ale tomu kotouč nesedl. Po něm to zkoušel bratr Ondřej, ale také on byl neúspěšný. Nicméně hosté stále okupují obranné pásmo Vervy.
     
    22:06
    Galvinšovu střelu od modré čáry sklepl mimo jeden z obránců Litvínova a domácí celek tak jde do útoku. Po střele z úhlu z hole Helta Hrubec raději přerušil hru.
     
    22:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    A hosté navyšují své vedení. VLADIMÍR SVAČINA převzal kotouč od Davida Musila a poté si nabruslil podél levého mantinelu a svižnou střelou pak překvapil Jaroslava Januse – 0:4. A po tomto gólu ho tak vyhnal z brankoviště. Asistence: David Musil a Šimon Hrubec.
    22:43 Vladimír SVAČINA - 0:4
     
    22:43
    Střídání v týmu HC VERVA Litvínov: ze hřiště odchází Jaroslav Janus, přichází Michael Petrásek.
     
    24:30
    Stále Litvínovští nemohou najít recept na velmi dobře hrající hosty a jejich další útočná akce skončila neúspěchem.
     
    24:53
    Juraj Mikúš nahrával z levé strany pro Petružálka, do dráhy puku však vložil svoji hůl jeden z třineckých hráčů a náznak souhry domácích tak skončil dalším zmarem.
     
    25:33
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Ondřej Kovařčík – 2 min., podrážení).
     
    26:11
    Od modré čáry střílel Roman Graborenko, jeho pokus ale vyrazila obrana do bezpečí a Třinečtí se následně pak dokázali osvobodit a puk poslali až před domácí branku.
     
    26:56
    Další nepřesnosti v rozehrávce domácích využili hosté k dalšímu osvobození a šetří tak další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    27:26
    Domácí se vrátili zpět a Marek Trončinský střílel od modré čáry, jenže jeho pokus šel vedle hostující branky. A to je voda na mlýn pro hosty, kteří už své oslabení zvládnou.
     
    27:33
    Třinec je v plném počtu.
     
    28:31
    Martin Růžička se proháčkoval až před branku Litvínova, ale nezakončil. Marek Trončinský pak fauloval Vránu a putuje už na trestnou lavici.
     
    28:31
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Marek Trončinský – 2 min., držení).
     
    28:31
    Ještě ale následuje komerční přestávka.
     
    29:52
    Roth vyslal tvrdou ránu, kterou kryje Michael Petrásek a hned raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    30:04
    Další hostující rána a po ní zaduněly Petráskovy betony. Následně pak se domácí osvobozují a jejich oslabení se už rapidně krátí.
     
    30:31
    Trončinský je na ledové ploše a Litvínov je tedy v plném počtu.
     
    30:50
    Ondřej Kovařčík se dostal do postavení mimo hru a ta je tak vykázána do středního pásma. Za malý okamžik se tam bude vhazovat.
     
    31:16
    Adam Raška zavezl kotouč do útočného pásma, ale před Petráskem nezakončil. Nicméně hosté ještě chvíli před jeho brankou zůstali, ale nevystřelili.
     
    32:26
    Jan Ščotka se prosmýkl s kotoučem do útočného pásma, ale tam mu chyběli spoluhráči, kterým by puk poslal. Rázem tak hosté otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    33:34
    Jakub Petružálek se dostal do těsné blízkosti Hrubce, ale jeho pokus skončil na jeho zákroku. Ten si prostor u své pravé tyče ohlídal, když se bleskově přesunul zpět.
     
    33:55
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Michal Trávníček – 2 min., podrážení).
     
    33:55
    Následuje další komerční přestávka.
     
    34:25
    Šimon Hrubec za vlastní brankou čekal s pukem, až mu přijedou vystřídaní spoluhráči a poté jim kotouč předal.
     
    35:01
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Erik Hrňa – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:01
    Síly na ledě se při vyloučení Hrni srovnají.
     
