Salzburg – Slavia 5:6 (po pr.) | Přerov – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 2:3 (kon.)
HC Litvínov – Č. Budějovice 6:1 (kon.) | Plzeň – K. Vary 2:1 (po pr.) | Sparta – Mountfield HK 3:1 (kon.)
Pardubice – Liberec 2:1 (1:0 po s.n.) | Třinec – Zlín 2:5 (kon.) | Kometa Brno – Vsetín 3:6 (kon.)
Havířov – Olomouc 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:6 (2:2, 0:2, 1:2)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 28.02.2019, 18:00 • DRFG arena • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off, skupina H
Partner:
     
    59:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DANIEL KLÍMEK šest sekund po návratu Zemana na led pečetí výhru Vsetína trefou do prázdné branky. Asistence: Tomáš Ondračka.
     
    58:39
    Sachr výborným zákrokem zamezil snížení, když vložil hokejku do Kadlicovy střely z levého kruhu, která mířila do odkryté branky. Domácí ještě doráželi a tlačili se do brankoviště více, než by měli, což vyústilo v hromadnou potyčku. Po ní odcházejí na trestnou lavici Petriska a Střondala.
     
    57:21
    Rachůnek zůstává na střídačce.
     
    57:21
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Zeman – 2 min., podrážení).
     
    56:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Necelé čtyři minuty před koncem základní hrací doby Kometa zásluhou VOJTĚCHA KADLICE, který se dokázal nejlépe zorientovat v předbrankovém prostoru, snižuje náskok Vsetína. Asistence: Daniel Kowalczyk.
     
    53:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají svou přesilovou hru. Celou svou akci začali za vlastní brankou, ale na konci kombinace stál MARCO LUKAČKA, který se natlačil před brankoviště a v nepřehledné situaci poslal kotouč pod břevno. Asistence: Daniel Klímek, Tomáš Ondračka.
     
    52:06
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Minárik – 2 min., podrážení).
     
    50:56
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kožený – 2 min., sekání).
     
    37:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Povedenou kombinaci zakončuje kapitán hostujícího celku DANIEL KLÍMEK. Střílet mohl z levého kruhu už Lukačka, ale rozhodl se pro přihrávku na volného Klímka, který z mezikruží ranou z první trefil odkrytý prostor v brněnské brance. Asistence: Marco Lukačka, Šimon Jenáček.
     
    28:23
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Kunc – 2 min., hákování).
     
    23:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se mohou radovat z celkem kuriózní branky, kdy Vašenka poslal puk po kombinaci s Petriskou do předbrankového prostoru, kde byl dobře připraven LUKÁŠ ADÁMEK. Tomu ale střela z první nesedla a mířil vedle brněnské branky. Zde se však kotouč odrazil od bránícího hráče za přemisťujícího se gólmana. Asistence: Jan Vašenka, Ján Petriska.
     
    18:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Během krátké chvíle je v Brně srovnáno. Z individuální akce se prosazuje i druhý z bratrské dvojice, kterou můžeme dnes pozorovat ve vsetínském dresu. ŠIMON JENÁČEK převzal kotouč v útočném pásmu a přes obránce jej poslal do levého dolního rohu. Asistence: Marco Lukačka.
     
    17:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se prosazují po kombinaci obránců. První obranná dvojice si šikovně vyměnila kotouč, ten tak putoval přes Zemana až k JAKUBU JENÁČKOVI, který snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Patrik Zeman, Lukáš Adámek.
     
    14:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Druhá podobná akce už ale brankou v Sachrově síti končí. ERIK MELUZIN dorazil za záda vsetínského brankáře pokus Marka Minárika a zvyšuje vedení svého celku na 2:0. Asistence: Marek Minárik.
     
    10:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Střondala se zúčastnil i první gólové akce tohoto utkání, a to když nahrál JAKUBU MALÉMU na pravý kruh. Odtud už se autor úvodní branky střelou nad rameno bezmocného Sachra nemýlil. Asistence: Vojtěch Střondala, Michal Kunc.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 11. Malý (Střondala, Kunc), 15. Meluzin (Minárik), 57. Kadlic (Kowalczyk) – 18. Jenáček J. (Zeman, Adámek), 19. Jenáček Š. (Lukačka), 24. Adámek (Vašenka, Petriska), 38. Klímek (Lukačka, Jenáček Š.), 54. Lukačka (Klímek, Ondračka), 60. Klímek (Ondračka)


    HC Kometa Brno: Rachůnek (Micka) – Holemý, Kučeřík, Mlčák, Sedláček, Studený, Svozil, Kowalczyk – Žák, Střondala, Snášel, Minárik, Meluzin, Škvrně, Malý, Kadlic, Kunc, Bartes.
    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Kunst, Ondračka, Zeman, Jenáček Š., Kožený, Houser, Jenáček J. – Klímek, Zetocha, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Adámek, Vašenka, Petriska, Frimel, Frydrych, Zemánek.

    Rozhodčí: Skopal – Nechvátal, Vašíček
    bahis siteleri