Žďár n/S – David Servis 4:2 (kon.) | Mor. Budějovice – Pelhřimov 13:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 7:1 (kon.)
Orlová – Kopřivnice 3:4 (kon.) | SHK Hodonín – Šumperk 5:3 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 6:5 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HK Opava
6:5 (0:1, 3:2, 2:2 - 0:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 27.02.2019, 18:30 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HK Opava.


    Autorem rozhodujícího nájezdu je TADEÁŠ JAROŠ.
     
    57:22
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!

    V Opavě je opět srovnáno! Dvořák našel skvělou přihrávkou úplně volného ROSTISLAVA VAŇKA, proti jehož střele se Daňa nestačil včas přesunout. Vaněk tak kompletuje hattrick. Asistence: Petr Dvořák.
     
    53:50
    Opava právě vstřelila branku!

    Opava jde do vedení po překrásné kombinaci! Zelenkov našel na levém kruhu Jakuba Hendrycha, který fantastickou přihrávkou vybídl ke skórování před brankou stojícího TADEÁŠE JAROŠE. Ten asi v kariéře příliš snažších gólů nedal. Asistence: Jakub Hendrych, Gleb Zelenkov.
     
    47:35
    Opava právě vstřelila branku!

    Slezané opět srovnávají krok! Hendrych našel dobrou přihrávkou DANIELA SPRATKA a ten z bezprostřední blízkosti poslal kotouč za Slovákova záda. Aisistence: Jakub Hendrych, Jiří Šindelář.
     
    40:21
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!

    Valmez si v úvodu třetí třetiny bere vedení zpět! Fojtík ještě v pádu stačil posunout kotouč na před brankou stojícího ROSTISLAVA VAŇKA, který přizvednul puk nad Daňovy betony. Asistence: Jiří Weintritt, Josef Fojtík.
     
    35:38
    Opava právě vstřelila branku!

    V Opavě je srovnáno! Po přechodu do útočného pásma napřáhnul k pumelici JAKUB HENDRYCH a propaluje Slováka pod vyrážečkou. Asistence: Jiří Šindelář.
     
    32:02
    Opava právě vstřelila branku!

    Slezan se dotahuje na rozdíl jediné branky! Vilinskij svou střelou od modré trefil clonícího Hermana, od něhož se puk šťastně odrazil k úplně volnému FILIPU JÁNOŠÍKOVI, který už neměl problém uklidit kotouč do prázdné branky. Asistence: Bohumil Herman, Vadim Vilinskij.
     
    27:56
    Opava právě vstřelila branku!

    Slezan otevírá svůj gólový účet! Po návratu Dvořáka na led do pásma Bobrů nabruslil JAKUB BITOMSKÝ, s pukem nic nevymýšlel a z pravé strany vymetl růžek Slovákovy klece. Asistence: Jiří Šindelář, Jan Štindl.
     
    21:38
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!

    A Slezan inkasuje ve vlastní přesilovce podruhé! Po zisku kotouče ve vlastním pásmu se dostal do úniku PETR DVOŘÁK a propálil Daňu podobně jako před chvílí Brunec. Asistence: Rostislav Vaněk.
     
    20:54
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!

    Bobři ve vlastním oslabení zdvojnásobují své vedení! Štindl přišel v útočném pásmu o kotouč. Toho využil TOMÁŠ BRUNEC, který jel se svým spoluhráčem do přečíslení, vzal zodpovědnost na sebe a prostřelil Daňu. Asistence: Stanislav Báchor.
     
    12:02
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!

    Bobří jdou do vedení! Valmez krásně sehrál přesilovkovou kombinaci, na jejímž konci našel Fojtík úplně volného ROSTISLAVA VAŇKA, který zblízka propálil přesouvajícího se Daňu. Asistence: Josef Fojzík, Petr Dvořák.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 28. Bitomský (Šindelář, Štindl), 33. Jánošík (Herman, Vilinskij), 36. Hendrych (Šindelář), 48. Spratek (Hendrych, Šindelář), 54. Jaroš (Hendrych, Zelenkov), rozh. náj. Jaroš – 13. Vaněk (Fojtík, Dvořák), 21. Brunec (Báchor), 22. Dvořák (Vaněk), 41. Vaněk (Weintritt, Fojtík), 58. Vaněk (Dvořák)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Šindelář (OPA)
    1:0   Dvořak (VAL)
    2. série:
    1:0   Jánošík (OPA)
    1:1   Vaněk (VAL)
    3. série:
    1:1   Hendrych (OPA)
    1:1   Brunec (VAL)
    4. série:
    2:1   Jaroš (OPA)
    2:1   Vávra (VAL)
    5. série:
    2:1   Zelenkov (OPA)
    2:1   Fojtík (VAL)


    HK Opava: Daňa (Lamla) – Fědor, Zouhar, Šindelář (C), Chujac, Štindl, Slavík, Vilinskij – Bitomský, Jaroš, Pělucha, Herman (A), Jánošík, Zelenkov, Bjurkland, Kadula, Spratek, Malina, Hendrych
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Plšek) – Kamas, Jenáček, Holiš, Weintritt, Báchor, Váňa, Žák – Brunec (C), Fojtík, Vaněk, Vávra, Pořický, Andris, Dvořák, Martiník (A), Daněk (A), Dalajka

    Rozhodčí: Novák – Vengřín, Hranoš
    thejrc.org