    35:30
    Juraj Mikúš před Hrubcem tečoval střelu svého spoluhráče, ale to se nepovedlo. Hned na to kotouč získali Třinečtí a zamířili na opačnou stranu. Hra ve čtyřech hráčích na obou stranách zatím nevyhovuje ani jednomu týmu.
     
    35:55
    Domácí jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    37:01
    V plném počtu jsou už ale i hosté, takže pokračujeme v klasickém počtu hráčů na obou stranách.
     
    37:29
    Po neúspěšné střele domácích šli na druhou stranu znovu hosté, kteří si počínali podobným způsobem a také oni před Petráskovou brankou nic nevymysleli.
     
    38:29
    Ondřej Jurčík byl v dobré střelecké pozici, Hrubce už překonal, ale bránící spoluhráči hostujícího brankáře mu pomohli a dostali puk do bezpečí. Tohle byla největší šance Litvínova v zápasu!
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:27
    Kašparovi se nepovedlo prostrčit puk mezi dvěma hostujícími hráči na Svobodu a puk se na chvíli dostal do středního pásma. Domácí se tam vrátili zpět, ale Hrubce neohrozili.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní hosté přidali další branku a mají tak už čtyřbrankový náskok. Domácí hráči mají poslední dvacetiminutovku na to, aby s utkáním něco udělali a pokusili se tak hrozivou ztrátu dohnat. Ovšem nic jednoduchého je tedy nečeká. Uvidíme, co nám ještě třetí třetina, která začne přibližně v 19:02, nabídne.
     
    Střely na branku: 18 – 20
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí hokejisté nahodili puk do útočného pásma, kde však nic nevymysleli a hned na to pak na opačnou stranu míří zase hosté.
     
    40:45
    Hrubec musel na kolena, proti dělovce Trončinského zakročil a poté lapil i následnou střelu jeho spoluhráče. Verva se tak od úvodních minut rozhodla zaskočit soupeře, Hrubec ale obstál.
     
    41:14
    Po další střele Vervy musel zasahovat Hrubec a ten poté raději pozastavil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    41:40
    Do postavení mimo hru se dostali hosté, konkrétně Marian Adámek, a hra se tak stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    42:30
    Werek zastavoval akci Litvínova a dostal puk pod kontrolu. Následně pak se Litvínovští dostávali do další akce, ale zastavil je ofsajd.
     
    42:58
    Helt se Svobodou zahrozili před brankou soupeře, nakonec však znovu nedokázali dostat kotouč za Hrubcova záda. Ten tak stále drží své čisté konto.
     
    43:55
    Adámek poslal puk na Michala Kovařčíka, který však nevystřelil. Poté se na kotouč dostali domácí hokejisté a pokoušejí se znovu projít do útočného pásma.
     
    44:27
    K velmi dobré střele se dostal Ondřej Jurčík, proti němu stál ale připravený Šimon Hrubec, který našel kotouč někde u svých kalhot. Hra je přerušena a domácí tak udrželi útočné pásmo.
     
    44:58
    Domácí nedokázali dostat puk do útočného pásma, zasekli se u modré čáry a poté si ho sebrali hosté. A ti už spěchají do další útočné akce.
     
    46:30
    Chmielewski našlápl na pravé straně, do zakončení se však nedostal. Přesto raději puk ukryl Petrásek pod lapačkou hru přerušil.
     
    46:30
    Následuje další komerční přestávka.
     
    46:57
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje před branku Šimona Hrubce. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    47:30
    Graborenko za vlastní brankou bojoval s Polanským o puk, nakonec ho vyhrál hostující útočník a zamířil s ním před Petráska. Avšak nijak zvlášť ho neohrozil.
     
    48:39
    Marcinko si sjížděl před branku Petráska a druhý jmenovaný pak raději ukryl kotouč a v krátkém sledu po sobě tak raději nechal hru pozastavit.
     
