K. Vary – Havířov 3:1 (1:0 po n.s.n.) | Jihlava – Zlín 2:5 (po nadst. prodl.) | Kladno – Havlíčkův Brod 4:6 (po nadst. prodl.)
Chomutov – Olomouc 2:0 (po nadst. prodl.) | Č. Budějovice – Sparta 5:3 (1:2 po n.s.n.) | HC Litvínov – Třinec 6:3 (po nadst. prodl.)
Plzeň – Vítkovice 4:3 (2:0 po s.n.) | Liberec – Kometa Brno 6:2 (po nadst. prodl.) | Žďár n/S – Přerov 2:8 (po nadst. prodl.)
Salzburg – Pardubice 3:2 (po pr.) | Slavia – Vsetín 4:3 (po s.n.)
po nadst. prodl.
Piráti Chomutov
2:0 (0:0, 1:0, 1:0 - N 0:1)
HC Olomouc
Pátek 22.02.2019, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    Konec zápasu. (18:08:27)
     
    60:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vít Seemann zachyboval a nadstavba je u konce! MICHAL MATIAŠKO se dostal po levé straně až před branku, kde bekhendově vstřelil branku a bonusový bod pro Olomouc! Bez asistence,
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    59:05
    Piráti se dostali do útoku, ale Svoboda nezachytil přihrávku a prázdnou klec nemohl trefovat. Na druhé straně Matiaško pálil do Pavláta.
     
    58:36
    Hosté hrají v šesti a bez Vojtěcha Mokrého v brance!
     
    58:36
    Celé snažení ukončil až Josef Podlaha, jenž tvrdě zakončoval od modré čáry. Dominik Pavlát nicméně zasáhl a pokračovat se bude po timeoutu Olomouce.
     
    57:58
    Hosté tlačí a jsou aktivní. Nevyšla ovšem rána z mezikruží ani z dálky. Piráti jsou pod tlakem a nemohou se dostat k kotouči.
     
    56:24
    Josef Podlaha se po šikovné stahovačce dostal na pravém křídle ke střeleckému pokusu. Jeho rána se ale mezi tři tyče nakonec nevešla.
     
    55:59
    Olomoucký útok po pravé straně Piráti ukončili hned v zárodku a vyhodili na zakázané uvolnění. Následně si domácí střídačka vzala oddechový čas.
     
    54:42
    V útoku šikovně vybojoval kotouč Štefančík, který vylepšoval pozici pro Vrhela. K tomu se ale puk nakonec nedostal a do útoku jdou hosté.
     
    53:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Individuální akce Stanislava Vrhela končí druhou brankou a Piráti jsou opět blíže. Domácí hráč si najel od pravé tyčky až k levé, kde puk do branky nakonec dostal MARCEL ŠTEFANČÍK! Asistence: Stanislav Vrhel a Tomáš Koblížek.
     
    52:18
    Mezi kruhy se ke střeleckému pokusu dostával Patrik Pech. Ten zkoušel poslat do branky volný kotouč, ale svým pokusem trefil jen bránící hráče před sebou.
     
    51:34
    Piráti následně vyhodili na zakázané uvolnění a hra bude pokračovat po pravici Dominika Pavláta. Ten drží čisté konto a i díky němu Piráti stále vedou,
     
    50:36
    Domácí celek byl velice aktivní v útoku, ale střelecké pokusy nepřišly. Až ke konci to zkoušel Jiří Beneš, ale ten trefil jen spoluhráče Koláčka v brankovišti.
     
    49:05
    Po rychlé akci se ke střele z pravého kruhu dostal Luboš Dospěl. Chomutovský útočník střílel do pravé šibenice, ale tam se zjevila lapačka pozorného Mokrého.
     
    48:22
    Petr Chlán se dostával na pravé straně do zakončení, ale místo střely přihrával vedle sebe. Přihrávka ovšem přesná nebyla a u kotouče jsou opět hosté.
     
    47:10
    Domácí v plném počtu.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 23. Vrhel (T. Koblížek), 54. Štefančík (Vrhel, T. Koblížek) – 61. Matiaško


    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Váchal, Šuráň, Seemann, Mikulec, Beneš, Jarý, Vaněk, Štochl – Štefančík, Vrhel, Dospěl, Chlán, M. Svoboda, Koláček, Lobodowski, T. Koblížek, Pech, Ouřada.
    HC Olomouc: Mokrý – Bahounek, Mader, Klesla, Vosátko, Rutar, Pírek – Matiaško, Štefka, Tomajko, Mácha, Horký, Kořenek, Štědrý, Podlaha, Tichý, Rosecký, Ministr

    Rozhodčí: Čáp – Kokrment, Horažďovský
    thejrc.org