Vítkovice – Zlín 1:4 (2:3 po n.s.n.) | Mladá Boleslav – Jihlava 2:1 (po pr.) | Kladno – Plzeň 3:5 (po nadst. prodl.)
Warriors Brno – HK MD Šumperk 2:6 (po nadst. prodl.) | Mountfield HK – Liberec 7:3 (po nadst. prodl.) | K. Vary – Sparta 3:5 (3:2 po n.s.n.)
Chomutov – Třemošná 5:1 (po nadst. prodl.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 1:3 (po nadst. prodl.) | Vsetín – Přerov 2:1 (1:0 po n.s.n.)
Kometa Brno – Pardubice 4:5 (1:2 po s.n.) | Žďár n/S – Tábor 4:3 (po nadst. prodl.) | Olomouc – Technika Brno 1:4 (1:0 po n.s.n.)
Slavia – HC Litvínov 2:1 (1:2 po n.s.n.)
po nadst. prodl.
Piráti Chomutov
5:1 (0:0, 3:1, 2:0 - N 1:0)
HC Meteor Třemošná
Čtvrtek 21.02.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    Zásluhou slovenského démona Štefančíka získali Piráti i čtvrtý bod z utkání, čímž si udržují dobré postavení v honbě za postupem do play-off z druhého místa jedné ze tří horších skupiny nadstavbové části ELIOD extraligy dorostu. (19:44:41)
     
    Konec zápasu.
     
    63:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    MARCEL ŠTEFANČÍK dostal přesnou přihrávku z vlastního pásma na útočnou modrou, ale v první chvíli únik neproměnil, protože ho v zakončení vyrušil vracející se obránce. Domácí útočník tak před Lokajíčkem zabrzdil, čímž vyřadil ze hry beka, který situaci přejel, a z otočky přehodil beton brankáře Třemošné, což znamená definitivní konec utkání. Asistence: Jiří Kulich.
     
    63:11
    Na druhé straně střílel zpoza obránce Hruška, Šatného pravý beton byl na správném místě.
     
    62:55
    Němec přihrál v situaci dva na jednoho Štefančíkovi, jeneže ten trefil puk jen patkou hole a dobrou šanci ukončit nadstavbu promarnil.
     
    62:23
    Pešek se nakonec sám postavil k exekuci trestného střílení, najížděl mírně zleva, ovšem střelou na vzdálenější tyč trefil jen beton Šatného, od něhož puk skončil v rohu.
     
    62:23
    Vostiňák marně stíhal Pešek, jehož podrazil a sudí zkřížil ruce nad hlavou na znamení trestného střílení. Hostující hráč skončil otřesený v brance, kterou i posunul.
     
    61:48
    Útočným akcím na obou stranách nyní schází přesnost v přípravné fázi.
     
    60:28
    Piráti začali za vlastní brankou, ale nevyšla jim dlouhá přihrávka na útočnou modrou. Icing se nepískal, takže mohli kupředu vyrazit hostující Kaiser se Steinbrückerem. První jmenovaný v situaci dva na jednoho nepřihrál a přes obránce nakonec vystřelil mimo.
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    V nervózní třetí třetině přidali domácí další dva góly a pojistili si plný bodový zisk z normální hrací doby. Nyní nás čeká nadstavbové prodloužení tři na tři.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    59:49
    Pešek obcházel Perného a mohl jít sám na bránu, ale inkasoval bodyček, po kterém skončil na ledě. Píšťalka hlavního sudího zůstala němá.
     
    58:45
    Z mezikruží zpoza obránce to zkoušel Kulich, ale s jeho pokusem si Lokajíček poradil.
     
    58:01
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:29
    Kalčík dojel dlouhé vyhození, čímž zrušil icing, objel pásmo z pravé stran našel od modré v levém kruhu úplně volného Rindoše, který však Lokajíčka nepřekonal. Následně střílel z pravého kruhu Kalčík, ale jen do chumlu hráčů před sebou.
     
    56:49
    Ofsajd Chomutova.
     
    55:08
    Piráti jsou kompletní a na ledě přibývá ostrých soubojů. Zatím je sudí netrestá, tak uvidíme, jak to bude vypadat ve zbytku zápasu.
     
    54:36
    Ještě proti třem Pirátům dvakrát z levé strany pálil Pešek, ovšem v obou případech minul cíl a o druhém pokusu domácí vyhodili. Domácí už jsou ve čtyřech.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 21. F. Döring (Štefančík, Spudich), 27. Štefančík (Jiří Kulich, Němec), 34. Spudich (Štefančík), 41. Jiří Kulich (Němec, Štefančík), 50. Ekrt (L. Koblížek, Vostiňák), 64. Štefančík (Jiří Kulich) – 39. Poch (Balák, Pešek)


    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Perný, M. Pöschl, Martínek – Spudich, L. Koblížek, Príhoda, Jiří Kulich, Čech, Štefančík, Vostiňák, Kalčík, F. Döring, Ekrt, Jan Rindoš.
    HC Meteor Třemošná: Ženíšek (34. Lokajíček) – Trachta, Bulka, Dolhý, Poch, Balák – Hruška, Beníšek, Martinec, Schindler, Kozlík, Šmíd, Borák, Steinbrücker, Pešek, Vlach, Lajoš, Kaiser, Albrecht.

    Rozhodčí: Plachý – Bláha, Dyršmíd
    thejrc.org