Motor ČB – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Jihlava – Benátky n/J 8:2 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 3:2 (kon.)
Kadaň – Třebíč 3:8 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 4:2 (kon.) | Přerov – Poruba 2011 3:4 (1:2 po s.n.)
Slavia – Vsetín 3:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
8:2 (1:0, 3:1, 4:1)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 20.02.2019, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 58. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Dominik HRNÍČKO - 8:2
     
    59:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Diváci se na Horáckém zimním stadionu dočkávají ještě jednoho gólu! Michal Teplý zadrbal nadějně rozjetý protiútok. O kotouč ho tedy obral DOMINIK HRNÍČKO, a v tu chvíli už mu nikdo nebránil v jízdě proti Paříkovi. Hrníčko se trefil bez naznačování přesně mezi jeho betony, 8:2! Bez asistence.
    50:14 Adam ZEMAN - 7:2
     
    50:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Stav už začíná být pro Středočechy dosti krutý, Jihlava svého soupeře aktuálně nemilosrdně ničí. Akce to byla parádní... Juraj Bezúch zavezl touš do ofenzivní zóny. Před jej Mihovi Štebihovi, jenž si krásně obhodil protihráče a připravil zakončení do poloprázdné klece pro ADAMA ZEMANA! Asistence: Miha Štebih, Juraj Bezúch.
    48:50 Matěj PEKR - 6:2
     
    48:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní ovšem chybovali pro změnu hosté a je to už 6:2! Puk zachytil Josef Skořepa, jenž vypálil z mezikruží. Lukáš Pařík jeho pokus vyrazil před sebe, načež si kotouč dojel znovu Skořepa a z otočky úžasně našel MATĚJE PEKRA, který už to měl snadné! Asistence: Josef Skořepa.
    44:32 Jakub SUCHÁNEK - 5:2
     
    44:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    To byla rána! Jan Holý předal na modré čáře kotouč JAKUBU SUCHÁNKOVI, který se neostýchal a napřáhl až ke stropu haly. Následná dělovka prolétla kolem zaskočeného Lukáše Paříka a zastavila se až za jeho zády! Asistence: Jan Holý.
    40:17 Ondřej CHRTEK - 4:2
     
    40:17
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Liberecká farma vstupuje do třetiny ve velkém stylu a je sníženo! ONDŘEJ CHRTEK zachytil nepovedenou rozehrávku a z pravého křídla zakončil dokonale pod horní tyčku. Niklas Lundström byl trošku překvapený, ještě se totiž nabízela přihrávka lépe postavenému spoluhráči. Bez asistence.
    38:29 Martin OSMÍK - 4:1
     
    38:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Celek z Vysočiny se znovu prosazuje a vede již 4:1! Dominik Hrníčko nabral rychlost a po pravém křídle se prohnal až na úroveň brankové lajny. Poté krásně našel před Paříkem neobsazeného MARTINA OSMÍKA, jenž zakončil trošku se štěstím pod betony! Asistence: Dominik Hrníčko, Michal Hlinka.
    33:41 Lukáš ANDĚL - 3:1
     
    33:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují náskok! Lukáš Anděl výborně napadal benáteckou rozehrávku. Odměnou mu byl zisk kotouče, který rychle nabídl do mezikruží Matěji Pekrovi. Ten vypálil bez přípravy, ovšem trefil pouze horní tyčku! V tu chvíli dojel do brankoviště právě LUKÁŠ ANDĚL, jenž stál na začátku celé akce a doklepl černou gumu do sítě. Asistence: Matěj Pekr.
    31:27 Jan HOLÝ - 2:1
     
    31:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    A je tu dvoustá trefa Dukly v aktuální sezóně! JAN HOLÝ napřáhl z poměrně velké vzdálenosti. Lukáš Pařík by jeho ránu pravděpodobně kryl, ovšem Jan Žemba ji nešťastně tečoval do jeho protipohybu! Asistence: Jakub Suchánek, Tomáš Čachotský.
    23:32 Vratislav KUNST - 1:1
     
    23:32
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Tak to je šok pro Jihlavu! Adam Klapka zaparkoval své dvoumetrové tělo před Niklasem Lundströmem. Ten tím pádem téměř nic neviděl a chytré nahození VRATISLAVA KUNSTA zapadlo přesně pod břevno! Je vyrovnáno. Asistence: Jan Šír.
    09:31 Matěj PEKR - 1:0
     
    09:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pohledná kombinace Jihlavy přináší první gól! Lukáš Anděl už mohl z pravého kruhu střílet, avšak ještě zvedl hlavu, a viděl, že MATĚJ PEKR je na druhé straně zcela volný. Adresoval mu tedy křižný pas, po kterém Pekr nasměroval kotouč do odkryté svatyně! Asistence: Lukáš Anděl, Josef Skořepa.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 10. Pekr (Anděl, Skořepa), 32. J. Holý (Suchánek, Čachotský), 34. Anděl (Pekr), 39. Osmík (Hrníčko, M. Hlinka), 45. Suchánek (J. Holý), 49. Pekr (Skořepa), 51. A. Zeman (Štebih, Bezúch), 59. Hrníčko – 24. Kunst (Šír), 41. Chrtek


    HC Dukla Jihlava: Lundström (Honzík) – J. Pohl, Kajínek, Matějíček, Štebih, J. Holý, Suchánek, D. Váňa – Pekr, Skořepa, Anděl – Dostálek, Čachotský, Harkabus – Bezúch, A. Zeman, Jiránek – Hrníčko, M. Hlinka, Osmík.
    HC Benátky nad Jizerou: Pařík (Žajdlík) – Žůrek, Havlín, Aubrecht, Kunst, Niko, Klodner, Poizl – Wiencek, Chrtek, Šír – Rychlovský, Najman, Teplý – Žemba, Bittner, A. Dlouhý – Cikhart, Burda, Klapka.

    Rozhodčí: Kopeček, Cabák – Dohnal, Bohuněk

    Diváci: 1 265
    thejrc.org