Motor ČB – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Jihlava – Benátky n/J 8:2 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 3:2 (kon.)
Kadaň – Třebíč 3:8 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 4:2 (kon.) | Přerov – Poruba 2011 3:4 (1:2 po s.n.)
Slavia – Vsetín 3:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (1:1, 0:0, 4:1)
HC Frýdek-Místek
Středa 20.02.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 58. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Martin HEŘMAN - 5:2
     
    59:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor nakonec prázdnou branku přeci jen trefil! MARTIN HEŘMAN nakonec zdálky střílel znovu, tentokrát již úspěšně! Asistence: René Vydarený, Petr Kváča.
     
    59:27
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Zdeněk Kutlák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:43
    Hostující střídačka si vzala oddychový čas. Za malý moment se bude vhazovat po Kváčově pravici, Frýdek-Místek to navíc zkusí se šesti hráči v poli!
    58:24 Milan MIKULÍK - 4:2
     
    58:24
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hostující celek snižuje na dvoubrankový rozdíl! Christov poslal kotouč na brankoviště, kde stál pohotový MILAN MIKULÍK, který puk dokázal uklidit. Asistence: Vít Christov.
     
    57:27
    Nyní bylo k brance o něco blíže! Z levého kruhu pálil Martin Nováka. Z nápřahu ovšem trefil jen vnější tyč, od které se puk vrátil do hry. O chvíli později už si Malík připisuje přesný zákrok a puk drží ve výstroji.
     
    55:57
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Milan Mikulík – 2 min., napadení).
     
    55:33
    Domácí tribuny si žádají pověstného bůra! A nyní k němu nebylo vůbec daleko! Jakub Babka se dostal do ideální pozice, jenže z ní trefil jen mantinel za Malíkovou brankou.
    54:57 Miloslav ČERMÁK - 4:1
     
    54:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pokud bude chtít Frýdek-Místek se zápasem ještě něco udělat, bude to mít hodně těžké! Motor jde totiž do tříbrankového vedení! MILOSLAV ČERMÁK se dostal ke kotouči a následně do úniku. Před brankou si pak poradil nejlépe, jak mohl – 4:1. Bez asistence.
    52:27 Lukáš ENDÁL - 3:1
     
    52:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí se radují ze třetí trefy, která přichází v pravý moment! LUKÁŠ ENDÁL dostal přihrávku zhruba někam do mezikruží, odkud trefil přesně do horního růžku. Povedená trefa! Asistence: Václav Karabáček.
     
    50:48
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Ondřej Hrachovský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:26
    Českobudějovičtí si vytvořili solidní závar, který ovšem brankou nekončí! Motor pálil hned několikrát zblízka svatyně, snad tu nejzajímavější střelu měl na holi Cody Bradley. Ten ale trefil jen vnější tyčku, od které se kotouč odráží!
    45:52 Miloslav ČERMÁK - 2:1
     
    45:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí tribuny propukají v jásot, Motor jde poprvé v utkání do vedení! Martin Heřman sice zpracoval přihrávku poněkud krkolomně, přesto si kotouč v rychlosti dokázal srovnat. Poté našel dobrou přihrávkou před branku najíždějícího MILOSLAVA ČERMÁKA, který zasunul kotouč do odkryté části klece! Asistence: Martin Heřman, Roman Přikryl.
     
    44:38
    Lukáš Endál měl kotouč na své holi. Z levé strany z gólmanova pohledu se pak snažil nacpat před branku a zakončit. První část se mu sice povedla, v druhé už ale neuspěl. Puk končí mimo Malíkovu svatyni.
     
    40:43
    Poměrně zajímavá šance hned zkraje periody pro Motor! Zdeněk Doležal sice stál v nulovém úhlu, přesto se k němu kotouč dostal. Domácí forvard ovšem s tímto asi nepočítal. Měl těžkou pozici, zakončit nedokázal.
     
    34:34
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (David Gilbert – 2 min., nesportovní chování).
     
    33:01
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Ondřej Hrachovský – 2 min., podrážení).
     
    23:02
    Jan Hladoník dostal parádní přihrávku do úniku. Hostující útočník je zatím velmi aktivní, navíc si nyní připisuje další pozoruhodnou šanci! Hladoník se dostal do nájezdu, na domácího brankáře si ale nepřišel!
     
    20:40
    Václav Karabáček dostal přihrávku před někam na modrou čáru a do jízdy. Tím se mu otevřela cesta k brance. Domácí útočník směřoval na branku, Malík ale nakonec vytáhl parádní zákrok a kotouč vyrazil do rohu ledové plochy.
    19:43 Cody BRADLEY - 1:1
     
    19:43
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přeci jen máme ještě před odchodem do kabin srovnáno. Důležitý gól pro Motor! Zdeněk Doležal předvedl parádní práci, když se za pomoci stahovačky zbavil beka. Doležalův následný pokus skončil sice jen na tyči, jenže odražený kotouč sebral CODY BRADLEY, jenž si ho připravil ke střele a trefil se do odkryté části klece! Asistence: Zdeněk Doležal, René Vydarený.
     
    18:57
    David Gilbert se dostal do samostatného úniku! Měl před hostující obranou velký náskok, nakonec jej však nezužitkoval! Po dobré přihrávce se ale Gilbert z vyrovnávacího gólu neraduje. Nick Malík předvedl parádní zákrok a tuto střelu těsně vyrazil.
     
    07:24
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Miloslav Čermák – 2 min., podrážení).
    06:32 Jan HLADONIK - 0:1
     
    06:32
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hostující celek se může radovat, jde poprvé v zápase do vedení! JAN HLADONÍK se dostal ke kotouči, který pro něj vybojoval David Kofroň. Hladoník se pak prezentoval povedenou střelou, která se otřela o tyčku a zapadla za Kváčova záda! Asistence: David Kofroň, Ondřej Hrachovský.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 20. Bradley (Z. Doležal, Vydarený), 46. Čermák (Heřman, R. Přikryl), 53. Endál (Karabáček), 55. Čermák, 60. Heřman (Vydarený, Kváča) – 7. Hladonik (Kofroň, Hrachovský), 59. Mikulík (Christov)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Plášil, M. Jandus, Pýcha, Kutlák, Vydarený – M. Novák, Gilbert, Karabáček – Babka, Bradley, Z. Doležal – Čermák, R. Přikryl, Heřman – P. Novák, Beránek, Endál – Dunn, Kachyňa.
    HC Frýdek-Místek: Malík (L. Daneček) – Husák, Haman, Krisl, Bartko, D. Stránský, Hrachovský – Kofroň, Hladonik, Martynek – Christov, Mikulík, Kaukič – Klimša, Peterek, Rudovský – Motloch, Kuťák, Flok.

    Rozhodčí: Doležal, Ondráček – Štofa, Beneš
    bahis siteleri