Mountfield HK – Liberec 0:5 (kon.) | Chomutov – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Zlín – Třinec 2:4 (kon.)
Plzeň – Kometa Brno 4:5 (po pr.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 3:10 (kon.) | Mladá Boleslav – Havířov 2:1 (kon.)
Vítkovice – HC Litvínov 7:2 (kon.) | Slavia – Salzburg 3:4 (3:4 po s.n.) | K. Vary – Vsetín 0:2 (kon.)
Olomouc – Kladno 5:2 (kon.) | Sparta – Pardubice 4:5 (1:2 po s.n.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
4:5 (2:1, 2:2, 0:1 - 0:1)
HC Kometa Brno
Sobota 02.03.2019, 13:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off, skupina H
Partner:
     
    60:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, prodloužení trvalo pouze 29 sekund! Marek Škvrně vypálil z mezikruží, Kolář tečovaný pokus pouze vyrazil, neúspěšně se vrhl po kotouči a MATĚJ NOVÁK puk dokázal bekhendem zády k brance dotlačit do sítě. Asistence: Jan Mlčák a Marek Škvrně.
     
    53:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je srovnáno, Brno využívá přesilovku a MATĚJ NOVÁK kompletuje hattrick! Dostal parádní přihrávku přes šíři pásma na levý kruh a zamířil přesně do bližšího horního rohu. Asistence: Vojtěch Střondala a Vojtěch Kadlic.
     
    33:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Avšak Kometa si po tlaku nepohlídala zadní vrátka a inkasuje! FILIP KOLÁŘ zaútočil po levé straně a z úhlu prostřelil nepozorného Micku mezi betony, trochu laciný gól a Brno střídá gólmany. Asistence: Petr Balín a Adam Ženíšek.
     
    30:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Hned po buly Západočeši znovu faulovali a signalizovanou výhodu šest na čtyři Brno využilo! Škvrně pálil z pravého kruhu, Kolář jen vyrážel a volný MATĚJ NOVÁK dorazil kotouč do poloprázdné branky. Asistence: Marek Škvrně a Vojtěch Střondala.
     
    30:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sotva jsem dopsal poslední zprávu o tom, že nevidíme šance, tak Západočeši udeřili a berou si zpět vedení! Kvasnička bekhendem od levého mantinelu posunul kotouč přesně na najíždějícího VÁCLAVA ADAMCE, který zakončoval osamocen před brankou a prostřelil Micku mezi betony. Asistence: Vlastimil Kvasnička a Jan Matiášek.
     
    23:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hodně podivná situace v Home Monitoring Aréně. Závar před plzeňskou brankou a hráči Brna nakonec dotlačili kotouč do sítě, Nováka vychytal betonem Kolář, na další dorážku VOJTĚCHA KADLICE už neměl nárok. Sudí ovšem prokazatelně před tím, než prošel puk do sítě, přerušil hru hvizdem, jelikož Kristián Kolář přišel o helmu. Nakonec však rozhodčí Horák ukazuje na branku a gól uznává, protesty domácích nepomáhají, Kolář se poté ještě zřejmě inspiroval včerejším incidentem Patrika Bartošáka a nakopl helmu, to se obejde bez trestu. Asistence: Marek Škvrně a Matěj Novák.
     
    17:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychlost! Kolda vyhrál buly přesně na SEBASTIÁNA MALÁTA, jenž rychlou ranou pod horní tyč hned po vhazování propálil bezmocného Micku. Druhý Malátův gól v zápase a Škoda otáčí skóre! Asistence: Matěj Kolda.
     
    10:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši nakonec přesilovku využívají! Matiášek sice z levého kruhu proti přesunujícímu Mickovi zakončil jen do tyče, ale kotouč dojel a posunul ho na pravý kruh, odkud vymetl vzdálenější šibenici parádní ranou SEBASTIÁN MALÁT. Asistence: Jan Matiášek.
     
    05:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    První přerušení přichází až s hostující trefou! Západočeši chybovali v rozehrávce, využil toho MATĚJ NOVÁK, jenž se po přihrávce Škvrněte natlačil před posledního plzeňského obránce a zakončil parádně, bekhendovým blafákem poslal kotouč mezi betony Koláře. Asistence: Marek Škvrně.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 11. Malát (Matiášek), 18. Malát (Kolda), 31. Adamec (Kvasnička, Matiášek), 34. F. Kolář (Balín, Ženíšek) – 6. Novák (Škvrně), 24. Kadlic (Škvrně, Novák), 31. Novák (Škvrně, Střondala), 54. Novák (Střondala, Kadlic), 61. Novák (Mlčák, Škvrně)


    HC Škoda Plzeň: K. Kolář (Pilc) – Houdek, Kovářík, Lokajíček, Šilhán, Kremláček, Malák – Kvasnička, F. Kolář, Balín, Kolda, Slanina, Matiášek, Adamec, Rohla, Malát, Procházka, Ženíšek, Princl
    HC Kometa Brno: Micka (34. Rachůnek) – Holemý, Kučeřík, Mlčák, Sedláček, Studený, Svozil, Kowalczyk – Novák, Popelka, Střondala, Snášel, Minárik, Meluzín, Škvrně, Malý, Kadlic, Kunc, Bartes

    Rozhodčí: Horák – Jelínek, Malý

    Diváci: 86
    thejrc.org