Sparta – Litvínov 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 3:1 (kon.) | Chomutov – K. Vary 1:2 (po pr.)
Liberec – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Vítkovice – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Plzeň – Třinec 1:2 (kon.)
Olomouc – Pardubice 3:2 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 03.03.2019, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u Tipsport extraligy na počtěnou. (17:59:37)
     
    Utkání o důležité body je u konce a nakonec je získávají hosté! Ti se radují po zodpovědném výkonu a hlavně díky skvělému Janu Bednářovi. Obě branky hostujícího celku vstřelil Dávid Gríger, za domácí se trefil Lukáš Blaha.

    Střely na branku: 23:24
    Nejlepší hráči: Lukáš Blaha (1+0) – Jan Bednář (22 zák.)
    Diváci: 4431
     
    Konec zápasu.
    60:51 Dávid GRÍGER - 1:2
     
    60:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jan Stránský zpoza branky nepřihrál přesně na hůl Bohumila Janka a hosté se dostali do přečíslení. To zakončoval z levého kruhu DÁVID GRÍGER, kterému se po ledě povedlo překonat Peterse pod betonem! Asistence: Tomáš Rachůnek a Vladimír Eminger.
     
    60:27
    Nejdříve zakončovali hosté od modré, ale střela šla vysoko a Peters hned rozehrál. Na druhé straně zavezl kotouč do útoku Sklenář a Bednář přerušuje hru.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina nabídla vyrovnávací trefu Lukáš Blahy. Poté se oba celky pokoušely něco vymyslet, ale ani jeden z brankářů již neinkasoval. Jde se tedy do prodloužení, kde bude rozhodovat každý bod.

    Střely na branku: 23:23
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Hosté opět drželi kotouč u mantinelu a nedělo se tak vůbec nic. Dávid Gríger si nakonec najel mezi kruhy, ale jeho rána byla domácí obranou zablokována.
     
    58:53
    Tomáš Svoboda nyní vybojoval kotouč a hnal se do útočné třetiny. Před pravým kruhem pak tvrdě střílel, ale Jan Bednář jeho ránu kryje.
     
    58:30
    Karlovarští už poněkolikáté během poslední třetiny zašlapují kotouč u mantinel a drží zde drahocenné sekundy.
     
    57:15
    Energie se brání a domácí se snaží hrát a získat výhru již ve třetí třetině. Hostující beci ovšem dobře brání a nepouští domácí celek vůbec do ničeho.
     
    56:05
    Následně se Piráti pokoušeli po pravé straně dostat do útoku, ale je jim pískán ofsajd. Pokračovat se tak bude vhazováním ve střední třetině.
     
    55:48
    Piráti dlouho kombinovali a Tomáš Svoboda nakonec přihrával na modrou čárou. Před Kovářem ovšem zasáhl hokejkou jeden z hostů a kotouč se dostal do střední třetiny.
     
    54:37
    Jakub Sklenář se po levé straně dostal aktivně až před branku a jeho nahození Bednář raději skryl v rukavici. Po komerční pauze se bude vhazovat.
     
    53:54
    Zpoza branky vyjel Pavel Klhůfek, který následně u levé tyčky zakončoval po otočce. Střílel po ledě k pravé tyčce, ale Bednář si betonem připisuje důležitý zákrok!
     
    53:05
    Tomáš Rachůnek se dostal k volnému kotouči a pokoušel se dostat mezi dva obránce. Ti jej sice dále nepustili, ale kotouč je v útočné třetině hostující Energie.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 44. Blaha (V. Růžička, Sklenář) – 29. Gríger (O. Beránek, T. Rachůnek), 61. Gríger (T. Rachůnek, Eminger)


    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Jank, Trefný, L. Kovář, Knot, Dietz, Blaha, Valach – Sklenář, V. Růžička, T. Svoboda – Tomica, Klhůfek, J. Stránský – Koblasa, Vantuch, Duda – Marjamäki, Gut, Raška I.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Šenkeřík, Plutnar, Kozák, Eminger, M. Rohan, Sičák, Šafář – O. Beránek, Gríger, T. Rachůnek – T. Mikúš, R. Vlach, J. Černý – Gorčík, Skuhravý, Balán – Kohout, Kverka, Stloukal.

    Rozhodčí: Mrkva, Kubičík – Ondráček, Špůr

    Diváci: 4 431
    bahis siteleri