Vítkovice – Zlín 1:4 (2:3 po n.s.n.) | Mladá Boleslav – Jihlava 2:1 (po pr.) | Kladno – Plzeň 3:5 (po nadst. prodl.)
Warriors Brno – HK MD Šumperk 2:6 (po nadst. prodl.) | Mountfield HK – Liberec 7:3 (po nadst. prodl.) | K. Vary – Sparta 3:5 (3:2 po n.s.n.)
Chomutov – Třemošná 5:1 (po nadst. prodl.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 1:3 (po nadst. prodl.) | Vsetín – Přerov 2:1 (1:0 po n.s.n.)
Kometa Brno – Pardubice 4:5 (1:2 po s.n.) | Žďár n/S – Tábor 4:3 (po nadst. prodl.) | Olomouc – Technika Brno 1:4 (1:0 po n.s.n.)
Slavia – HC Litvínov 2:1 (1:2 po n.s.n.)
po nadst. prodl.
Mountfield HK
7:3 (2:1, 4:0, 1:2 - N 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 21.02.2019, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Nadstavba A
Partner:
     
    61:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec vítězí alespoň v nadstavbě. JAKUB MASAŘ dostal hodně prostoru na pravé straně, sám jel na Žalčíka, kterého ranou na přední tyč pokořil a Severočeši si tak z dnešního klání odnáší alespoň bod. Asistence: David Putz.
     
    58:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec reaguje 13 sekund po gólu soupeře. ŠIMON MARHA předvedl parádní bekhendovou kličku, položil si Krátkého a dává svůj druhý dnešní gól. Asistence: Juraj Slafkovský, Lukáš Pajer.
     
    58:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ještě jedna úprava skóre. PETR GAJDA prodal svou dravost, jeho rána z mezikruží Žalčíkovi propadla a útočník Liberce dorazil puk do sítě, když gólmana Lvů objel. Asistence: Tadeáš Tůma, Adam Měchura.
     
    42:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    ...je to tak! Liberec snižuje na 2:6! Nepřesnou rozehrávku potrestal VOJTĚCH DUSCHKA, který dorazil kotouč do prázdné brány poté, co Putz překonal ve svém nájezdu Žalčíka, jenže trefil tyč. Asistence: David Putz, Jakub Masař.
     
    33:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi vedou o pět branek a je tu další spolupráce Marhy s Pajerem. Oba hráči si znovu několikrát vyměnili puk, ŠIMON MARHA pak následně sjel téměř z rohu kluziště, protáhl se kolem gólmana, který jeho první pokus zastavil, jenže na dorážku už nestačil – 6:1! Asistence: Lukáš Pajer, Matěj Novotný.
     
    30:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield vede již 5:1! MATĚJ GIESL se po vhazování dostal k puku, z pravého kruhu se probil před bránu, objel padajícího gólmana Vopravila a přízemní střelou skóroval! Asistence: Matěj Novotný, Jan Gaspar.
     
    26:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradci vychází přihrávky na osu hřiště, kterou soupeř nehlídá a Lvi tak vedou již o tři branky! Budina nyní našel mezi kruhy dobře najetého MATĚJE BENEŠE, který stáhl kotouč trochu doprava a přízemní střelou na vzdálenější tyč překonal Vopravila! Asistence: Matyáš Budina.
     
    23:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec zdvojnásobuje své vedení! Marha zastavil na obranné modré přihrávku soupeře a Lvi šli rázem do situace tři na jednoho! Útočník Lvů následně našel přesnou přihrávkou na ose hřiště najetého LUKÁŠE PAJERA, jenž z bezprostřední blízkosti zamířil přesně pod horní tyč! Asistence: Šimon Marha.
     
    10:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tady chyběl důraz před bránou Bílých Tygrů! Ti se snažili z vlastního brankoviště odehrát vyražený puk, jenže ten se dostal přímo na hůl ŠIMONA TÁBORSKÉHO, který pohodlně z ideální pozice propálil Vopravila mezi betony. Asistence: Jan Gaspar, Matěj Giesl.
     
    05:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme bleskově srovnáno! Hokejisté z města pod Ještědem předvedli také rychlou kombinaci, na jejímž konci skóroval z bezprostřední blízkosti ADAM MĚCHURA – 1:1! Asistence: Bennet Rossmy, Jakub Hujer.
     
    03:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Parádní kombinace hráčů Hradce Králové! Lvi se dostali do situace dva na jednoho, Marha a JURAJ SLAFKOVSKÝ si třikrát rychle vyměnili puk na ose hřiště, odstavili ze hry beka i gólmana a druhý jmenovaný pohodlně skóroval do poloprázdné klece! Asistence: Šimon Marha, Lukáš Pajer.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 4. Slafkovský (Marha, Pajer), 11. Táborský (Gaspar, Giesl), 24. Pajer (Marha), 27. Beneš (Budina), 31. Giesl (Novotný, Gaspar), 34. Marha (Pajer, Novotný), 59. Marha (Slafkovský, Pajer) – 6. Měchura (Rossmy, Hujer), 43. Duschka (Putz, Masař), 59. Gajda (Tůma, Měchura), 62. Masař (Putz)


    Mountfield HK: Žalčík (Tichý) – Táborský, Boukal, Havlíček "C", Řehák, Jerman, Pelda "A", M. Pinkas – Giesl, Gaspar "A", Budina, Pajer, Jirků, Beneš, Novotný, Souček, Slafkovský, Marha, Sláma.
    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (31.Krátký) – Damašek, Böhm, Duschka, Hladík "A", Šedivý "C", Dvořák, Tůma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan, Trunda, Jenčovský, Plos, Masař, Polák, Rossmy "A", Gajda.

    Rozhodčí: Pilný – Křivohlavý, Krejčí

    Diváci: 100
    thejrc.org