    49:03
    Michal Trávníček dostal puk do útočné třetiny, kde se domácí pokusili o další akci, která však byla bez úspěchu.
     
    49:50
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se přestěhovala znovu před Šimona Hrubce. Po vhazování před jeho brankou ale šli Třinečtí hned na druhou stranu.
     
    50:54
    Jsme za polovinou třetí třetiny, hosté mají stále bezpečný náskok a domácí hokejisté se zatím marně snaží alespoň o čestnou branku v utkání.
     
    51:31
    Trončinský poslal puk na Hanzla, druhý jmenovaný však nedokázal kotouč zpracovat a ztrácí ho. Do akce před domácí branku tak míří opět třinečtí Oceláři.
     
    53:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají pátý zářez do domácí branky. Skvěle to udělal Petr Vrána, který si nabruslil k zadnímu mantinelu a z bekhendu potom našel před brankou volného MARTINA RŮŽIČKU, který pohotově zakončil – 0:5. Asistence: Petr Vrána.
    53:17 Martin RŮŽIČKA - 0:5
     
    54:44
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Ethan Werek – 2 min., hrubost).
     
    55:10
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Jakub Matyáš – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    55:32
    Šimon Hrubec si nyní zapsal další pohotový zákrok, když na něho mířila nebezpečná střela. Domácí se stále drží v útočné třetině.
     
    56:25
    Třinečtí se osvobozují a kotouč letí až před branku soupeře.
     
    56:44
    Hosté jsou už ve čtyřech hráčích.
     
    56:55
    Další osvobození hostů a ti tak šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    57:10
    A Třinec je už kompletní, dvojnásobné oslabení přežil bez úhony.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:23
    Nyní se zaskvěl Michael Petrásek, který lapačkou přidržel puk po střele Michala Kovařčíka. Poté ho nechal schovaný a raději hru přerušil. Vhazovat se tak bude po levé ruce domácího brankáře.
     
    58:45
    Kašpar s Válkem šli do útoku, ale obrana Třince je k ničemu nepustila. Následně pak ještě hosté otočili hru, příliš se už ale nikam nehrnou.
     
    59:15
    Jiří Polanský dostal nabito a poté se napřahoval ke střele před domácí brankou, ovšem pouze promáchl. Hosté pak puk ztratili.
     
    59:40
    Zakázané uvolnění Litvínova stěhuje hru ještě do obranného pásma Vervy, už to ale vypadá, že se v tomto duelu nic nestane. Hosté tak mohou začít slavit hladké vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté odvážejí z ledu Litvínova všechny tři body. Základ výhře dali už v první třetině, kterou vyhráli 3:0. Domácím se nepovedlo dostat se zpět do hry a dokonce nakonec nevsítili ani čestnou branku. V boji o vyřazovací boje tak ztratili důležité body.
     
    Střely na branku: 27 – 31
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:39:02)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Raška II (Marcinko, D. Musil), 9. Martin Růžička (P. Vrána), 10. Gernát, 23. Svačina (D. Musil, Hrubec), 54. Martin Růžička (P. Vrána)


    HC VERVA Litvínov: Janus (23. Petrásek) – L. Doudera, Ščotka, Trončinský, Březák, Graborenko, Šesták, Strejček – Petružálek (A), M. Hanzl, Trávníček (C) – Válek, V. Hübl (A), F. Lukeš – Kašpar, J. Mikúš, Jurčík – Helt, Svoboda, M. Havelka.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Kantor) – Gernát, Roth, Galvinš, D. Musil, M. Adámek, Matyáš – Svačina, P. Vrána, Martin Růžička (A) – Dravecký (A), Marcinko (C), Hrňa – Werek, Polanský, Novotný – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Raška II.

    Rozhodčí: Pešina, Horák – Špůr, Ganger

    Diváci: 3 167
    thejrc.org