Chomutov – Havířov 2:4 (po nadst. prodl.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:1 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
BK Mladá Boleslav
3:1 (1:0, 2:1, 0:0 - N 1:0)
Mountfield HK
Čtvrtek 21.02.2019, 18:00 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    60:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí po půlminutě rozhodli, když se dostali do přečíslení. To zdárně proměnil v gól RADEK PROCHÁZKA, a rozhodl tak o čtyřbodovém zisku pro svůj celek. Asistence: Vladislav Houška.
     
    31:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku však Hradec Králové kontruje a snižuje. Z blízkosti se prosadil VOJTĚCH SÍLA. Asistence: Tadeáš Pinkas.
     
    30:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí pokračují ve využívání přesilovek. Využili i třetí ze třech. Samuel Dotter vypálil z mezikruží a netrefil se, jenže hosté puk nedostali pryč. Toho využil kapitán JAN GRIM, když zakončil ke vzdálenější tyči. Asistence: Samuel Dotter, Andrej Moravčík.
     
    21:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí využili velké šance, když byl brankář Hradce vyjetý na druhé straně brankoviště, z levého kruhu zakončil do odkryté branky MICHAL SIMON. I tuto situaci posuzovali hlavní rozhodčí pomocí tabletu a za asistence videorozhodčího. Asistence: Vladislav Houška.
     
    07:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši využili početní výhodu, rozhodčí situaci ještě ověřili pomocí záběrů a konzultace s videorozhodčím. Z levého kruhu se prosadil JAN ZÁVORA. Asistence: Matěj Houška.
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 8. Závora (M. Houška), 22. Simon (V. Houška), 31. Grim (Dotter, Moravčík), 61. Procházka (V. Houška) – 32. Síla (Pinkas)


    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (Kmec) – Sýkora, Dotter, M. Houška (A), Hovorka, Rudolph, Procházka – Hašlar, Schulz, Závora, Simon, Dlask, Moucha, Foerster (A), V. Houška, Grim (C), Vasilev, Moravčík, Šíma
    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Kukla (C), Muška, Naar, Janoušek, Perička, Pěnčík, Kynčl – Dominik Šedivý (A), Ďuriš, Pinkas, Hrabčák, Kašpar, Síla, Lang, Janda, Daniel Šedivý, Poppel

    Rozhodčí: Sýkora, Veselý – Kis, Řezníček

    Diváci: 65
    thejrc.org