Liz Carmoucheová (USA) - Lucie Pudilová (CZE) Vítěz: L. Carmoucheová (na body) (kon.) | Stefan Struve (NED) - Marcos Rogério de Lima (BRA) Vítěz: S. Struve (submission) (kon.)
Jan Blachowicz (POL) - Thiago Santos (BRA) Vítěz: T. Santos (TKO) (kon.)
konec
Stefan Struve (NED) - Marcos Rogério de Lima (BRA)

Vítěz: S. Struve (submission)

Sobota 23.02.2019, 22:05 • Praha • UFC
Předzápasové kurzy
    Struve se po zápase nechal slyšet, že se dost možná jednalo o jeho poslední zápas v kariéře.

     
    Vítěz: S. Struve (submission) (22:15:39)
     
    Je konec! Úvodní vteřiny se sice vydařily Rogériovi, který hned první ranou doslova sejmul soupeře k zemi, čímž si řekl o zisk prvního kola. V tom druhém se obrázek zápasu naprosto otočil, Struvemu se podařilo podrazit nohy, čímž se dostal do výhodnější pozice, která byla natolik dobrá, že vedla k vítěznému arm trianglu choku, po kterém Rogério odklepal.
     
    Zápas skončil.
     
    2:22
    Překvapivě tu máme konec, neboť Struve nasadil arm triangle choke, kterým pořádně přiškrtil soupeře. Rogério byl donucen odklepat konec zápasu.
     
    1:30
    I Brazilec dokázal spojit ruce za krkem soupeře, přitom sevřel pravou nohu Struvemu.
     
    1:08
    Struvemu se podařilo podrazit nohy soupeři, což vedlo k takedownu. Nizozemec se tak konečně dostal do výhodnější pozice. V tuto chvíli sledujeme opačný obrázek oproti prvnímu kolu.
     
    0:14
    Rogério byl i tentokráte v postoji aktivnější, avšak několikrát promáchl. Následně se oba dostali do clinche.
     
    Začalo 2. kolo.
     
    Skončilo 1. kolo.
     
    4:20
    Struve se stále nedočkal k ničemu nebezpečnému, naopak i nadále schytává údery do hlavy. První kolo jednoznačně půjde na konto brazilského zápasníka.
     
    3:47
    Následovalo několik slabších úderů do čela Struveho, pro kterého to není moc bolestivé. Stále je k vidění boj na zemi.
     
    3:20
    Rogério šetří energii, přičemž nechává pracovat svého protivníka. V tu samou chvíli se ale Brazilci podařilo přidat několik tvrdých pravaček.
     
    2:14
    I nadále sledujeme boj na zemi, přičemž se Rogério opět dostal do half guardu.
     
    1:30
    Struvemu se podařilo spojit ruce, což je jeho obrovská výhoda. Rogério ale vyslal pár úderů do žeber, které určitě bolely.
     
    1:11
    Brazilský zápasník se dostal do half guardu, jeho protivník se zatím stačí bránit. Zatím nesledujeme žádné tvrdější údery.
     
    0:05
    Hned v úvodu jsme sledovali hodně tvrdou pravačku v podání Rogéria, Struve šel okamžitě k zemi.
     
    Začalo 1. kolo.
     
    Rogério už má za sebou příchod, nyní následuje Struve.
     
    Marcos Rogério de Lima

    Na opačné straně se nachází až 39. nejlepší bojovník v rámci těžké váhy, kterým Marcos Rogério de Lima. Brazilec vstupuje do tohoto zápasu nabuzený výhrou, v posledním utkání totiž porazil polského fighera Adama Wieczoreka, avšak se jednalo o rozhodnutí rozhodčích. Lima má celkově za sebou "pouze" jednadvacet zápasů, přičemž hned šestnáct z nich skončilo vítězstvím. Hned třináct výher přišlo prostřednictvím TKO nebo KO, což evidentně je silnou zbraní tohoto Brazilce. Rogério se například utkal také s Jeremym Kimballem, se kterým má naplánovanou odvetu Miloš Petrášek, který první zápas hrubě nezvládl.

    David Suchý

    bahis siteleri