Motor ČB – Vsetín 3:4 (kon.) | Havířov – Třebíč 3:0 (kon.) | Kladno – Litoměřice 4:5 (0:3 po s.n.)
Kadaň – Frýdek-M. 3:6 (kon.) | Prostějov – Poruba 2011 2:3 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 7:1 (kon.)
Slavia – Jihlava 3:4 (1:3 po s.n.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:4 (2:2, 1:1, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Úterý 26.02.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 60. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:17:47)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 34 – 26
    Střely mimo: 13 – 12
    Zblokované střely: 14 – 9
    Vhazování: 34 – 32
    Trestné minuty: 18 – 10
     
    Motor nakonec mě ještě velký závar před brankou, jenže branku z toho nakonec nevstřelil. Jediný gól vstřelil ve třetí periodě Radim Kucharczyk, jenž nakonec využil odrazu puku a dostal puk za brankovou čáru. Vsetín si tedy uhájil druhou pozici. České Budějovice si nakonec uhájily třetí místo, jelikož Kladno padlo po samostatných nájezdech s Litoměřicemi.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Petr Kváča je venku z branky!
     
    59:12
    Adam Hořanský se dostal ke střele od modré, a to Vsetínu stačí! Střelu od modré Kváča viděl a bezpečně jí ukryl v lapačce, buly po jeho pravici.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:02
    Petr Kváča si vyjel za pukem, což nebyla zrovna ideální volba. Zkusil totiž vyhodit zrovna tudy, kam jel jeho soupeř. Naštěstí pro něj tuto šanci Jonák nevyužil.
     
    57:24
    Radim Kucharczyk přenechal puk, do kterého se nakonec opřel David Březina. Jeho rána byla sražena jen do plexiskla.
     
    56:59
    Menší závar vznikl před brankou domácího celku. Petr Kváča si celou situaci pohlídal a schoval puk pod svou lapačku. Buly po jeho pravici.
     
    56:23
    Cody Bradley si vybruslil z těžké pozice na vrcholek kruhu, odkud pálil: Jeho rána však trefila jen soupeře do brusle, od níž se puk odrazil do středního pásma.
     
    55:44
    David Gilbert nyní zastavil dlouhý pas, který posílal Víta Jonáka do samostatného úniku. Chtěl také rychle rozehrát, ale to se mu nakonec nepovedlo.
     
    55:05
    Karel Plášil se dostal k pořádnému projektilu poté, co vypálil z první. Jan Šelepněv toho sice moc neviděl, přesto zasáhl lapačkou a puk vyrazil.
     
    54:39
    Domácímu týmu je odpískána přihrávka rukou. To se ani trochu nelíbí domácím fanouškům. Každopádně následuje poslední komerční přestávka.
     
    53:57
    Václav Karabáček dlouho držel puk na holi proti přesile. Nikdo ze spoluhráčů mu však nepřijel na pomoc, takže Budějovic o puk rychle přišly.
     
    53:16
    Následně se dostal k velmi povedené střele Zdeněk Doležal, avšak ta jen prolétla okolo branky hostující gólmana. Domácí hráč následně padá, ale faul se nepíská.
    52:26 Radim KUCHARCZYK - 3:4
     
    52:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši dnes využívají svou druhou přesilovou hru a jdou do vedení! Po střele od modré se kotouč odrazil od mantinelu přímo před branku. Tam se snažil dorážet dvakrát David Březina. Jeho pokusy ještě Kváča lapil, ovšem puk se dostal k volnému RADIMU KUCHARCZYKOVI, jenž měl před sebou prázdnou bránu. Asistence: David Březina a Peter Mikuš.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 9. Gilbert (Endál, M. Novák), 11. M. Jandus (R. Přikryl, Heřman), 22. Doktor (Babka, M. Jandus) – 7. Březina (Rác), 13. Jonák (Rob, Pechanec), 28. Březina (Rác, Kucharczyk), 53. Kucharczyk (Březina, Mikuš)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Kutlák, Plášil, Pýcha, Kachyňa, Vydarený, M. Jandus – M. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Bradley, Z. Doležal – Čermák, R. Přikryl, Heřman – Beránek, Doktor, Babka.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (21. Šelepněv) – Mikuš, J. Drtina, Slováček, Teper, Frolo, Jeřábek, Rudl – Březina, Kucharczyk, Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Karafiát – Hořanský, Šilhavý, Vítek.

    Rozhodčí: Wagner, Micka – Keuzer, Polonyj

    Diváci: 6421
    ocianews.com